Husky Apollo Ladies -20°C Hálózsák
32 220 Ft 26 990 Ft
+ ingyen szállítás

Megbízható hálózsák, amely nem fog csalódást okozni még a nehéz körülmények között sem, és ugyanakkor nagyon eredeti. Husky Apollo Ladies –20°C kifejezetten az olyan utazó hölgyek számára készült, akik szeretik a kalandtúrákat, és nem akarják feladni a szép és friss dizájn iránti igényüket pontosan a női stílusban.

Outwell Campion Junior
11 290 Ft 8 590 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Nyári plédes hálózsák Outwell Campion Junior garantálja a kellemes alvást a kempingben. A hálózsák cipzára fedéllel van takarva ezért nincs felesleges hőveszteség a hűvös éjszakákon. A hálózsákot szét lehet nyitni plédre ami kiváló a nagyon meleg napokra.

Husky Anapurna Ladies -28°C
52 350 Ft 33 790 Ft
+ ingyen szállítás

A legmelegebb hálózsák az Extreme sorozatból, amely eleget tesz minden klimatikus feltétel adta igénynek. Az Anapurna Ladies –28° rövidített hálózsák kifejezetten nőknek való a legnagyobb kényelem biztosításához.

Husky Emotion -22°C (S12) Hálózsák
40 490 Ft 29 290 Ft

Husky Emotion kiváló szigetelő tulajdonságokkal rendelkező hálózsák, melynek különleges formai kialakítása biztosítja az egyenletes hőeloszlást. Levehető, szigetelt lábzsákkal és csúszásgátló csíkokkal felszerelt járul hozzá a maximális kényelemérzethez. Kétrétegű, vízhatlan külső anyaga még praktikusabbá teszik, ideális választás több napos túrák és expedíciók esetén, akár - 22 °C-on is melegen tart.

Husky Enjoy -26°C (S12) Hálózsák, Téli
44 390 Ft 38 690 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Husky Enjoy hálózsák, melynek speciális „múmia“ formája biztosítja a megfelelő hőelosztást. Kialakítása garantálja a komfortérzetet alvás közben. Kis külső zsebe és kétrétegű szerekezete fokozza praktikusságát. Ideális választás többnapos túrákon.

Husky Drape -20°C Hálózsák
89 850 Ft 54 990 Ft
+ ingyen szállítás

Husky Drape hálózsák, speciális „múmia" formai kialakításának köszönhetően garantálja az egyenletes hőeloszlást, kiválóan alkalmas többnapos kirándulásokhoz, túrákhoz, vagy esetleg expedíciókhoz hiszen a legextrémebb hidegben -20 °C-ig melegen tart. Kétrétegű szerkezete és vízhatlan külső anyaga fokozza praktikusságát, mindemellett maximális komfortérzetet és mozgásszabadságot nyújt.

Ferrino Nightec 600 Lite PRO M
39 990 Ft
+ ingyen szállítás

hálózsák mindkét oldalról nyitható cipzárral rendelkezik, amely merevített és nem akad meg a cipzárt szegélyező anyagban. Puha műszálas, zsindelyszerkezetű töltetet tartalmaz, amely maximális hőkomfortot biztosít. A Ferrino Nightec 600 Lite PRO M meleg kapucnival és belső gallérral rendelkezik.