Head Tour Team 3 Pro

Head Tour Team 3 Pro

Értékelés: 3,5
17 990 Ft 14 990 Ft

sporttáska bélelt és állítható vállpánttal ellátott. Akár 2 teniszütőre alkalmas, az olyan apróságokra alkalmas zsebbel ellátott, mint a kulcsok vagy a pénztárca. A Head Tour Team 3R Pro a foganyúnak hála kézben is hordható.

Pro Kennex Single Bag Tollasütő táska, Piros-20%
6 290 Ft 4 990 Ft

Akció

ProKennex Single Bag táska bőséges helyet biztosít egy tollas- vagy squashütőnek és a kellékeknek. A praktikus kialakításnak köszönhetően elfér benne a szükséges ruha és cipő is, valamint egy különálló hosszanti zsebben a kisebb dolgok is.

Head Tour Team 6R Combi-51%

Head Tour Team 6R Combi

Értékelés: 3
22 890 Ft 10 990 Ft
+ ingyen szállítás

Akció

sporttáska CCT+ hőszigeteléssel ellátott, amely védi az ütő fonását a hőmérséklet-ingadozásokkal szemben. Akár 6 teniszütőre alkalmas, olyan apróságokra alkalams kis méretű zsebbel ellátott, mint a pénztárca és a kulcsok. A Head Tour Team 6R Combi a fogantyúnak hála kézben is hordható.

WISH Bag WB 3035

WISH Bag WB 3035

Értékelés: 1
11 990 Ft
+ ingyen szállítás

Táska ütőkre minőségi és ellenálló poliészterből, ami nagyobb kényelmet nyújt útközben edzésre. A Wish Bag WB 3035 2 fő rekeszből áll, amik kétoldalas cipzárral vannak ellátva, és akár 6 tollaslabda, 4 squash vagy 3 teniszütő is elfér benne a sportruháid és sport kiegészítőid mellett. Nem hiányzik belőle a különálló, szellős zseb sem. Vállon és kézben is hordható.

WISH Bag WB 3068
15 990 Ft
+ ingyen szállítás

Táska ütőkre minőségi és ellenálló poliészterből, ami nagyobb kényelmet nyújt útközben edzésre. A Wish Bag WB 3068 2 fő rekeszből áll, amik kétoldalas cipzárral vannak ellátva, és akár 8 tollaslabda, 6 squash vagy 4 teniszütő is elfér benne a sportruháid és sport kiegészítőid mellett. Nem hiányzik belőle a különálló, szellős zseb sem. A táskát kézben vagy hátizsákként is hordhatod.

WISH WB 3067 hátizsák
14 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Táska ütőkre minőségi és ellenálló anyagból, ami nagyobb kényelmet nyújt útközben edzésre. A Wish hátizsák WB 3067 3 fő rekeszből áll, amik kétoldalas cipzárral vannak ellátva, és 2 tollaslabda ütő is elfér benne a sportruháid és sport kiegészítőid mellett. Nem hiányzik belőle a különálló, szellős zseb sem. A hátizsák kényelmes hordását a 2 állítható párnázott vállszíj, a középső fogószíj pedig a kézben való hordást biztosítja.

TEMPISH Skate Bag Crack - táska korcsolyának
7 990 Ft

A korcsolya táskában van egy zseb, amelybe zsebbe rakhatod be kulcsaidat, pénztárcádat és telefonodat. A belső tér légáteresztő és megerősített műanyag lemezű aljjal rendelkezik. Alkalmas négykerekű, soros vagy téli korcsolyázáshoz. Tempish Skate Bag Crack – a korcsolya táska olyan akasztóval rendelkezik, amely lehetővé teszi a kézben hordozást vagy a felakasztást.

TEMPISH Skate Bag new - táska korcsolyának
5 190 Ft

A skate táskában van egy zseb, amelybe zsebbe rakhatod be kulcsaidat, pénztárcádat és telefonodat. A belső tér légáteresztő és megerősített aljjal rendelkezik. Alkalmas négykerekű, soros vagy téli korcsolyázáshoz. Tempish Skate Bag new – a korcsolya táska olyan akasztóval rendelkezik, amely lehetővé teszi a kézben hordozást vagy a felakasztást.

TEMPISH Batarth táska korcsolyához
10 990 Ft

A skate táskában van egy zseb, amelybe zsebbe rakhatod be kulcsaidat, pénztárcádat és telefonodat. A belső tér légáteresztő és megerősített aljjal rendelkezik. Alkalmas négykerekű, soros vagy téli korcsolyázáshoz. A Templeish Batarth korcsolyazsáknak van egy hurka, amely lehetővé teszi, hogy a kezedben tartsd vagy felakaszd valahova.