CUBS Műanyag Hinta

CUBS Műanyag Hinta

Értékelés: 5
5 590 Ft

3 990 Ft

CUBS Műanyag Hinta erős fröccsöntött műanyagból készült, így biztonságos kisgyerekek számára. Pántja állítható hosszúságú, ezért könnyen felszerelhető. A speciálisan kialakított ülés rendkívül kényelmes, és csúszásmentesre lett kialakítva a maximális biztonság érdekében.


TRIGANO Csúcsos anyag sátor
24 490 Ft

Ideális kiegészítő összeállításokhoz, nem csak kis indiánoknak alkalmas. Kúp formájú, csúcsos. 214 cm átmérőjű, 225 cm magasságig felakasztható. A kör formát a fém cső biztosítja.


TRIGANO Egyszemélyes hinta

TRIGANO Egyszemélyes hinta

Értékelés: 5
4 590 Ft

3 690 Ft

Trigano Egyszemélyes hinta egy klasszikus gyermekjáték, mely kiváló szórakozási lehetőséget nyújt a kicsiknek. Stabil és szilárd kivitelezésű, jó teherbírású. Ülése kiváló minőségű műanyagból készült. Felfüggesztést igényel, melyhez rögzíteni lehet a hintát. Kialakításának köszönhetően használata biztonságos és egyszerű. A terméket otthoni használatra tervezték!


TRIGANO Pókháló - kötél
25 990 Ft

A kötélből pókháló válik, amely fa összeállításokhoz alkalmas. A gyermekek bemászhatnak a pókháló alá és számos módon mászhatnak fel rá. Vagy csupán a kötelek közt is mászkálhatnak. Javítják kezeik és lábaik erejét, stabilitást nyernek és elsajátítják a mászás alapjait. Az összeállítás nem része a csomagolásnak.


CUBS Játék Teleszkóp

CUBS Játék Teleszkóp

Értékelés: 5
7 890 Ft

Cubs Játék Teleszkóp tökéletes választás a gyermeke számára. Ön eltud képzelni egy bázist vagy egy várat távcső nélkül? A gyerekek nem! Másképp, hogy tudnák megfigyelni a közeledő ellenséges sereget? Szerelje fel a távcsövet és meglátja milyen jól fog szórakozni gyermeke. Könnyedén felszerelhető a kertbe mindössze egy darab csavar segitségével.


CUBS Kötélszáras tornagyűrű
16 290 Ft

13 100 Ft

Cubs kötélszáras tornagyűrű egy minőségi anyagokból készült gyermekjáték, mely kiváló szórakozási lehetőséget nyújt a kicsiknek. Használatával gyermeke fejlesztheti térbeli orientációját, állóképességét és növelheti fizikai erőnlétét. Kialakításának köszönhetően használata biztonságos és egyszerű. A masszív fenyő anyag hosszú élettartamot biztosít. Teherbírása maximálisan 70 kg-ig terjed, használata 3–12 éves korig ajánlott.


CUBS Mászórúd
23 590 Ft

20 490 Ft

Cubs mászórúd egy piros színű, minőségi vasból készült gyermekjáték, mely kiváló szórakozási lehetőséget nyújt a kicsiknek. Használatával gyermeke fejlesztheti térbeli orientációját, állóképességét és növelheti fizikai erőnlétét. Kialakításának köszönhetően használata biztonságos és egyszerű. A masszív vas anyag hosszú élettartamot biztosít. Teherbírása maximálisan 50 kg-ig terjed, használata 3–12 éves korig ajánlott.


CUBS Játéktelefon
4 990 Ft

4 190 Ft

2 év garancia

A CUBS játéktelefon használatával gyermeke a játszótéren figyelmeztetheti a többieket a közelgő veszélyre vagy sikeres üzletembert vagy üzletasszonyt alakíthat, aki mindig a telefonon lóg és tárgyal. Tárcsázáskor hangot ad ki, akárcsak egy igazi telefon. A csavarok segítségével könnyen felszerelhető. Az erős műanyagból készült játék nagyon tartós és ellenálló.


CUBS Trix 3v1 Gyerekhinta

CUBS Trix 3v1 Gyerekhinta

Értékelés: 5
14 590 Ft

11 990 Ft

CUBS Trix 3v1 Gyerekhinta kiváló minőségű, erős műanyagból készült. Állítható pántokkal van felszerelve, amik 70 kg-ig terhelhetőek. A maximális biztonság érdekében egy biztonsági övvel és korláttal is fel van szerelve, így a legkisebbek is használhatják.


CUBS Udvarszőnyeg

CUBS Udvarszőnyeg

Értékelés: 5
18 490 Ft

13 490 Ft

2 év garancia

CUBS Udvarszőnyeg újrahasznosított anyagból készült. Megakadályozza a fű kitaposását és segíti a növekedését olyan helyeken, ahol sűrű a gyalogosforgalom. Gumis tapintásának köszönhetően kiváló csúszásgátló.