Pro Kennex Single Bag Tollasütő táska, Piros
3 290 Ft

ProKennex Single Bag táska bőséges helyet biztosít egy tollas- vagy squashütőnek és a kellékeknek. A praktikus kialakításnak köszönhetően elfér benne a szükséges ruha és cipő is, valamint egy különálló hosszanti zsebben a kisebb dolgok is.

Head Kids Backpack
9 690 Ft

Gyermek hátizsák anatómiai kialakítású vállpántokkal. Hátsó része 1 teniszütő elhelyezésére alkalmas. Fő rekesze további kiegészítők és ruhák tárolására szolgál. A Head Kids Backpack nem csupán sportoláshoz használható.

Head Core 9R Supercombi

Head Core 9R Supercombi

Értékelés: 5
14 990 Ft

Sporttáska levehető vállpántokkal. Olyan teret tartalmaz, amely akár 9 teniszütőre is alkalmas. Belső zseb további kiegészítőkre. Mindenekelőtt szabadidős sportokra alkalmas. A Head Core 9R Supercombi a fogantyúnak hála kézben is hordható.

Head Core 6R Combi
12 490 Ft

Sporttáska levehető vállpántokkal. Olyan teret tartalmaz, amely akár 6 teniszütőre is alkalmas. Belső zseb további kiegészítőkre. Mindenekelőtt szabadidős sportokra alkalmas. A Head Core 6R Combi a fogantyúnak hála kézben is hordható.

Head Tour Team Backpack

Head Tour Team Backpack

Értékelés: 5
14 990 Ft

Sport hátizsák 47 l űrtartalommal, amely 1–2 teniszütő tárolására szolgál. Állítható és párnázott vállpántokkal ellátott. Beépített rekesszel ellátott cipőkre. A Head Tour Team Backpack hátizsák olyan kis zsebbel ellátott, amely kulcsokra vagy pénztárcára szolgál.

Head Tour Team Shoe Bag
4 790 Ft

A sporttáska szellőzik, különösen alkalmas teniszcipők tárolására. Tépőzár segítségével zárható be, egyszerű fogantyúval ellátott hordozáshoz. A Head Tour Team Shoe Bag ideális kiegészítő lesz tenisz táskádhoz.

TEMPISH Batarth táska korcsolyához
13 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A skate táskában van egy zseb, amelybe zsebbe rakhatod be kulcsaidat, pénztárcádat és telefonodat. A belső tér légáteresztő és megerősített aljjal rendelkezik. Alkalmas négykerekű, soros vagy téli korcsolyázáshoz. A Templeish Batarth korcsolyazsáknak van egy hurka, amely lehetővé teszi, hogy a kezedben tartsd vagy felakaszd valahova.

TEMPISH Skate Bag new - táska korcsolyának
5 190 Ft

A skate táskában van egy zseb, amelybe zsebbe rakhatod be kulcsaidat, pénztárcádat és telefonodat. A belső tér légáteresztő és megerősített aljjal rendelkezik. Alkalmas négykerekű, soros vagy téli korcsolyázáshoz. Tempish Skate Bag new – a korcsolya táska olyan akasztóval rendelkezik, amely lehetővé teszi a kézben hordozást vagy a felakasztást.

WISH Bag WB 3035

WISH Bag WB 3035

Értékelés: 1
8 890 Ft

Táska ütőkre minőségi és ellenálló poliészterből, ami nagyobb kényelmet nyújt útközben edzésre. A Wish Bag WB 3035 2 fő rekeszből áll, amik kétoldalas cipzárral vannak ellátva, és akár 6 tollaslabda, 4 squash vagy 3 teniszütő is elfér benne a sportruháid és sport kiegészítőid mellett. Nem hiányzik belőle a különálló, szellős zseb sem. Vállon és kézben is hordható.