Belkin Autós telefontartó szellőzőnyílásba F7U017bt
7 490 Ft
7 290 Ft

Biztonságos és egyszerű módszer arra, hogyan rögzítsd a telefonod az autóba navigáláshoz. A Belkin tartót a szellőzőnyílásba rögzítheted, így az okostelefonod mindig szemmagasságban lesz, anélkül, hogy egy tapadókorongos tartót kellene az ablakra rögzítened. 5,5"-os méretig, védőtokkal rendelkező mobiltelefonok tartására. A tartó 180°-ban forgatható.


CellularLine Handy Drive Pro univerzális mobiltelefon tartó, Szürke
5 694 Ft

4 590 Ft

A CellurLine Handy Drive Pro univerzális mobiltelefon tartó praktikus autós kiegészítő, amely a szellőzőre csíptetve biztosítja mobiltelefonja könnyű elérhetőségét. Puha belsejének és állítható méretének köszönhetően biztonságosan tartja készülékét. A 360°-os elforgathatósága miatt mind a navigáció, mind a szükséges applikációk, hívások könnyedén elérhetőek.


CellularLine Handy Wing Telefon tartó állvány, Fekete
4 390 Ft

CellularLine Handy Wing telefon tartó állvány egy praktikus eszköz, melynek segítségével könnyedén rögzítheti mobileszközét járművében. Az állvány az autó szellőzőjéhez rögzíthető. Oldalsó karjai kialakításának köszönhetően szélessége állítható, bármilyen méretű mobileszközzel kompatibilis. Formaterve elegáns, egyszerű, diszkrét. Könnyen kezelhető, egyszerűen tisztítható.


CellularLine Szellőzőrácsra rögzíthető tartó Handy Wing Pro, fekete HANDYWINGPROK
6 290 Ft

A Cellularline Handy Wing Pro univerzális tartó egy praktikus kiegészítő a mobiltelefonod menet közbeni rögzítéséhez. A tartó kialakításánál fogva alkalmas a szellőzőrácsra való rögzítésre és a stílusos fekete ezüst szín kombináció remekül fog illeni az autó belteréhez. A mobiltelefon tartóba való helyezése egyszerű és gyors, kényelmesen egy kézzel is véghez vihető. A felfogatás gravitációs rendszerének köszönhetően a tartókarok a telefon súlyától maguk bezáródnak és a telefont biztonságosan megtartják. A telefon eltávolítása ugyanilyen egyszerű. A telefontartó belső felületén lévő gumi megvédi a telefont az esetleges karcolásoktól.


CELLY FLEX11 Univerzális tartó
5 890 Ft

5 190 Ft

Celly FLEX11 Univerzális tartó alkalmas PDA-k, GPS-ek és nagyobb telefonok tartására. Stabilan, biztonságban tárolhatja készülékét autójában, emellett 360°-ban elforgatható, vízszintesen és függőlegesen is állítható.


CELLY GHOSTPLUS Univerzális mobiltelefon tartó, Fekete
4 990 Ft

A Celly GHOSTPLUS Univerzális mobiltelefon tartó, bármilyen autó szellőző nyílásába rögzíthető. Nagy teljesítményű mágnesének segítségével egyszerűen, de mégis biztosan tudjuk rögziteni telefonunkat az autóban. Elhelyezésének köszönhetően nem korlátozza a vezetőt a kilátásban.


CELLY FLEX14 univerzális tartó
3 779 Ft

3 190 Ft

Celly FLEX14 univerzális tartó akár 90 mm-ig állítható. 8 cm-es rugalmas, 360°-ban állítható karral szélvédőre vagy műszerfalra tapasztható. Ideális mobiltelefon, PDA, GPS és MP3 készülékekhez is.


CELLY Vízálló tartótok 5 "
10 699 Ft

8 290 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Celly Vízálló tartótok 5 " univerzális, szupertartós, ütésálló tok, amely alkalmas okostelefon és GPS tárolására. Védelmet nyújt rázkódás, ütés, eső, sár és por ellen, valamint a kerékpár kormányára szerelhető. Búvárkodáshoz is kiválóan alkalmas. Belső mérete: 137 × 71 × 24 mm


Connect IT InCarz M6 univerzális mágneses autótartó műszerfalhoz / üveghez CI-504
6 190 Ft
6 090 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Univerzális telefontartó vagy autós navigáció tartó. Connect IT InCarz M6 kompatibilis a legtöbb 3,5–6 ″ telefonhoz, és csatlakoztatható a műszerfalhoz vagy az üveghez. A 360 °-os forgócsuklónak köszönhetően pontosan úgy állítja be, ahogyan szüksége van rá. A navigáció használatát 3M határnál ajánljuk.


