Távcső és mikroszkóp

Levenhuk Zeno Vizor H2
16x

Levenhuk Zeno Vizor H2

5 390 Ft

A Levenhuk Zeno Vizor H2 nagyító kiválóan alkalmas az ékszerészek és órások számára. A praktikus fejpántnak köszönhetően a nagyítót a fejre lehet tenni és így a kezek szabadon maradnak a munkához. A nagyító 8 x nagyítást biztosít a speciális optikai műanyag lencsével. A munkafelület jobb megvilágítását segíti a beépített LED világítás, ami két AAA elemmel működik.

Forgalmazó: MALL
Levenhuk Zeno Vizor H4
6x

Levenhuk Zeno Vizor H4

8 490 Ft

A praktikus rögzíthető keretmentes nagyító akár 20-szoros nagyítással rendelkezik. Levenhuk Zeno Vizor H4 akár 2 lencse egyszerre történő felszerelését és kombinálását teszi lehetővé. A praktikus fejpántnak köszönhetően a nagyító tartás nélkül is használható. Beépített LED-es világítással rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy sötétben dolgozz.

Forgalmazó: MALL
Levenhuk Zeno Vizor N1
12x

Levenhuk Zeno Vizor N1

2 190 Ft

Univerzális Levenhuk Zeno Vizor N1 nagyító mindennapi használatra, valamint utazásra is alkalmas, köszönhetően a nyakba akaszthatóságának és a praktikus méretének. Tartós és megbízható optikai műanyagból készült bifokális lencsék 4 x – től 10 x – ig fókuszálással. A jobb láthatóság és a fókuszálás érdekében bármilyen körülmények között a nagyító LED világítással van felszerelve és két CR1620 elemmel táplálva.

Forgalmazó: MALL
Meade Adventure Scope 60mm
8x

Meade Adventure Scope 60mm

42 490 Ft

Csillagászati teleszkóp gyerekek és kezdők számára bolygók és földi tárgyak megfigyelésére. A Meade Adventure Scope 60mm egy 60mm-es lencsével rendelkezik, 360 mm fókusztávolsággal és rekesznyílásával f / 6, így nappal és éjjel is egyaránt alkalmas. A javító készlet a csomagolás részét képezi.

Forgalmazó: MALL
Meade ETX80
1x

Meade ETX80

269 990 Ft

Kiváló minőségű távcső kezdő csillagászok számára, akik a táj és az égtestek részletes figyelését élvezik. A Meade ETX80 egy 80 mm-es lencsével rendelkezik, 400 mm fókusztávolsággal és rekesznyílásával f / 5, így nappal és éjjel is egyaránt alkalmas. A javító készlet a csomagolás részét képezi.

Forgalmazó: MALL
Meade Infinity 60mm AZ
1x

Meade Infinity 60mm AZ

47 490 Ft

Refrakciós távcső kezdőknek alt-azimut tartóval. 60 mm-es lencse fényvisszaverő nélküli optikával. Gyújtótávolság 800 mm. Két darab cserélhető lencse a csillaghalmazok megfigyeléséhez. Keresőtávcső piros ponttal. A Meade Infinity AZ teleszkóp a táj és a távoli űrobjektumok megfigyelésére szolgál.

Forgalmazó: MALL
Meade Infinity 80mm

Meade Infinity 80mm

135 990 Ft

Refrakciós távcső kezdőknek és gyerekeknek alt-azimut tartóval. 80 mm-es lencse fényvisszaverő nélküli optikával. Gyújtótávolság 400 mm. Három darab cserélhető lencse a csillaghalmazok megfigyeléséhez. Keresőtávcső piros ponttal. A Meade Infinity teleszkóp a táj és a távoli bolygók megfigyelésére szolgál.

Forgalmazó: MALL
Meade Infinity 90mm

Meade Infinity 90mm

143 990 Ft

Refrakciós távcső kezdőknek és gyerekeknek alt-azimut tartóval. 90 mm-es lencse fényvisszaverő nélküli optikával. Gyújtótávolság 600 mm. Két darab cserélhető lencse a csillaghalmazok megfigyeléséhez. Keresőtávcső piros ponttal. A Meade Infinity teleszkóp a táj és a távoli bolygók megfigyelésére szolgál.

Forgalmazó: MALL
Meade StarNavigator NG 102mm

Meade StarNavigator NG 102mm

253 990 Ft

Refrakciós távcső rajongók és kezdők számára. GoTo rendszer 102 mm átmérőjű lencsével Gyújtótávolság 800 mm. MA 26 mm és 9 mm két cserélhető lencse. AudioStar technológia akár 4 órás audio-előadásokkal. A Meade StarNavigator NG alumínium kerettel és egy belső órával rendelkezik.

Forgalmazó: MALL
Meade StarNavigator NG 130mm
2x

Meade StarNavigator NG 130mm

214 990 Ft

Csilalgászati teleszkóp rajongók és kezdők számára. Newton rendszer 130 mm átmérőjű lencsével Gyújtótávolság 1000 mm. MA 26 mm és 9 mm két cserélhető lencse. AudioStar technológia akár 4 órás audio-előadásokkal. A Meade StarNavigator NG alumínium kerettel és egy belső órával rendelkezik.

Forgalmazó: MALL
NIGHT PEARL  redukció NP-22, NP-MR

NIGHT PEARL redukció NP-22, NP-MR

6 820 Ft

A Night Pearl adapterkészletekkel kompatibilis redukció lehetővé teszi a Night Pearl NP22, NP-MR adapterek felszerelését.

A Night Pearl szűkítők lehetővé teszik a Night Pearl adapterkészletek használatát más típusú átalakító.

Partnerünktől: RICOM secure
NIGHT PEARL  redukció SEER II

NIGHT PEARL redukció SEER II

6 820 Ft

A Night Pearl adapterkészletekkel II kompatibilis redukció lehetővé teszi a Night Pearl SEER hőleképező adapterek menetes rögzítését.

A Night Pearl reduktorok lehetővé teszik a Night Pearl adapterkészletek használatát más.

Partnerünktől: RICOM secure