BLANCO Helytakarékos Szifon

BLANCO Helytakarékos Szifon

Értékelés: 4,2
1 690 Ft

BLANCO Helytakarékos Szifon használatával a mosogatómedence alatti rész jobban kihasználhatóvá válik. A helytakarékos szifon 50 mm-es kimeneti átmérőjű, így könnyedén csatlakoztathajuk a mosogatógéphez. A szifonon 1½"-os elállíható kifolyóval rendelekezik.

Metalac Egymedencés mosogató szifon, 60 mm
1 990 Ft

Metalac egymedencés mosogató szifon 60 mm átmérőjű rozsdamentes lefolyólemezzel és mosogatógép csatlakozással, valamint egy túlfolyóval rendelkezik. Bekötéskor a hajlékony tömlő biztosítja, hogy kényelmesen el lehessen helyezni a csöveket.

Metalac Kétmedencés mosogató szifon, 60 mm
3 190 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Metalac szifon megfelelő választás a kétmedencés mosogatókhoz. 60 mm átmérőjű rozsdamentes lefolyólemezzel és mosogatógép csatlakozással, valamint egy túlfolyóval rendelkezik. Bekötéskor a hajlékony tömlő biztosítja, hogy kényelmesen el lehessen helyezni a csöveket.

Metalac Kétmedencés mosogató szifon, 90 mm
6 690 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Metalac szifon ideális választás bármilyen kétmedencés mosogatóhoz. A 90 mm átmérőjű rozsdamentes lefolyólemezzel és túlfolyóval rendelkező szifon hagyományos mosogatókoz és mosogatógépekhez egyaránt csatlakoztatható. A hajlékony tömlőnek köszönhetően bekötése még szűk konyhákban sem jelent problémát.

Metalac Egymedencés mosogató szifon, 90 mm
3 690 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Metalac szifon ideális választás bármilyen egymedencés mosogatóhoz. A 90 mm átmérőjű rozsdamentes lefolyólemezzel és túlfolyóval rendelkező szifon hagyományos mosogatókoz és mosogatógépekhez egyaránt csatlakoztatható. A hajlékony tömlőnek köszönhetően bekötése még szűk konyhákban sem jelent problémát.