SONY BRAVIA KD55XH9505BAEP 4K Ultra HD Android Smart LED televízió, 139 cm, Fekete

SONY BRAVIA KD55XH9505BAEP 4K Ultra HD Android Smart LED televízió, 139 cm, Fekete

Száma: 100054663142
Közvetlenül partnerünktől
Képátló: 55" (139 cm) Felbontás: 3840 × 2160 Pixel 4K X-Reality PRO™, Objektumalapú HDR-feljavítás További információ
373 490 Ft
Piaci ár ÁFA-val együtt
Ingyen szállítás
Partnerünktől: Mall Partner HU

Partnerünk által szállítva

2021.10.25 - 2021.10.26 Standard szállítással várhatóan
 

Száma: 100054663142

Leírás

Kiváló kontraszt és hangzás – a csúcs 4K LCD

A Jobb kontraszt és a karcsú előlap bármilyen szögből magával ragadó élményt nyújt. A hang és a kép tökéletes összhangjának köszönhetően a képernyő megfelelő részéről hallod majd a hangokat.

Szórakozás, ahogy akarod, még gyorsabban

Mélyebb árnyékok és még több fényerő bármely szögből

A 8K TV-inkben is használt processzor adatelemzéssel javítja a színeket, a kontrasztot és a tisztaságot. A Full Array LED TV-n részletesebbek az árnyékok, a kép pedig minden szögből élethű és kevésbé elmosódott.

  Élvezd a valósághű kontraszt pontosságát

Nézd meg, mennyire valóságos élményt nyújthatnak a képek, ha megjelennek a legfinomabb részletek. Az egymástól függetlenül fénylő LED-zónákkal a Full Array LED még valósághűbb kontrasztot biztosít, még világosabbá, illetve még sötétebbé téve az adott részeket. A kontrasztot tovább fokozza az X-tended Dynamic Range™ PRO, amely hozzá hangolja a fényerőt a nagyobb becsillanáshoz, illetve az árnyékok elmélyítéséhez.

  Objektumalapú HDR-feljavítás

Az objektumalapú HDR-feljavítás elemzi az objektumok színét, és ez alapján szabályozza a kontrasztot, míg a legtöbb tévé csak egy feketétől fehérig terjedő kontrasztgörbe alapján módosítja a kontraszt mértékét. Az objektumok egyedi feljavításával tévénk nagyobb mélységű, textúrában gazdagabb és valósághűbb képet nyújt.

  Kiváló felbontás bármilyen tartalomhoz

A Sony egyedülálló funkcióival bármilyen tartalom feljavítható életszerű 4K-felbontásra. Az X1™ Ultimate kétszer gyorsabb, mint az X1™ Extreme, precízen elemzi és feldolgozza az adatokat, valószerű részletekkel és textúrával dúsítva a 4K-képeket. A 4K X-Reality™ PRO még a 2K és Full HD felbontással rögzített felvételeket is felskálázza közel 4K-ra egyedi 4K-adatbázis használatával, az Object-based Super Resolution technológia pedig optimalizálja a textúrákat.

  Szélesebb, pontosabb színpalettát képes megjeleníteni

A színspektrum kiszélesítésével az X1 processzorok által meghajtott TRILUMINOS több színt képes visszaadni a hagyományos televízióknál. Minden egyes kép adatait elemzi és feldolgozza, hogy még természetesebb és pontosabb színeket jelenítsen meg az élethű hatás eléréséért.

  Gyönyörű szín minden oldalról

A tévét oldalról nézni mostantól ugyanúgy élvezetes, mint középről. A Sony egyedi optikai kialakítása, az X-Wide Angle panel a háttérfény vezérlésével minden irányból megőrzi a valódi színeket.

Ez a funkció a 139 cm-nél (55") nagyobb tévéken áll rendelkezésre.

  A gyorsan mozgó jelenetek fényesek és tiszták

Bizonyos képernyőkön a sportközvetítések és a gyors akciójelenetek gyakran homályosak. Legújabb X-Motion Clarity™ technológiánknak köszönhetően viszont minden sima, fényes és tiszta. Minden „szempillantás” vezérlése egyedi, időtartama pedig optimalizált. A fényerő akkor növekszik, amikor kell, így nem marad le egyetlen pillanatról sem.

  A hang és a kép harmóniája

Hangpozicionáló magassugárzók optimalizálják a hang helyét a képernyőn, hogy pontosan irányított, kiváló minőségű hangot hallj a képernyő megfelelő részéről.

  Kép és hang kiválóan szinkronban

A hagyományos tévék képernyő alatti hangsugárzóinak hangja gyakran nincs szinkronban a képpel. Acoustic Multi-Audio™ rendszerünk két hangpozicionáló hangsugárzót tartalmaz a TV hátulján, amelyekkel a hang pontosan követheti az eseményeket az igazán magával ragadó élmény érdekében. Független, külön vezérelt erősítők végzik precízen a hangsugárzók hangpozicionálását a magas tartományban, továbbá fokozzák a hangnyomást és a stabilitást a valósághűbb élményért.

Az „Acoustic Multi Audio” az 55” feletti képátlójú tévék esetében érhető el, a független erősítővezérlés pedig az 55” és 75” közötti képátlójú tévék esetében.

