LG OLED65B13LA 65"(164cm)4K Smart OLED TV Fekete színben

LG OLED65B13LA 65"(164cm)4K Smart OLED TV Fekete színben

Száma: 100064520808
Közvetlenül partnerünktől
DVB-T2 USB 3 db HDMI 4db 100 Hz USB WiFi Facebook Twitter Pinterest Megosztás HDR 10+ HLG Dolby Vision Pixel Dimming Eye Comfort Display AI Picture Pro Auto Genre Selection (SDR/HDR/Dolby HDR) AI Brightness Control AI 4K Upscaling Dolby Vision IQ FILMMAKER MODE ™ HFR G-SYNC FreeSync™ További információ
574 990 Ft
Piaci ár ÁFA-val együtt
Partnerünktől: Mall Partner HU

Partnerünk által szállítva

2021.10.20 - 2021.10.21 Standard szállítással várhatóan
 

Száma: 100064520808

Leírás

Az alábbi termékáttekintésben használt képek illusztrációs célokat szolgálnak, nem a konkrét modellt ábrázolják. Az adott modellek tényleges képéért tekintse meg az oldal tetején található galériát.

A TV képernyőjén élénk színű részecskék örvénylenek (videó megtekintése).

A ‚SELF-LIT‘ Pixelek ereje!

Az LG OLED TV-t öröm nézni. Az önállóan világító ‚SELF-LIT‘ képpontok a valóban lenyűgöző képminőséget és a design rengeteg új lehetőségét biztosítják Önnek, amelyhez a legújabb csúcstechnológiák társulnak, hogy részese lehessen a soha nem látott csodának. Minden, amit imádni lehet a TV-ben – minden szempontból továbbfejlesztve.

Miért nem hasonlítható semmihez sem az OLED?

A válasz az önállóan világító ‚SELF-LIT‘ képpontokban keresendő. Az önállóan világító kijelzőtechnológia miatt lesz teljesen más a nézői élmény. Ellentétben a LED TV-kel, amelyek esetén a szükséges külön háttérvilágítás szab korlátot, az LG OLED TV-k rendkívül élethű képet és egyedi kialakítást biztosítanak.

A hold képe, mely a bal oldalon LED képernyőn látható elmosódott feketével, a jobb oldalon pedig az OLED tökéletes feketéjével (videó megtekintése)

* Szimulált képernyőképek.

Önállóan világító ‚SELF-LIT‘ Pixelek.

100 millió ok, amiért imádjuk az OLED-et.

Amikor a képminőségről beszélünk, az OLED könnyűszerrel maga mögött hagyja a LED-et. Ez azért van, mert az OLED több millió önállóan világító ‚SELF-LIT‘ képpontot tartalmaz, melyek képesek a tökéletes fekete és pontos színek megjelenitésrére. Az eredmény a semmihez sem fogható tévénézés élménye.

TV-képernyő, melyen a tejút, kék ég és színes porfelhő látható kiváló minőségben (videó megtekintése)

Lovaglós jelenet, melynek fele a LED TV-n látható gyenge kontraszttal, a másik fele pedig az OLED-en végtelen kontraszttal (videó megtekintése)

Végtelen kontraszt

Az OLED lepipálja a LED-et.

Leegyszerűsítve, az OLED több millió önállóan világító ‚SELF-LIT‘ képpontot tartalmaz, amelyek egyesével ki- és be kapcsolhatók, ezzel biztosítva a tökéletes fekete és a végtelen kontrasztra megjelenítését. A fekete jobb, mint a mini-LED és a LED TV-k esetén. Egyszóval nem számít, hogy hány ezer háttérvilágítással rendelkeznek, a LED TV-k mindig OLED árnyékában maradnak csupán.

100% színhűség

Az OLED-del megelevenednek a színek.

Az Intertek nevű világméretű teszt ügynökség megerősítette, hogy az LG OLED kijelzők 100% színhűségre képesek. Ez azt jelenti, hogy a képernyőn látható színek szorosan egyeznek az eredeti kép színeivel. Így mindent úgy láthat, ahogy azt az alkotók megálmodták.


* A színhűség meghatározza, hogy a kijelző színpontossága teljesíti-e a Delta E ≦2 követelményeit 125 színminta esetén.

