CUBS Kötélszáras tornagyűrű
18 890 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Cubs kötélszáras tornagyűrű egy minőségi anyagokból készült gyermekjáték, mely kiváló szórakozási lehetőséget nyújt a kicsiknek. Használatával gyermeke fejlesztheti térbeli orientációját, állóképességét és növelheti fizikai erőnlétét. Kialakításának köszönhetően használata biztonságos és egyszerű. A masszív fenyő anyag hosszú élettartamot biztosít. Teherbírása maximálisan 70 kg-ig terjed, használata 3–12 éves korig ajánlott.

TRIGANO Egyszemélyes hinta

TRIGANO Egyszemélyes hinta

Értékelés: 5
4 590 Ft 4 530 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Trigano Egyszemélyes hinta egy klasszikus gyermekjáték, mely kiváló szórakozási lehetőséget nyújt a kicsiknek. Stabil és szilárd kivitelezésű, jó teherbírású. Ülése kiváló minőségű műanyagból készült. Felfüggesztést igényel, melyhez rögzíteni lehet a hintát. Kialakításának köszönhetően használata biztonságos és egyszerű. A terméket otthoni használatra tervezték!

TRIGANO Pókháló - kötél
26 490 Ft

A kötélből pókháló válik, amely fa összeállításokhoz alkalmas. A gyermekek bemászhatnak a pókháló alá és számos módon mászhatnak fel rá. Vagy csupán a kötelek közt is mászkálhatnak. Javítják kezeik és lábaik erejét, stabilitást nyernek és elsajátítják a mászás alapjait. Az összeállítás nem része a csomagolásnak.