Bresser Hunter 10x50

Bresser Hunter 10x50

Száma: 1179297
Bresser Hunter 10×50 hagyományos távcső 10×-es zoommal rendelkezik. A képminőségnek és a tiszta képnek hála még rossz fényviszonyok közt is használható, vadászatra, horgászatra és a kültéri tevékenységek kedvelőinek ajánlott. További információ
36 990 Ft
Forgalmazó: MALL
29 790 Ft -tól

Raktáron Utolsó db

2024.4.23 személyes átvétellel várhatóan
 
2024.4.23 házhoz szállítással várhatóan
 
Száma: 1179297

Leírás

Hatékony és univerzális távcsőt keresel Bresser Hunter 10×50 10szres nagyítással. Tökéletes választás vadászatra, horgászatra és a kültéri tevékenységek kedvelőinek. Jelentős előnye, hogy még rossz fényviszonyok közt is tiszta és éles képet biztosít – ezért ez a távcső erdőben is használható vadállatok és madarak megfigyelésére.

A Porro prizmás optikai design tiszta és élénk képet biztosít. A tükröződésmentes kezelésnek hála a kép az egész látómezőben tiszta és éles. A tükröződés és más torzítások minimális, majdnem mérhetetlen szintre csökkentettek. A minimum fókusztávolság a megfigyelőtől számított 5 méter. A távcső középső fókusszal ellátott.

A Bresser Hunter 10×50 kétszemes távcső nagy lencsékkel ellátott, amelyek a lehető legtöbb fényt gyűjtik össze – ennek köszönhetően hajnalban és alkonyatkor is használható.

Ergonomikus designnal és mechanikával rendelkezik. Burkolata könnyű műanyagból készült, gumibetétekkel és szemkagylókkal ellátott; a pupillatávolság könnyen beállítható a távcső azon központi részével.

A Bresser Hunter 10×50 kétszemes távcső dioptriás korrekcióval ellátott, amelyet leginkább a szemüvegesek fognak értékelni.

A készlet tartalma:

  • Bresser Hunter 10×50 kétszemes távcső
  • Tok
  • Vállpánt hordozáshoz
  • Védőtokok
  • Tisztítókendő
  • Használati útmutató
* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.