Levenhuk Atom 16x32

Levenhuk Atom 16x32

Száma: 976524
Távcső 16× nagyítással és BK-7 üveggel rendelkező kiváló optikával. Gumis test a biztos tartás érdekében. Tiszta és éles képek valódi színvisszaadással. További információ
11 490 Ft
Forgalmazó: MALL

Raktáron Utolsó db

2024.4.23 személyes átvétellel várhatóan
 
2024.4.22 házhoz szállítással várhatóan
 
Száma: 976524

Leírás

A nagy távolság nem akadálya a jó megfigyelésnek, ha a kezedben van egy Levenhuk Atom 16×32 távcső. A 16-szoros nagyítás lehetővé teszi a nagyon távoli tárgyak részletes vizsgálatát. Biztos lehetsz abban, hogy a kép tiszta és éles lesz, mivel a Levenhuk Atom 16×32 kiváló minőségű optikával van felszerelve, tükröződésmentes bevonattal minden aktív BK-7 üveg felületen. Ez a kompakt távcső könnyen kézben tartható, és bármilyen táskába könnyen belefér. A Levenhuk Atom 16×32 távcső azok számára ajánlott, akik a lehető legtávolabb szeretnének látni!

Az ezekben a távcsövekben használt roof lehetővé teszik a kompakt méretek és a nagy optikai teljesítmény ötvözését. A lencsék minden optikai felülete visszaverődésgátló bevonattal vannak bevonva, így még több fény felfogását teszi lehetővé. Minden szerkezeti elemnek köszönhetően tiszta és éles képet kínál fel, valósághű színvisszaadással.

A távcső úgy beállítható, hogy minden felhasználó látásának megfeleljen. A jobb oldali szemlencsét dioptrikus korrekciós gyűrűvel látták el, és a pupillák közötti távolság beállítható. A maximális kényelem érdekében a tartály puha gumis szemkagylóval van felszerelve. A gumis szemkagyló csökkenti a mechanikus rázkódásokat és egyúttal védi az optikát a portól és a szennyeződésektől.

Levenhuk Atom 16x32

Méretek

  • 143 × 85 × 52 mm

Csomagolás tartalma:

  • Binokuláris távcső Levenhuk Atom 16×32
  • Tok
  • Akasztó vállpánt
  • Törlőkendő
  • Használati utasítás és garanciajegy
* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.