shumee tömör újrahasznosított fa TV szekrény

shumee tömör újrahasznosított fa TV szekrény

Száma: 100043340017
Közvetlenül partnerünktől
Ez a tágas fiókokkal és a polcokkal felszerelt, antik stílusú, fa TV szekrény nagyon praktikus és rengeteg tárhelyet biztosít. Az egyedi megjelenésnek köszönhetően nagyszerű kiegészítője lesz az Ön nappalijának és hálószobájának. Az asztal pohárszékként, komódként és fiókos szekrényként használható. További információ
71 620 Ft
Piaci ár ÁFA-val
Ingyen szállítás
Partnerünktől: Shumee

Partnerünk által szállítva

2021.8.02 - 2021.8.04 Standard szállítással várhatóan
 

Száma: 100043340017

Leírás

Ez a tágas fiókokkal és a polcokkal felszerelt, antik stílusú, fa TV szekrény nagyon praktikus és rengeteg tárhelyet biztosít. Az egyedi megjelenésnek köszönhetően nagyszerű kiegészítője lesz az Ön nappalijának és hálószobájának. Az asztal pohárszékként, komódként és fiókos szekrényként használható.

Ez a TV szekrény tömör újrahasznosított fából készült, így a bútor minden egyes darabja egyedi és eltér a többitől. Az újrahasznosított fából készült bútorok több fa magán jellemzőket hordoznak, mint például a mangófa vagy az akácfa. Az újrahasznosított fa tömör, tartós és gyönyörű. A kopás jelei és a faerezet minden egyes példánynak saját történetet és egyedi megjelenést kölcsönöz.

Ez a TV-szekrény teljes mértékben kézzel készült ez adja a különleges retró hangulatát. A készítési folyamat minden egyes lépése a lehető legnagyobb odafigyeléssel és gondossággal történt, legyen szó akár a polírozásról vagy a lakkozásról.

Figyelem: A bútordarab színe minden példány esetében más, így mind egyediek. A szállítás véletlenszerűen történik.

  • Színe: bézs
  • Anyaga: tömör újrahasznosított fa
  • Mérete: 120 × 30 × 45 cm (Ho x Szé x Ma)
  • 4 fiókkal 2 polccal
  • Teljes egészében kézzel készített
  • Polírozott és lakkozott
* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.