One For All URC7955 SMART CONTROL 5 Univerzális távirányító 5 eszközhöz

Értékelés: 5 3 értékelés Márka: One For All Katalógus száma: 100017780005

Közvetlenül partnerünktől

One For All URC7955 SMART CONTROL 5 Univerzális távirányító 5 eszközhöz

Az univerzális távirányító a One For All Smart Control 5 URC7955 a nem funkcionális eredeti vezérlők teljes cseréje és több eszköz lehetséges vezérlése egy vezérléssel. Öt vezérlőt egyesít 1 TV-be, set top boxba (szat / kábel / DVB-T2), DVD / Blu-ray, Sound bar, audio eszközökbe és Media Streamerbe További információ

11720
5 3

11 720 Ft Piaci ár ÁFA-val
Utolsó darab ezen az áron!

Katalógus száma: 100017780005

Leírás

Termékleírás

Az univerzális távirányító a One For All Smart Control 5 URC7955 a nem funkcionális eredeti vezérlők teljes cseréje és több eszköz lehetséges vezérlése egy vezérléssel.

Öt vezérlőt egyesít 1 TV-be, set top boxba (szat / kábel / DVB-T2), DVD / Blu-ray, Sound bar, audio eszközökbe és Media Streamerbe (pl. Apple TV).

A NETTV gombbal egyetlen gombnyomással hozzáférhet a Netflixhez, az Amazon Prime-hoz, a YouTube-hoz vagy bármely más online streaming alkalmazáshoz.

Három intelligens tevékenység (tévénézés, filmnézés és zenehallgatás) az eszközök zökkenőmentes vezérlését kínálja az eszköz típusának megváltoztatása nélkül.

Ingyenes alkalmazás áll rendelkezésre a távirányító egyszerű beállításához.


Paraméterek

%1% %2% paraméterei


* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.