Hampstead Tea London BIO fekete tea madagaszkári vaníliával 250db

Márka: Hampstead Tea London Katalógus száma: 1242647

Hampstead Tea London BIO fekete tea madagaszkári vaníliával 250db

Lágy BIO fekete tea vanília és édesgyökér ízével, lenyűgöző illattal. A tea Indiából származik, Darjeeling tartományból A csomagolás tartalma 250 × 1.5g. További információ

8390

8 390 Ft Piaci ár ÁFA-val együtt
33,56 Ft/darab

Katalógus száma: 1242647

Leírás

Termékleírás

  • A tea származási helye: India, Darjeeling tartomány, Makaibari régió.
  • Íz: lágy fekete tea vanília és édesgyökér ízével, lenyűgöző illattal.
  • Elkészítése: öntsd le a teászacskót frissen forralt vízzel, és hagyd 3–5 percig ázni.
  • Összetétel: fekete tea, édesgyökér, vanília kivonat.
  • Minden összetevő ökologikus és biodinamikus gazdálkodásoktól származik. Csomagolás tartalma: 250 × 1.5g.

Hol találhatók a Hampstead Tea London teát termesztő teaföldek?

  • Hampstead Tea London tea az indiai Darjeeling régióból származik, pontosabban a Makaibari teakertekből. Ezen a gyönyörű szubtrópusi övben elhelyezkedő területen már 1859-óta termesztenek teát, ami egyedülállóvá teszi a területet – Itt található a világ első, még mindig családi tulajdonban lévő teafeldolgozó üzeme. Minden teát kizárólag kézzel szüretelnek.
  • Makaibariban az úgynevezett biodinamikus mezőgazdasági módszert használják, ez egy alternatív gazdálkodási módszert, amit az osztrák filozófus, tanár és ezoterikus Rudolf Steiner írt le a 20. század elején. Az ilyen típusú mezőgazdálkodás különösen a nyersanyagok kiváló természetes minőségét és az adott térségben a termelés hosszútávú fenntarthatóságát helyezi előtérbe. Az elve abban rejlik, hogy a gazdálkodók takarékosan kezelik a természeti erőforrásokat, és természetes módon pótolják az általuk felhasznált tápanyagokat. A Makaibari a világ első biodinamikus mezőgazdasági tanúsítvánnyal rendelkező régiója, ami a Hampstead Tea London jelentős segítségének köszönhető.
  • A termékek biodinamikai eredetét a Demeter Biodinamikus Mezőgazdasági Tanúsítvány biztosítja. A Demeter tanúsítvány garantálja a biodinamikus mezőgazdaság lehető legmagasabb fokozatát. **Meghaladja a szokásos BIO tanúsítványokat **, és garantálja például, hogy a növények termesztéséhez nem használtak mesterséges anyagokat, csak közvetlenül a meghatározott ültetvényeken előállított komposztált termőföldet. A biodinamikus mezőgazdaságban szigorúan betartják a környezetvédelem és a környezet fenntarthatóságának etikai alapelveit.
  • Ugyanakkor a Demeter tanúsítvánnyal rendelkező termékek megvásárlásával biztos lehetsz abban, hogy az alapanyagok tisztességes árért voltak felvásárolva – ami teljes mértékben tükrözi az értéküket és az emberi munka értékét.

A Hampstead Tea London vállalatot 1989-ben alapították. Az első biodinamikus mezőgazdasági és Fairtrade tanúsítvánnyal rendelkező teák termesztését 1995-ben kezdték el. A Hampstead Tea London vállalat a nyereségének egy részét visszajuttatja a mezőgazdasági termelők közösségeihez, amelyekkel személyesen működik együtt. A pénzt elsősorban a mezőgazdasági termelők képzésébe, oktatásába és az orvosi ellátás fejlesztésének támogatásába fektetik be. A munkásokat, akik a tealevelek szüretelését és feldolgozását végzik, megfelelően megfizetik a munkájáért, és biztosítják, hogy méltóságteljes körülmények között élhessenek az otthonukban.


Paraméterek

%1% %2% paraméterei

Tea íze fekete tea
Bio igen
Súly 660 g
Garnitúra darabszáma 250 Darab

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.