** A 83 colos LG OLED panel tanúsítása 2021 első félévében várható.

100%-os színtérfogat

Bámulatosan színpompás.

Az LG TV-k kiváló színvisszaadási képességének köszönhetően az LG OLED teljes színtérfogat elérésére képes. A 100%-os színtérfogattal az LG OLED a DCI-P3 spektrum 100%-át képes megjeleníteni olyan 3D-s színtérben, amely lefedi a TV teljes fényerejét. Ez azt jelenti, hogy a színek élénkek, élethűek és teljes mértékben teltek maradnak függetlenül attól, hogy a képernyő milyen világos vagy sötét.

Ebben a világos jelenetben egy lány fekszik a fűben, és minden szín tisztábbá és élénkebbé válik, ahogy a színtérfogat 70%-ról 100%-ra nő. Ebben a sötét jelenetben egy lány színes esernyőt tart, és minden szín tisztábbá és élénkebbé válik, ahogy a színtérfogat 70%-ról 100%-ra nő.

Az Intertek által tanúsított 100%-os színtérfogat logója. A 70%-os és a 100%-os színtérfogat összehasonlítási grafikonja.

Az Intertek igazolta, hogy a képernyő színterjedelmének térfogata (CGV) megegyezik vagy túlszárnyalja a DCI-P3 színtér CGV-értékét.

A 70%-os színtérfogat az LG UHD TV-kre vonatkozik.

A képek szimuláltak a funkció jobb megértése érdekében.

LG OLED TV. Látvány, amelyet máshol nem talál.

Ha olyan TV-re vágyik, amely semmi máshoz sem hasonlítható, akkor nem kell tovább keresnie. Az LG OLED TV egyszerre egy igazi műalkotás, egy nagyképernyős mozi, egy átjáró a játékok világába és egy helyjegy a legnagyobb sportesemények első sorába. Minden, amit egy TV-től szeretne.

Egy férfi ül a kanapén egy sötét szobában, és nézi a TV-t, melyen egy férfi látható egy havas hegyen. Egy lány számítógépes játékot játszik egy nagy képernyős TV-n, melyen egy katona ereszkedik le egy helikopterről. Négy ember ül a kanapén a nappaliban, és focis játékot játszik. Egy nő nézi a falra szerelt TV-t, melyen egy műalkotás látható.

OLED Mozi

És a „Legjobb kép” díj nyertese…

A rendkívül éles képével az LG OLED TV minden tévézés alkalmával olyan teljesítményt nyújt, hogy azzal díjat érdemelne. Ráadásul a tökéletes feketével és a 100%-os színhűséggel a filmeket épp olyannak láthatja, amilyennek azokat elképzelték.

Egy férfi a Netflix Midnight Sky tartalmát nézi egy moziszobában. És látható a Légy te a hős szlogen

A Netflix logó, az Apple TV logó és az Amazon Prime Video vízszintesen elrendezve fekete háttérrel.

Szórakozás

Minden kedvence egy helyen.

Hozzáférés a Netflix, az Apple TV, az Amazon Prime Video és azHBO GO szolgáltatásokhoz. Válasszon a legújabb filmek, sorozatok,dokumentumfilmek és élő sportközvetítések közül – mindezt egy helyen.

*Netflix internetes közvetítési előfizetés szükséges.

Az Apple, az Apple logó és az Apple TV az Apple Inc. az Egyesült Államokban és más országokban bejegyzett védjegyei.

Apple TV+ előfizetés szükséges.

****Az Amazon, a Prime Video és az ezekhez tartozó logók az Amazon.com, Inc, illetve a kapcsolt vállalkozásainak védjegyei. Az Amazon Prime előfizetés és/vagy a Prime Video szolgáltatás díjkötelesek. A részleteket a primevideo.com/terms oldalon találja.

*****A támogatott szolgáltatások országonként eltérhetnek.

Egy napszemüveget viselő nőt ábrázoló jelenet két részre osztva a vizuális összehasonlításhoz. A képen az SDR szöveg látható a bal alsó, és a Dolby Vision IQ logó a jobb alsó sarokban.

Szimulált képernyőképek.

