Hama Univerzális távirányító, 4in1 (12306)
2 590 Ft 2 490 Ft

Egyszerűsítse meg az életét a Hama Univerzális távirányítóval! Akár 4 különböző eszközt is kezelhet vele, speciális gombjainak segítségével pedig gyors hozzáférést biztosít Smart TV-k egyes alkalmazásaihoz. Hatótávolsága 10 méter, így távolabbról is könnyedén kezelheti készülékeit.

One For All URC2982 URC2982 8 univerzális
4 103 Ft

Cseréli a sérült távirányítókat. • Vezérli a TV-t, videomagnót, műholdas csatornákat, DVD-t, DVB-T-t, AMP-t, HiFi-t és AUX-t • Impulzus vezérlés Jellemzők: Hangerő-szabályozás, Némítás, Eszközök, Bekapcsolás / Beállítások, Menü, Forgalmi gombok / Teletext • Elemek: 2 x AAA (nem tartozék) • Az

One For All URC7956 Mindenkinek egy URC7956 SMART CONTROL 5
11 720 Ft

Az OFA SMART CONTROL 5 egyedülálló NETTV gombbal rendelkezik az olyan streaming szolgáltatások gyors eléréséhez, mint például a Netflix, az Amazon Prime és a Youtube. Három kényelmes művelet kínál kezelést több eszköz felett, mintha egy lenne. Végül, de nem utolsósorban, a Smart Control 5 a jövő bi

Thomson ROC1128PAN univerzális távirányító Panasonic TV-hez
4 590 Ft 4 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Univerzális távirányító Panasonic tévékhez, amely felváltja az eredeti 1:1 távirányítót, 56 lumineszcens gomb beleértve a speciálisakat közvetlenül a Samsung TV-hez. A legtöbb Panasonic TV-hez használható, programozási kódokkal ellátott, a kevésbé elterjedt modellekhez is megfelelő. Az eredeti illesztőprogram funkciói átmásolhatók a Learn módnak köszönhetően. Hatótávolság 10 méter.

VIVANCO Univerzális távirányító 12in1, Fekete
4 890 Ft

Univerzális távirányító, gyors és egyszerű beállítás vezérlési lehetőséggel, akár 12 eszközt. Működtetésére alkalmasak a legtöbb TV-készülékek, projektorok, műholdvevők és egyéb infravörös fény által vezérelt eszközök. Vékony kialakítás, automatikus kódkeresés.

PHILIPS SRP5016/10

PHILIPS SRP5016/10

Értékelés: 4,3
8 090 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Univerzális távirányító Philips 6 az 1-ben használható TV, STB, Blu-ray/DVD lejátszóhoz, Audio rendszerhez és más eszközökhöz. Képes a régi távirányító funkcióinak megtanulására, gyors beállítás, háttérvílágított gombok a használatban lévő eszköz használatával, 10 m üzemi távolság.

Meliconi Gumbody Personal 5 Plus Panasonic
7 190 Ft

Univerzális távirányító Panasonic televíziókhoz. Elegendő csak elemeket behelyezni, és készen áll a használatra a régi távirányító összes funkciójaival. Gumírozott élek nagyobb ütésállóságot biztosítanak.

Meliconi Personal 2 LG Távirányító
9 590 Ft 6 590 Ft

A Meliconi Personal 2 LG Távirányító előre programozott, azonnal használatra kész megoldást nyújt, elveszett, megrongálódott, meghibásodott gyári távirányítójának pótlására. Ideális minden LG TV készülékhez. Ütésálló gumi borításának köszönhetően, rendkívűl strapabíró. Nagy méretű, gombjai jól láthatóak.

Meliconi Personal 3 SONY Távirányító
9 790 Ft

2 év garancia

A Meliconi Personal 3 SONY Távirányító előre programozott, azonnal használatra kész megoldást nyújt, elveszett, megrongálódott, meghibásodott gyári távirányítójának pótlására. Ideális minden Sony TV készülékhez. Ütésálló gumi borításának köszönhetően, rendkívűl strapabíró. Nagy méretű, gombjai jól láthatóak.

Meliconi TLC03, univerzális távirányító TV Sony
5 790 Ft

Univerzális távirányító Sony televíziókhoz. Elegendő csak elemeket behelyezni, és készen áll a használatra a régi távirányító összes funkciójaival. Extra funkció a „shift“ gombon keresztül, 50 nyomógomb és elegáns dizájn.