Exogear ExoMount Touch CD telefontartó
10 590 Ft

9 790 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az Exogear ExoMount Touch CD egy CD, DVD lejátszó bemeneti nyílásába rögzíthető telefontartó. Gömbcsuklójának köszönhetően a tartó rész 360 fokban forgatható, így a készüléket a számunkra kényelmes pozícióba állíthatjuk. Elhelyezés miatt, nem korlátozza a vezetőt a kilátásban.


Fixed FIXER Apple iPhone 4/4S Telefontartó
2 790 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ez a Fixed Fixer telefontartó kifejezetten Apple iPhone 4 és 4s készülékekhez lett tervezve. Ideális útitárs lehet akár autójában, akár kerékpárján. A tartó két részből áll, tálcája úgy lett kifejlesztve, hogy a telefon tartozékai könnyen csatlakoztathatóak legyenek. Egyszerű és praktikus választás.


Fixed FIXER Tartó állvány, Huawei Ascend G620s
3 590 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Fixed FIXER tartó állvány egy praktikus eszköz, melynek segítségével könnyedén rögzítheti Huawei Ascend G620s típusú mobileszközét járművében. Az állvány az autó szélvédőjéhez rögzíthető. Kialakítása könnyű kezelhetőséget biztosít, nem akadályoz a telefon használatában, vezérlésében. Könnyen hozzáférhető, egyszerűen tisztítható.


Fixed HTC One (M9) Rögzítőkeret
3 590 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Fixed HTC One (M9) Rögzítőkeret ideális társ utazáshoz. A rögzítőkeret kompatibilis a Fixer állítható tartókarral (külön kapható), így a két részt együtt használva felrögzítheti autója szélvédőjére a telefont. Biztosan tartja a telefont és közben nem takarja a gombokat és a csatlakozókat.


Fixed Sony Xperia E3 Dual Telefontartó
3 590 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Fixed telefontartó tálcáját kifejezetten Sony Xperia E3 Dual készülékhez fejlesztették ki. Tökéletesen illeszkedik szabadon hagyva a csatlakozókat. Praktikus vezetés közben, a mobiltelefonhoz könnyed hozzáférést biztosít utazás alatt is. Könnyed mozdulattol be-, és kivétel, mégis biztonságos rögzíthetőség.


Fixed FIX2 univerzális telefontartó
4 790 Ft

Telefonját biztonságban tudhatja a Fixed FIX2 univerzális telefontartóban. A tapadókoronggal ellátott eszköz műszerfalra és szélvédőre is felszerelhető, amely a telefont 4 ponton rögzíti és alátámasztja. A tartó fej 360 fokban forgatható, így a benne tárolt készüléket a számunkra legkényelmesebb pozícióba állíthatjuk.


Forever MH-100 Mágneses autós tartó
3 290 Ft

Forever MH-100 Mágneses autós tartó alkalmas okostelefonokhoz. Tartós és erős tapadó korongjának köszönhetően könnyedén és biztonságosan felszerelhető a szélvédőre, valamint az erős mágnes a készüléket teljesen stabilan tartja.


GoGEN MCH 613 Telefon tartó és navigáció mágneses
3 990 Ft

3 490 Ft

Univerzálismágneses telefontartó műszerfalhoz vagy autó szélvédőhöz GoGEN telefontartó szinte semmilyen helyet nem foglal elkompatibilisa legtöbb mobiltelefonnal és navigációval, amely biztonságban tartja eszközeidet sportolás közben is. A telefont függőlegesen és vízszintesen is felfogathatod


GoGEN Telefon és navigáció tartó MCH 502 autóba szellőzőrácsra
3 990 Ft

3 490 Ft

Univerzálismágneses telefontartó autóba szellőzőrácshoz. GoGEN minden telefonnal és navigációval kompatibilis és vízszintes vagy függőlegesen is elforgatható. A puhagumi nem karcolja meg a szellőzőt és még sport közben is megtartja a telefont. Legfeljebb ** 350 g súlyú telefonokhoz használható**.


Hama Alumínium telefontartó autóba 173765
3 690 Ft

Újdonság

Hama univerzális, mágneses, alumínium tartó a telefonra, az autó utastéri szellőzőrácsára, hogy vezetés közben a navigáció vagy a zene szem előtt és kéz alatt legyen. A csomagolás tartalmazz 2 fémlapot (gömbölyű és szögletes), amit a telefontok alá vagy a telefon hátsó részére helyezhetsz.


Hama Fejtámlára szerelhető tartó 7"-10" nagyságú tablethez 108391
4 890 Ft

Újdonság

Tablet tartó az autó ülés hátsó részére, ami megkönnyíti a filmnézést az utazás közben. Szórakoztasd a gyerekeid, vagy üsd el az időd te magad a hosszú utak során. A tartó 7 " – 10 " nagyságú tablethez, amely szélesség 12,5 – 23 cm, állítható befogókkal, az eszköz megfelelő illeszkedéséhez.


