Fomei FOREMAN RDM3, kollimátor

Fomei FOREMAN RDM3, kollimátor

Száma: 10331001
Közvetlenül partnerünktől
A FOMEI Foreman RDM3 kollimátor alkalmas rövidtávú lövészetre, sport- és taktikai lövészetre, valamint vadászatra egyaránt. A 3-as MOA méretű piros pont a gyors célzáshoz használható. A kollimátor vízálló. Piros pont vezérlés. További információ
80 695 Ft
Termék ára
Partnerünktől: RICOM secure

Partnerünk által szállítva

2023.3.30 - 2023.3.31 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: RICOM secure

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 10331001

Leírás

A FOMEI Foreman RDM3 kollimátor alkalmas rövidtávú lövészetre, sport- és taktikai lövészetre, valamint vadászatra egyaránt. A 3-as MOA méretű piros pont a gyors célzáshoz használható. A kollimátor vízálló.

Piros pont vezérlés

A red dot vezérlés elektronikus, és a kollimátor bal oldalán található, és 5 intenzitási szintre van osztva. A CR2032 elemet használják az áramellátáshoz.

Helyesbítés

A magasságkorrekció a kollimátor tetején, a szélkorrekció pedig a jobb oldalon található. A javítási lépés 1 MOA. A korrekciós tartomány 100 MOA.

Méretek :

hossz: 48 mm szélesség: 32 mm (45 mm gyorskioldó csavarral) magasság: 40 mm összeszereléssel együtt Kollimátor vélemények

"Van előttünk a fő vadászati szezon, ahol közös vadászatokon kis- és patás állatokat is fogunk vadászni. Ezek elsősorban vadászvadak. Ebből a célból két új FOMEI hírrel szeretnék megismertetni a Hunting olvasóit egy év tesztelés után. új típusú kollimátorok, amelyekkel a cég bővíteni kívánja termékpalettáját.

Petr Valchar

Teljes kollimátor áttekintés Videó a kollimátor teszteléséről

Csomag tartalma

 – 1× kollimátor
 – Elem (CR2032)
 – Alap (21 mm)
 – Alap adapter
 – 1,5 mm-es imbuszkulcs
 – T10-TORX kulcsBővítés
A lencse átmérője 27×17mm
Helyesbítés 1 rész = 1 MOA, tartomány ≥ 100 MOA
Hossz 48 mm
Tömeg 70g
* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.