One For All URC6820 Az összes URC6820 legfeljebb 3 eszközt képes működtetni (TV, STB és audio). Di-vel

Márka: One For All Katalógus száma: 100017780004

Közvetlenül partnerünktől

One For All URC6820 Az összes URC6820 legfeljebb 3 eszközt képes működtetni (TV, STB és audio). Di-vel

Az OFA TV Zapper + univerzális távirányítóval akár 3 eszközt is kezelhet egyszerre. A gyártó garantálja a 100% -os kompatibilitást az összes márkájú készülékkel. Ezeket az eszközöket vezérelheti: Televízió, set-top box kábel- és műholdas TV-hez vagy IPTV-hez, házimozi, Hi-Fi, erősítő vagy hangsor További információ

5860

5 860 Ft Piaci ár ÁFA-val

Katalógus száma: 100017780004

Leírás

Termékleírás

Az OFA TV Zapper + univerzális távirányítóval akár 3 eszközt is kezelhet egyszerre. A gyártó garantálja a 100% -os kompatibilitást az összes márkájú készülékkel.
Ezeket az eszközöket vezérelheti:
Televízió, set-top box kábel- és műholdas TV-hez vagy IPTV-hez, házimozi, Hi-Fi, erősítő vagy hangsor. A vezérlő tartalmazza az összes leggyakrabban használt gombot, beleértve a Menü, az Útmutató és a számgombokat a kedvenc csatornák gyors váltásához. Ez még könnyebbé és intuitívabbá teszi az otthoni elektronika irányítását. A kezdeti beállítás körülbelül 30 másodpercet vesz igénybe. Ezen felül a vezérlő lenyűgözi időtlen kialakításával és kiváló ergonómiájával. Az energiát pár AAA elem biztosítja, amelyek nem tartoznak a tartozékhoz.


Paraméterek

%1% %2% paraméterei


* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.