Dolby Vision IQ és Dolby Atmos

A tévézés élményének újratervezése.

A Dolby Vision IQ intelligensen állítja a képernyő beállításait a tartalom műfajának és a környezeti fényviszonyoknak megfelelően, miközben a Dolby Atmos többdimenziós, térhatású hangot biztosít – ez a kombináció lélegzetelállítóan mozi hatású élményt kínál Önnek!

Christopher Nolan interjút ad egy moziban

FILMMAKER MODE™

Életre kel a rendezők elképzelése.

A FILMMAKER MODE™ kikapcsolja a mozgások elsimítását és az egyéb videofeldolgozási eljárásokat, megőrizve az eredeti képarányt, színeket és képkockasebességet. Pontosan visszaadja a rendezők eredeti elképzeléseit, ezért ugyanúgy élvezheti a filmet, mint ahogy azt a készítői elgondolták.

TELJES VIDEÓ MEGTEKINTÉSE

Az LG TV feldolgozási technológiáját szemléltető grafikon középen, a bal oldali bemeneti és a jobb oldali, élénk színű kimeneti kép között.

HDR 10 Pro

Legyen része a teljes körű szórakozásban.

Az LG saját dinamikusszíntartomány-technológiája, a HDR 10 Pro finomhangolja a fényerőt a színek javítására, minden apró részletet felfed, és élethűen éles képeket nyújt minden alkalommal – sőt, még a normál HDR tartalmakat is intenzívebbé teszi. Most már az összes kedvenc filmjét és műsorát élénkebb és teltebb színekkel nézheti, az elejétől a végéig.

OLED Gaming.

Megnyeri a versenyt.

Az LG OLED TV gyors válaszidejével és a legújabb játékfunkcióival átveheti a vezetést a játékban, és a 120 Hz-es kijelző gördülékenyebb játékélményt nyújt Önnek. Ez az IDEÁLIS TV a játékkonfigurációjához.

Egy lány egy játékszobában az Assassin's Creed játék főszereplőjével azonosulva játszik. A „Legyél Te az, aki alapjaiban rengeti meg a játékot” és az „Emeld a játék fényét” szlogenek látszanak

Az NVIDIA G-SYNC logó és az AMD FreeSync logó vízszintesen elrendezve a fekete háttér előtt.

Partneri kapcsolat a játékipar piacvezető szereplőivel

A legyőzhetetlen kombináció.

Az LG továbbra is együtt dolgozik piacvezető vállalatokkal azért, hogy a lehető legjobb játékélményt nyújthassa. Partneri kapcsolatot ápolunk az NVIDIA és az AMD vállalatokkal, így az LG OLED az egyetlen TV, amely tanúsítottan kompatibilis a G-SYNC és az AMD FreeSync™ Premium technológiákkal. Az AMD FreeSync technológiát is támogatjuk. Ráadásul egyesítettük erőinket az Xbox-szal, és az Xbox Series X konzol hivatalos TV-partnereivé váltunk, hogy a következő generációs játékok minden lehetőségét kiaknázhassuk. Ha mindehhez hozzávesszük az OLED lebilincselő képminőségét és az ultragyors válaszidőket, a lehető legjobb játékélmény minden alkalommal garantált.

Ráközelítés egy játékosra, aki versenyautós játékot játszik a TV képernyőjén. A képen felül a Dolby Vision logó, a HDMI logó, a VRR logó, valamint az ALLM logó, a jobb alsó sarokban pedig az 1 ms-os válaszidő logója látható.

 • Képátló (cm) : 164 cm
 • Képátló (") : 65 "
 • Képernyő típus : OLED
 • Felbontás : 4K
 • Smart : Igen
 • Tuner típusa : DVB-T2
 • USB portok száma : 3 db
 • HDMI csatlakozók száma : 4
 • Hangfal típusa : 2.2
 • Képfrissítés : 100 Hz
 • Magasság : 86.9 cm
 • Szélesség : 144.9 cm
 • Mélység : 24.6 cm
 • Energiaosztály : G
 • Képátló kategória (cm) : 164–254 cm
 • Súly : 25 kg


Termékinformációs adatlap:

https://eprel.ec.europa.eu/…20439_HU.pdf

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.