Meliconi TLC05 Univerzális Távirányító Thomson TV-hez
4 990 Ft

Meliconi TLC05 Univerzális Távírányító Thomson TV-hez. Helyezze be az elemeket, és a távirányító alkalmas Thomson televíziójának elveszett vagy meghibásodott távírányítójának pótlására.

PHILIPS SRP2018/10 Univerzális távvezérlő
5 890 Ft

2 év garancia

Philips SRP2018/10 Univerzális távvezérlő kényelmes mindennapi használatra, akár 8 készülék vezérléséhez. A távvezérlő gombjainak elhelyezésekor a kényelmes használatot és a különleges készülékfunkciókhoz való hozzáférést tartották szem előtt (például az összes DVD funkció egy helyen van). Dedikált távvezérlő-támogatás. A Philips URC weboldalon megtalálja valamennyi márkához tartozó kódot. Teljes kompatibilitás több mint 800 típussal.

PHILIPS SRP3014/10 Univerzális távvezérlő
6 290 Ft

2 év garancia

Philips SRP3014/10 Univerzális távvezérlő ergonomikus, 4 az 1-ben távvezérlő, amely kényelmesen a kezébe illik. Tökéletesen együttműködik az olyan streaming eszközökkel, mint az Apple TV és a Roku.

Thomson ROC1128LG univerzális távirányító LG TV-hez
6 490 Ft 3 790 Ft

Univerzális távirányító LG tévékhez, amely felváltja az eredeti 1:1 távirányítót, 52 lumineszcens gomb beleértve a speciálisakat közvetlenül a Samsung TV-hez. A legtöbb LG TV-hez használható, programozási kódokkal ellátott, a kevésbé elterjedt modellekhez is megfelelő. Az eredeti illesztőprogram funkciói átmásolhatók a Learn módnak köszönhetően. Hatótávolság 10 méter.

Thomson ROC1128PHI univerzális távirányító Philips TV-hez
7 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Univerzális távirányító Philips tévékhez, amely felváltja az eredeti 1:1 távirányítót, 46 lumineszcens gomb beleértve a speciálisakat közvetlenül a Samsung TV-hez. A legtöbb Philips TV-hez használható, programozási kódokkal ellátott, a kevésbé elterjedt modellekhez is megfelelő. Az eredeti illesztőprogram funkciói átmásolhatók a Learn módnak köszönhetően. Hatótávolság 10 méter.

Thomson ROC1128SAM univerzális távirányító Samsung TV-hez
6 490 Ft 4 290 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Univerzális távirányító Samsung tévékhez, amely felváltja az eredeti 1:1 távirányítót, 46 lumineszcens gomb beleértve a speciálisakat közvetlenül a Samsung TV-hez. A legtöbb Samsung TV-hez használható, programozási kódokkal ellátott, a kevésbé elterjedt modellekhez is megfelelő. Az eredeti illesztőprogram funkciói átmásolhatók a Learn módnak köszönhetően. Hatótávolság 10 méter.

Thomson ROC1128SON univerzális távirányító Sony TV-hez
6 290 Ft 5 390 Ft

Univerzális távirányító Sony tévékhez, amely felváltja az eredeti 1:1 távirányítót, 52 lumineszcens gomb beleértve a speciálisakat közvetlenül a Samsung TV-hez. A legtöbb Sony TV-hez használható, programozási kódokkal ellátott, a kevésbé elterjedt modellekhez is megfelelő. Az eredeti illesztőprogram funkciói átmásolhatók a Learn módnak köszönhetően. Hatótávolság 10 méter.

Thomson Távirányító ROC Z107 Zapper
4 490 Ft 3 190 Ft

Univerzális TV távirányító, maximálisan leegyszerűsítve az alapvető funkciók vezérléséhez, második távirányítóként használható gyermekek vagy idősek számára. 2 különböző eszköz vezérelhető, vékony kialakítás 9 nagy gombbal, előre beprogramozva az Európában elérhető legtöbb eszközhöz, automatikus kódkeresés, Learn mód. Hatótávolság 10 méter. 2× AAA elem, amelyek tartozékok.

Hama univerzális távirányító 8az1ben, smart TV
3 090 Ft

Univerzális távirányító, amely több, mint 1000 márkához elő van programozva. 8 külön{oző eszközhöz használható. 2 speciális gombbal ellátott – Smart televízió vezérlés és gyors hozzáférés az alkalmazásokhoz. elegáns keskeny kivitelezés kényelmesen elhelyezett gombokkal.