shumee tömör mangófa TV-szekrény 97 x 35 x 47 cm

shumee tömör mangófa TV-szekrény 97 x 35 x 47 cm

Száma: 100043353018
Közvetlenül partnerünktől
Ez a rusztikus bájt árasztó TV-szekrény nagyszerű darabja lesz otthonának. A tálalószekrény tömör mangófából készült, amely egy sűrű erezetű keményfa. A durva mangófa nemcsak erős, megbírva a rá nehezedő súlyt, hanem időtálló is; ezért ez a gyönyörűen kialakított komód stabil, tartós és különálló. E További információ
70 800 Ft
Termék ára
Partnerünktől: Shumee

Elfogyott

Termékek partnerünktől: Shumee

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 100043353018

Leírás

Ez a rusztikus bájt árasztó TV-szekrény nagyszerű darabja lesz otthonának.

A tálalószekrény tömör mangófából készült, amely egy sűrű erezetű keményfa. A durva mangófa nemcsak erős, megbírva a rá nehezedő súlyt, hanem időtálló is; ezért ez a gyönyörűen kialakított komód stabil, tartós és különálló. Emellett a fa erezetének köszönhetően minden bútordarab különböző és kissé eltér a másiktól. A hifi-szekrény 2 fiókkal és 2 nyitott rekesszel rendelkezik, elegendő helyet biztosítva multimédiás eszközei, könyvei, cipői és egyéb tárgyai tárolására.

Figyelem: A fa erezete minden darab esetében eltérő lehet, így ezek a bútorok mind egyediek; a szállítás véletlenszerűen történik.

  • Anyaga: tömör mangófa természetes hatású felületkezeléssel
  • Teljes mérete: 97 × 35 × 47 cm (Szé x Mé x Ma)
  • Doboz mérete: 97 × 35 × 30 cm (Szé x Mé x Ma)
  • Felületkezelés: csiszolt, festett és lakkozott
  • 2 fiókkal és 2 nyitott rekesszel
* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.