Hama Smartphone tartó, 8.2 cm, 1/4" 4351
2 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Hama smartphone tartó állványra 1/4 " csavarmenettel állványcsavar nélküli készülékekhez is használható, 5,5 – 8,2 cm szélességhez. A Hama tartó ideális a videónaplókhoz, rugalmas klipsz biztonsági felfogatással és gumírozott párnázással védi a kaparások ellen.


iOttie Easy View Autós tartó
6 190 Ft

Az iOttie Easy View autós tartó ideális kiegészítője az autónak, egy-egy utazás alkalmával, vagy a hétköznapok során. A különlegesen nagy tapadókorong biztosítja a telefon stabil és biztonságos elhelyezését. A tartót elhelyezheti a szélvédőn, műszerfalon, vagy bármilyen üveg felületen, de akár az íróasztalon is. 360 fokban forgatható, így akár vízszintesen, vagy akár függőlegesen is használható. A habszivacs markolat megvédi a telefont a karcolásoktól.


iOttie Easy Flex 3, univerzális
5 590 Ft

Praktikus tartó Easy Flex 3. A telefontok erősen tartja a telefont, és praktikus állvánnyal rendelkezik a kényelmes telefonvezérléshez. A tartó függőlegesen és vízszintesen állítható, így alkalmas minden típusú gépkocsiba. Praktikus készlet az összes Apple iPhone felhasználó számára.


iOttie Easy One Touch 4 Air Vent Mount HLCRIO126
8 072 Ft
7 890 Ft

IOttie univerzális mobiltelefon tartó 5,8–8,8 cm méretben, az autó szellőzőrácsába helyezhető, One Touch egyszerű telepítés a tartóba, 360 fokban lehet forgatni.


iOttie Easy One Touch 4 CD Slot Mount HLCRIO127
8 072 Ft
7 990 Ft

IOttie univerzális 5,8–8,8 cm mobiltelefon tartó, az autóban levő CD-lejátszó nyílásába helyezhető, a One Touch egyszerű telepítése a tartóba, 360 fokban lehet forgatni, a praktikus kábel szervező.


iOttie Easy One Touch 4 Dash & Windshield Mount HLCRIO125
9 447 Ft

7 890 Ft

IOttie univerzális mobiltelefon tartó 5,8–8,8 cm, az autó műszerfalára vagy a szélvédőre helyezendő, a One Touch egyszerű telepítés a tartóba, 360 fokban lehet forgatni, extra erős tapadókoronggal, teleszkópos kar legfeljebb 21 cm-re hosszabítható.


iOttie iTap Magnetic Autós telefontartó
8 390 Ft

Az iOttie iTap Magnetic autós telefontartó tökéletes választás mindenki számára. Nagy teljesítményű mágnesének segítségével egyszerűen, de mégis biztosan tudjuk rögziteni telefonunkat az autóban. A telefontartót a CD lejátszó nyílásában tudjuk rögzíteni és tartófeje 360 fokban elforgatható. Az összes telefonnal kompatibilis, valamint felszerelése roppant egyszerű.


PROPER M Lock iPhone Autós tartó, Ezüst
16 990 Ft
+ ingyen szállítás

Proper M Lock iPhone autós tartó szélvédőre rögzíthető, így vezetés közben is biztonságosan tudja figyelni telefonját. A szükséges szög könnyedén beállítható, a saját igényeihez igazodva. A rögzítésre szolgáló négy mágnes még a legélesebb kanyarban sem engedi elmozdulni készülékét. A telefon tartóra való ráhelyezéséhez még szükséges egy M Lock Iphone tok, melyet a csomag nem tartalmaz.


PROPER M Lock Tilt iPhone Telefontartó, Ezüst
10 490 Ft

Proper M Lock Tilt iPhone telefontartó egy mágneses állvány, mely szilikon talppal rendelkezik, ezzel biztosítva a stabilitást. Kialakítása funkcionális és egyszerű, mégis nagyon jól mutat, ezüst színével a legtöbb környezetbe beleillik. A konzolon kialakított lukon el lehet vezetni a készülék tápkábelét, így még gondtalanabb lehet a használat. A telefon tartóra való ráhelyezéséhez még szükséges egy M Lock Iphone tok, melyet a csomag nem tartalmaz.


