SONY KD65AG9BAEP OLED Android Smart LED TV, 164 cm, 4K Ultra HD, Master Series, Fekete

SONY KD65AG9BAEP OLED Android Smart LED TV, 164 cm, 4K Ultra HD, Master Series, Fekete

Száma: 100054672123
Közvetlenül partnerünktől
Képátló: 65" (164 cm) Felbontás: 3840 × 2160 Pixel WiFi, Chromecast , HDR, Motionflow XR További információ
747 990 Ft
Piaci ár ÁFA-val együtt
Ingyen szállítás
Partnerünktől: Mall Partner HU

Partnerünk által szállítva

2021.10.25 - 2021.10.26 Standard szállítással várhatóan
 

Száma: 100054672123

Leírás

Sony KD65AG9BAEP OLED Android Smart LED TV, 164 cm, 4K Ultra HD, Master Series

    

A 2019-es CES kétszeres díjnyertese

AVSForum – A 2019-es CES legjobbjai

Áttekintés – A CES Editors’ Choice

    

Fedezze fel a részleteket, ahogy az alkotójuk megálmodta őket

Tapasztalja meg, hogy miként ötvöztük a legerősebb X1™ Ultimate képprocesszorunkat a Pixel Contrast Booster™-rel és az egyedülálló MASTER Series filozófiájával, hogy ragyogóan életre keltsük az alkotó elképzeléseit.  

  

A képe és a hangja tökéletes harmóniát alkot

Élje át a pillanatot a valósághű képek és a hangzás összhangjának köszönhetően. A csodálatosan részletes képek és a Sound-from-Picture Reality™ funkció együttese magával ragadó audiovizuális élményt nyújt.    

Tökéletes realizmus

A páratlan feldolgozási teljesítménnyel rendelkező X1™ Ultimate képprocesszor sok száz objektumot észlel a képernyőn, és intelligens módon javítja a fényerőt, a részletességet és a színeket, így minden tisztán, fényesen és hihetetlenül valóságosan jelenik meg.  

 

  

Az OLED kontraszt maximalizálása minden színben

Az X1™ Ultimate képprocesszornak köszönhetően ez az OLED-tévé ötvözi az OLED képernyő mélyfeketéjét és természetes színeit a Pixel Contrast Booster™ technológiával a nagy fényerő melletti fokozott színkontraszthoz. Minden finom részletekben és élénk színekben kel életre.

  Sound-from-Picture Reality™

Az Acoustic Surface Audio+™ technológiának köszönhetően a hangok különböző irányokból érkeznek, akárcsak egy igazi koncertteremben. A két aktuátor és a két erőteljes mélynyomó többdimenziós hanghatást hoz létre, amely vadonatúj hangélményt biztosít.  

 

 

  

A lélegzetelállító hangok központja

Használja a BRAVIA-t center hangsugárzóként, és hallgassa a dialógusokat, énekhangokat és hangszereket kivételes tisztaságban.

A magával ragadó moziélményhez egyszerűen csak csatlakoztassa házimozirendszeréhez.  Stúdióminőség a Netflixre kalibrált móddal. Ezt az üzemmódot az eredeti Netflix-tartalmakhoz fejlesztették ki, és a TV-n ugyanolyan képminőséget eredményez, mint a stúdiómuszteren. A Netflixre kalibrált mód hűen megőrzi az alkotó vízióját és szándékát.

  

  Kezdje egyetlen gombnyomással

A Sony TV-k egy külön Netflix gombbal rendelkeznek, így ön egyetlen gombnyomással megkezdheti a streamelést.    

Próbálja ki egy hónapig ingyen

Nézze a tv-műsorokat, filmeket és eredeti Netflix-tartalmakat a Sony televízióján. Élvezze a nagyszerű műsorokat reklámok, rejtett díjak és szerződések nélkül. Kezdje meg még ma az ingyenes próbaidőszakot, amelyet bármikor lemondhat.    

Élje át a moziélmény miden izgalmát

Élvezze a saját otthonában a mozi izgalmait! A Dolby Vision™ életre kelt minden képkockát az igazán hiteles moziélmény érdekében, a Dolby Atmos™ pedig betölti a szobát a magával ragadó sorround hangzással.  

  

Az élet ragyogása, extra színekkel

A világ valódi, élénk színeit láthatja maga körül. A TRILUMINOS™ kijelző szélesebb palettáról választ színeket, így a spektrum minden tónusát és árnyalatát hűen visszaadja.  

 

Gyönyörű bármilyen nézőpontból

A letisztult, minimalista formatervnek köszönhetően ön arra koncentrálhat, ami igazán fontos – a képre.    

Közel a falhoz, mint egy műalkotás

Szerelje fel televízióját a falra. Úgy illeszkedik a falra, akárcsak egy festmény, és tökéletesen beleillik a szobába.  

Rendezetten és ízlésesen elrejtett kábelek

Tartsa a kábeleket elegánsan elrejtve az állványon belül, a tartozék kábeltartóban elvezetve.    

Csak beszéljen, és egy új világot fedezhet fel

Minden szórakozási lehetőséget megtalál, ami álmodott, csak egy szavába kerül. A továbbfejlesztett hangvezérléses Android 4K okostelevízió egy szemvillanás alatt megjeleníti a filmeket és tv-műsorokat az alkalmazásokból és tv-csatornákról.  

  

Könnyű vezérlés az okostávirányítóval

Csatlakoztassa a beltéri egységeket és más eszközöket a TV-hez HDMI-n és irányítsa őket intelligens távvezérlővel. Lekerekített forma, hangvezérléshez beépített mikrofon és továbbfejlesztett gombelrendezés biztosítja a könnyű kezelhetőséget.    Termékinformációs adatlap: 

https://eprel.ec.europa.eu/…50322_HU.pdf

 

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.