  Kiváló hangminőség

Az egyedien új formájú X-Balanced hangsugárzó kialakítása egyszerre fokozza a tévé hangminőségét és karcsúságát, a filmeket és a zenei felvételeket pedig tiszta hangzással szólaltatja meg.

Ez a funkció az 55” és 75” közötti képátlójú tévék esetében érhető el.

  A Dolby Atmos® technológiával körülölelnek a hangok

Körülvesznek a hangok, mintha a jelenet résztvevője lennél. A Dolby Atmos segítségével felülről és oldalról is hallhatók a hangok, így igazi többdimenziós élmény átélni, ahogy például a fejed felett suhannak a tárgyak.

  Élvezd a többdimenziós hangzást az S-Force Front Surrounddal

Halld úgy a hangokat, mintha csak egy multi 3D-s hangsugárzót hallgatnál. Az input felkonvertálásával az S-Force Front Surround valóban egy többdimenziós térhatású hangsugárzórendszer teljesítményét nyújtja, hogy még magával ragadóbb élményt kaphass.

  Tisztán hallható beszédhangok

A hangzoom segítségével a hangerő megnövelése nélkül is tisztán hallható az emberi beszéd – ideális a hírműsorokhoz és dokumentumfilmekhez.

  Csodálatos kép és hang, bármilyen környezetben

Dőlj hátra, és élvezd a létező legjobb látványélményt. A Sony egyedülálló környezeti optimalizáló technológiája automatikusan hozzáigazítja a képet és a hangot a környezethez.

  Fényerő a helyiséghez hangolva

Hagyományos tévéknél a fényerő változatlan marad, a helyiségben lévő fénytől függetlenül, így túl sötétek vagy túl világosak a képek. Ez a tévé beépített fényérzékelőt tartalmaz, amely optimalizálja a fényerőt a helyiséghez, erősítve a fényerőt a világosabb helyiségekben, illetve csökkentve a sötétebb helyeken, így mindig tökéletes lesz a megtekintés.

  

Minden környezethez a megfelelő hang

A hangzás élménye az adott helyiség függvényében változó lehet. Például a függönyök elnyelik a hangot, míg a tévé előtti tárgyak megzavarják a hang útját, negatívan befolyásolva a hozzád érkező hangzás minőségét. Ez a 4K Ultra HD TV észleli a tárgyakat és dúsított, az adott helyiséghez optimalizált hangzást biztosít.

  

Sima, letisztult felület

Karcsú forma, tökéletesen sima felület, diszkrét állvány és vékony keret gondoskodik arról, hogy az igazán fontos dologra koncentrálhass – a képre.

  

Tükörsima alumínium felület

A képen van a hangsúly, nem magán a televízión.

  

Diszkrét állvány, kétféle pozíció

Zajmentes állványunk diszkréten megbújik a polcon, nem rontja látványélményt. Széles és keskeny beállításának köszönhetően nagyobb vagy kisebb polcokon egyaránt használható.

  

Minimálisra csökkentett kábelrengeteg

A kábeltartók praktikusan elrejtik a vezetékeket, letisztult megjelenést kölcsönözve a televíziónak bármilyen irányból.

  

Egyszerű hozzáférés, könnyed élet

A Sony Android okostelevíziói egyszerűsítik a mindennapokat, hiszen könnyen hozzáférhetővé teszik kedvenc tartalmaid, szolgáltatásaid és eszközeid.

  

Csak beszéljen, és egy új világot fedezhet fel

Minden szórakozási lehetőséget megtalálsz, csak egy szavadba kerül. A továbbfejlesztett hangvezérléses Android okostelevízió egy szemvillanás alatt megjeleníti a filmeket és tévéműsorokat az alkalmazásokból és tv-csatornákról.

  

Több, mint 5000 alkalmazás, több, mint bármely más okostelevízión

A Sony Android okostelevízió páratlan mennyiségű alkalmazással rendelkezik. Válaszd azokat, amelyek szórakoztatóbbá varázsolják a mindennapjaid.

  Több várakozás

Az alkalmazások gyorsan indulnak el, és nincs többé várakozási idő az alkalmazások közti váltáskor sem – A Netflix háromszor gyorsabban indul el, mint korábban.

  A Netflix Calibrated Mode révén biztosított stúdióminőség

Ezt az üzemmódot az eredeti Netflix-tartalmakhoz fejlesztették ki, és a TV-n ugyanolyan képminőséget eredményez, mint a stúdiómuszteren. A Netflix Calibrated Mode révén az alkotók elképzelése és szándéka hűen tükröződik.

  

Apple AirPlay / Apple HomeKit kompatibilis  Az életet átszövő okostechnológia

Továbbítsd egy nagyobb, jobb képernyőre a Chromecast segítségével

A Chromecast lehetővé teszi, hogy a mobilkészülékén lévő kedvenc videóit, játékait és alkalmazásait kifogástalan minőségben jelenítse meg a tévé képernyőjén. Csak koppintson a Cast gombra Android- vagy iOS-eszköze képernyőjén

Termékinformációs adatlap:

https://eprel.ec.europa.eu/…90107_HU.pdf

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.