REMAX Telefon tartó RM-C20 AA-7060
4 290 Ft

Autós telefontartó 360 fokos elfordíthatósággal A Remax RM-C20 AA-7060 egyszerűen csatlakozik ablakhoz vagy a műszerfalhoz és lehetővé teszi a telefon könnyű és kényelmes kezelést vezetés közben. 3 és 6 col közötti telefonokhoz tervezve


REMAX Telefon tartó RM-C24 AA-7059
3 590 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Autós telefontartó 360 fokos elfordíthatósággal A Remax RM-C24 AA-7059 egyszerűen csatlakozik a szellőzőrácshoz és lehetővé teszi a telefon könnyű és kényelmes kezelést vezetés közben. 3 és 6 col közötti telefonokhoz tervezve


Scosche MagicMOUNT Mágneses telefontartó tapadókoronggal
8 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Scosche MagicMOUNT MagicMOUNT Mágneses telefontartó tapadókoronggal akár GPS-szel vagy tablettel is kompatibilis. Használható akár az autó szélvédőjén vagy műszerfalán. Tetszőlegesen beállítható szög szolgálja a kényelmet, erős tapadókorongja biztonságosan tartja helyén készülékét.


Scosche magicMOUNT Window Mágneses telefontartó
8 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Scosche magicMOUNT Windows mágneses telefontartó tökéletes választás a telefon biztos és egyszerű tárolása érdekében. A flexibilis karnak köszönhetően a telefonunkat a legkényelmesebb szögbe tudjuk állítani. Nagy teljesítményű mágnesének segítségével egyszerűen, de mégis biztosan tudjuk rögziteni telefonunkat az autóban. A mágnes nem befolyásolja a telefon GPS funkcióját.


SWISSTEN Autós mobiltartó S-Grip B1 65010100
2 790 Ft

Autós mobiltartó, ami gumírozott felülettel az okostelefon jobb fogásáért, amire 100 %-osan számíthatsz. A Swissten S-GRIP B1 autós mobiltartó 90 – 3,5 mm befogású, ami azt jelenti , hogy 3,5"-től 6" méretű okostelefonokkal használható. A kiegészítő alátétnek köszönhetően a tartó probléma nélkül rögzíthető akár vastagabb felületen is.


SWISSTEN Autós mobiltartó S-Grip S2 65010000
2 790 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Autós mobiltartó, ami nano talppal és szívókoronggal van felszerelve, amire 100 %-osan számíthatsz. A Swissten S-GRIP S2 65010000 autós mobiltartó 44 – 90 mm befogású, ami azt jelenti , hogy 3,5"-től 6" méretű okostelefonokkal használható. A kiegészítő alátétnek köszönhetően a tartó probléma nélkül rögzíthető akár vastagabb felületen is.


SWISSTEN Kerékpáros telefontartó S-GRIP BCCL1 65010404
2 490 Ft

Kerékpáros mobiltelefontartó 3,5″-6″ átmérőjű telefonokra. A Swissten S-GRIP BCCL1 65010404 a kerékpár kormányára rögzíthető. A maximum 15,2 cm hosszú telefont biztonsági rögzítőgumi tartja a helyén. A tartó egyszerűen beállítható a megfelelő szögbe.


SWISSTEN Mágneses táblagéptartó autóba S-GRIP M5-OP 65010503
4 090 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Mágneses táblagéptartó autóba, ami az ülés támlájához rögzíthető. A Swissten S-GRIP M5-OP 65010503 6 erős mágnessel van ellátva, aminek köszönhetően az eszközök úgy tartanak benne, mintha odaszögezték volna őket. A forgó gömbcsuklónak köszönhetően a tartó 360°-ban forgatható. 3,5″-10″ átmérő közötti okostelefonokkal és tabletekkel egyaránt használható.


SWISSTEN Mágneses telefontartó autóba S-Grip M1 65010300
3 190 Ft

Ez a mágneses tartó autóba szilárdan a helyén tartja a telefonod. A Swissten S-GRIP M1 65010300 mágneses tartó autóba a kétféle tapadó pléhkorongnak köszönhetően a legtöbb okostelefonnal kompatibilis. A kiegészítő alátétnek köszönhetően a tartó probléma nélkül rögzíthető akár vastagabb felületen is. Az állvány felső része 360°-ban forgatható és levehető.


SWISSTEN Mágneses telefontartó az autó szellőzőrácsára S-GRIP AV-M8 65010422
3 890 Ft

Ez a tartó az autó szellőzőrácsába szilárdan a helyén tartja a telefonodat a négy erős mágnesének köszönhetően. A Swissten S-GRIP AV-M8 65010422 csuklóval van ellátva, így telefonodat egyszerűen beállíthatod a kívánt helyzetbe. A gumibevonatú felületnek köszönhetően a karcolások miatt sem kell aggódnod.


SWISSTEN S-GRIP Air Vent M3 65010307 mágneses telefontartó az autó szellőzőrácsára
3 190 Ft

Ez a mágneses tartó az autó szellőzőrácsába erős mágnes segítségével szilárdan a helyén tartja telefonodat. Swissten S-GRIP Air Vent M3 65010307 a 3–9 cm széles telefonokhoz ajánlott és az okostelefonok többségével kompatibilis. Vitathatatlan előnyét jelenti a forgatható könyök, amelynek köszönhetően a telefon a kívánt szögbe állítható.