shumee tömör akácfa TV-szekrény 140 x 30 x 45 cm

shumee tömör akácfa TV-szekrény 140 x 30 x 45 cm

Száma: 100043347017
Közvetlenül partnerünktől
Ez a rusztikus bájt árasztó TV-szekrény garantáltan otthona fénypontja lesz. A tálalószekrény tömör akácfából készült és természetes színű felületkezelést kapott, így ez a gyönyörűen kialakított komód rendkívül stabil, tartós és esztétikailag vonzó. Ez a faszekrény teljes mértékben kézzel készült, é További információ
124 602 Ft
Piaci ár ÁFA-val
Ingyen szállítás
Partnerünktől: Shumee

Partnerünk által szállítva

2021.8.06 - 2021.8.10 Standard szállítással várhatóan
 

Száma: 100043347017

Leírás

Ez a rusztikus bájt árasztó TV-szekrény garantáltan otthona fénypontja lesz.

A tálalószekrény tömör akácfából készült és természetes színű felületkezelést kapott, így ez a gyönyörűen kialakított komód rendkívül stabil, tartós és esztétikailag vonzó. Ez a faszekrény teljes mértékben kézzel készült, és a fa erezetének köszönhetően minden bútordarab egyedi, és kissé eltér a többitől. Ez a HiFi-szekrény 2 rekesszel és 2 ajtós résszel rendelkezik, elegendő helyet biztosítva multimédiás eszközei, könyvei, cipői és egyéb tárgyai tárolására.

Figyelem: A fa erezete minden darab esetében eltérő lehet, így ezek a bútorok mind egyediek; a szállítás véletlenszerűen történik.

  • Anyaga: tömör akácfa
  • Mérete: 140 × 30 × 45 cm (Szé x Mé x Ma)
  • Felületkezelés: csiszolt és lakkozott
  • 2 rekesszel és 2 ajtóval
* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.