shumee 2 db tölgyfa/fehér magasfényű furnér TV szekrény 120x40x34 cm

shumee 2 db tölgyfa/fehér magasfényű furnér TV szekrény 120x40x34 cm

Száma: 100043354046
Közvetlenül partnerünktől
Ezek a modern TV szekrények bármilyen lakberendezési stílushoz illeszkednek a letisztult, egyszerű megjelenésüknek köszönhetően. Az erős és időtálló HiFi-szekrények forgácslapból, sarkaik pedig PVC-ből készültek. A függőlegesen nyíló szekrényajtókat könnyű használni, és kiemelik a szekrények letiszt További információ
60 431 Ft
Piaci ár ÁFA-val
Ingyen szállítás
Partnerünktől: Shumee

Partnerünk által szállítva

2021.8.09 - 2021.8.11 Standard szállítással várhatóan
 

Száma: 100043354046

Leírás

Ezek a modern TV szekrények bármilyen lakberendezési stílushoz illeszkednek a letisztult, egyszerű megjelenésüknek köszönhetően.

Az erős és időtálló HiFi-szekrények forgácslapból, sarkaik pedig PVC-ből készültek. A függőlegesen nyíló szekrényajtókat könnyű használni, és kiemelik a szekrények letisztult, modern megjelenését. A nagy tárolórekeszek elegendő helyet biztosítanak a DVD-lejátszónak, a HiFi-rendszernek, a játékkonzolnak, a set-top-boxnak, valamint a médialejátszónak is. Ezek a szekrények modern bájjal ruházzák fel a hálószobáját vagy a nappaliját. Könnyen összeszerelhető.

A szállítás 2 TV szekrényt tartalmaz.

  • Színe: magasfényű fehér + tölgyfa
  • Anyaga: forgácslap + PVC sarkok
  • Mérete: 120 × 40 × 34 cm (Ho x Szé x Ma)
  • Egyenként 2 db függőlegesen nyíló ajtós rekesszel
  • Az összeszereléshez szükséges alkatrészeket a szállítás tartalmazza
  • Könnyen összeszerelhető
  • A szállítás 2 TV szekrényt tartalmaz
* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.