Husky Hálózsák JUNIOR ARMY -10°C
14 990 Ft

Gyerek hálózsák 4-csatornás üreges szálas patronnal rendelkezik és termikus gallérral a fej körüli meleg érdekében. A hálózsák belsejében található egy zseb kis tárgyak tárolására Husky Hálózsák JUNIOR ARMY –10 ° C hálózsák hűvösebb körülmények között is használható.

Husky Drape -20°C Hálózsák
57 490 Ft 43 990 Ft
+ ingyen szállítás

Husky Drape hálózsák, speciális „múmia" formai kialakításának köszönhetően garantálja az egyenletes hőeloszlást, kiválóan alkalmas többnapos kirándulásokhoz, túrákhoz, vagy esetleg expedíciókhoz hiszen a legextrémebb hidegben -20 °C-ig melegen tart. Kétrétegű szerkezete és vízhatlan külső anyaga fokozza praktikusságát, mindemellett maximális komfortérzetet és mozgásszabadságot nyújt.

Sir Joseph Rimo II 1000
103 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Téli tollas hálózsák Rimo II 1000 a Sir Joseph cseh márkától az utazók széles csoportjának ajánlat. A kiváló minőségű Softex Diamond anyag új generációja, az egyedülálló szabási koncepció és a kiváló minőségű liba toll 600 cuin töltéssel garantálja a melegben és a kényelemben való alvást anélkül, hogy feleslegesen kellene aggódnod az egészségügyi állapotodon.

Husky RUBY hálózsák, -14°C kék
21 990 Ft
+ ingyen szállítás

Praktikus, apróságok elhelyezésére alkalmas külső zsebbel ellátott hálózsák, amely hőszigetelt gallérral rendelkezik, hogy meleget biztosítson a fej körül. Tartós anyagból készül, de ha mégis megsérül a Ripstop anyag megakadályozza továbbhasadását. A Husky RUBY hálózsák, –14 °C, kék belső tere 20 cm meghosszabbítható.

Ferrino Nightec 600 Lite PRO L
47 490 Ft 46 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

hálózsák mindkét oldalról nyitható cipzárral rendelkezik, amely merevített és nem akad meg a cipzárt szegélyező anyagban. Puha műszálas, zsindelyszerkezetű töltetet tartalmaz, amely maximális hőkomfortot biztosít. A Ferrino Nightec 600 Lite PRO L meleg kapucnival és belső gallérral rendelkezik.

Husky Hálózsák extreme ENJOY -26°C 2020-15%
47 490 Ft 39 990 Ft
+ ingyen szállítás

Akció

Hálózsák zsebekkel az apróságoknak rendelkezik egy szigetelő gallérral a hő biztosítására a fej körül. Praktikus csúszásgátló sávokat is tartalmaz a kempingmatrachoz történő rögzítéshez. A Husky Hálózsák extreme ENJOY –26°C 2020 szintetikus béléssel és 2rétegű szerkezettel ellátott.