Tchibo Cafissimo Caffé Crema Rich Aroma, 8x10 kapszula
9 987 Ft 8 290 Ft

Add át magad a Caffé Crema finom, bársonyosan krémes, 100% Tchibo Arabica kávébabból készült kávé nyújtotta kényeztető pillanatoknak. Az egyedülálló ízélmény elérése érdekében fejlesztettük tovább a Caffè Crema Rich aroma receptúráját. Kóstold meg a páratlan ízű, 100% Tchibo Arabica kávébabból készült Caffè Cremat. A Caffè Crema Rich aromájára lágyan sötét, karamell tónusú színárnyalat jellemző. E tulajdonsága révén főként olyan, tejhabbal készülő specialitásokhoz ajánlott, mint a kapucsínó vagy a latte macchiato. A csomagolás 80 kapszulát tartalmaz.

Tchibo Cafissimo Espresso Elegant Aroma, 8x10 kapszula
9 987 Ft 8 290 Ft

Az új Espresso Elegant új receptúrájának köszönhetően most Espresso Elegant még lágyabb ízvilágot képvisel. 100% Tchibo Arabica kávébabból és kíméletes, egyedi pörköléssel készült. Ennek köszönheti lágy, citromos aromáját, enyhén csokoládéra emlékeztető, kissé gyümölcsös jellegű ízét. E tulajdonsága révén újabb és újabb csésze eszpresszó elfogyasztására csábítja a kávékedvelőket. A csomagolás **80 kapszulát tartalmaz.

Tchibo Cafissimo Caffé Crema Fine Aroma, 8x10 kapszula
9 987 Ft 8 290 Ft

Add át magad a Caffé Crema finom, bársonyosan krémes, 100% Tchibo Arabica kávébabból készült kávé nyújtotta kényeztető pillanatoknak. A Caffè Crema Fine továbbfejlesztett receptúrájának köszönhetően most még lágyabb. Engedd, hogy elcsábítson ez a bársonyos íz. Enyhén gyümölcsre emlékeztető, könnyű állagú kávé, mely a Tchibo kíméletes pörkölésének köszönheti lágyságát. A csomagolás 80 kapszulát tartalmaz.

Tchibo Cafissimo Black & White, 8x10 kapszula
9 987 Ft 8 290 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Próbáld ki a Cafissimo aromáját erős fekete kávé vagy lágy tejes kávé formájában. Ez a kávé-kompozíció a legértékesebb termőhelyekről származó, válogatott Arabica kávészemekből készült. A kíméletes, hosszú pörkölési eljárásnak köszönhetően kiválóan érvényesül a kávészemek kiegyensúlyozott aromája és kellemesen telt íze. Kiválóan alkalmas arra, hogy csak magába feketén vagy tejjel lágyítva fogyaszd. A csomagolás 80 kapszulát tartalmaz.

Tchibo Cafissimo Espresso Brazil, 8x10 kapszula
12 487 Ft 10 490 Ft

Az Espresso Brasil egy erőteljes ízvilágú eszpresszó tele harmóniával. Az ehhez az eszpresszóhoz felhasznált kávébabok Brazília szelíd lankáin lassú érési folyamaton mennek át, ennek köszönheti kissé kesernyés, diós ízjegyekkel rendelkező aromáját. A tradicionális olasz pörkölés lehetővé teszi, hogy intenzív íze tökéletesen kibontakozhasson. A csomagolás 80 kapszulát tartalmaz.

Tchibo Cafissimo Espresso El Salvador, 8x10 kapszula
12 487 Ft 10 490 Ft

Az Espresso El Salvador egy aromatikus, kiegyensúlyozott és gyengéd pörkölésű eszpresszó.. Az El Salvadorban található hegyek lejtőinek partokra néző oldalán lassan érik be a kávé, így lesz ez az eszpresszó harmonikus aromával és karamelles íz jegyekkel teljes. A hagyományos olasz pörkölés lehetővé teszi a kávénak, hogy kibontakoztassa a benne szunnyadó igazi aromát. A csomagolás 80 kapszulát tartalmaz.