Easy Camp Ellipse
11 790 Ft

Hálózsák Easy Camp Ellipse kényelmes formája garantálja a nagyon kényelmes alvást. Tökéletes a kempingezéshez a nyári hónapokban – a cipzár szétnyitható mindkét végén, így ha meleged van, akkor szellőztetheted a lábadat.


Outwell Campion Junior
8 190 Ft

Nyári plédes hálózsák Outwell Campion Junior garantálja a kellemes alvást a kempingben. A hálózsák cipzára fedéllel van takarva ezért nincs felesleges hőveszteség a hűvös éjszakákon. A hálózsákot szét lehet nyitni plédre ami kiváló a nagyon meleg napokra.


Husky Anapurna Ladies -28°C
43 990 Ft
42 990 Ft
+ ingyen szállítás

A legmelegebb hálózsák az Extreme sorozatból, amely eleget tesz minden klimatikus feltétel adta igénynek. Az Anapurna Ladies –28° rövidített hálózsák kifejezetten nőknek való a legnagyobb kényelem biztosításához.


Husky Azure -22 °C Hálózsák
36 990 Ft

34 490 Ft
+ ingyen szállítás

Hálózsák Husky Azure –22 °C egy nagyon változó modell. Ez egy speciális, anatómiailag formázott és kiterjesztett változata a hálózsáknak, alkalmas elsősorban hideg téli éjszakákra. Szétnyitásával létrehozhatsz egy klasszikus pléd variánst, amelyet nyugodtan ki tudsz használni a melegebb időkben.


Husky Aurus -18 °C Hálózsák
33 990 Ft

30 990 Ft
+ ingyen szállítás

Téli hálózsák, amely nehéz körülmények között is garantálja a kényelmet. Husky Aurus –18 °C kiváló minőségű anyagokból készült nagy szigetelő tulajdonságokkal, aminek köszönhetően tökéletesen megőrzi a hő hatását, és így gond nélkül kibírod az alacsony hőmérsékletet is.


Husky Emotion -22°C (S12) Hálózsák
39 990 Ft

37 990 Ft
+ ingyen szállítás

Husky Emotion kiváló szigetelő tulajdonságokkal rendelkező hálózsák, melynek különleges formai kialakítása biztosítja az egyenletes hőeloszlást. Levehető, szigetelt lábzsákkal és csúszásgátló csíkokkal felszerelt járul hozzá a maximális kényelemérzethez. Kétrétegű, vízhatlan külső anyaga még praktikusabbá teszik, ideális választás több napos túrák és expedíciók esetén, akár - 22 °C-on is melegen tart.


Ferrino Nightec 600 Lite PRO L
45 490 Ft

40 890 Ft

hálózsák mindkét oldalról nyitható cipzárral rendelkezik, amely merevített és nem akad meg a cipzárt szegélyező anyagban. Puha műszálas, zsindelyszerkezetű töltetet tartalmaz, amely maximális hőkomfortot biztosít. A Ferrino Nightec 600 Lite PRO L meleg kapucnival és belső gallérral rendelkezik.


Outwell Campion Lux Red
19 090 Ft

17 190 Ft
+ ingyen szállítás

hálózsák üreges szálú Isofill melegítő töltettel ellátott. Az automatikus zár megakadályozza a zsák nem kívánt szétnyílását alvás közben. Belső zsebbel rendelkezik, amelybe elrejtheted a telefonodat vagy a kulcsokat. Az Outwell Campion Lux Red legfeljebb 2 m magasságú személyeknek alkalmas.


Outwell Contour Supreme
25 690 Ft

23 090 Ft
+ ingyen szállítás

A beépített párnával ellátott hálózsák Isofill Premium extra üreges szálbetétet tartalmaz. Az automatikus zár megakadályozza a zsák véletlen nyitását alvás közben.
Tartalmaz egy belső zsebet, amiben elrejtheted a telefonodat és a kulcsodat. Az Outwell Commodore Double legfeljebb 2 m magas személyeknek ajánlott.


Outwell Camper Lux
35 190 Ft

31 690 Ft
+ ingyen szállítás

A beépített párnával ellátott hálózsák Isofill Premium üreges szálbetétet tartalmaz. Az automatikus zár megakadályozza a zsák véletlen nyitását alvás közben.
Tartalmaz egy belső zsebet, amiben elrejtheted a telefonodat és a kulcsodat. Outwell Camper Lux maximum 2 méter magas emberig alkalmas.


Outwell Campion Lux Blue
19 090 Ft

17 190 Ft
+ ingyen szállítás

Hálózsák kétrétegű Isofill üreges rostot tartalmaz. Az automatikus zár megakadályozza a zsák véletlen nyitását alvás közben.
Tartalmaz egy belső zsebet, amiben elrejtheted a telefonodat és a kulcsodat. Az Outwell Campion Lux Blue legfeljebb 2 m magasságú személyeknek alkalmas.


Outwell Campion Lux Double
27 790 Ft

24 990 Ft
+ ingyen szállítás

A két személyes hálózsák Isofill üreges rostot tartalmaz. Az automatikus zár megakadályozza a zsák véletlen nyitását alvás közben.
Tartalmaz egy belső zsebet, amiben elrejtheted a telefonodat és a kulcsodat. Az Campion Lux Double legfeljebb 2 m magasságú személyeknek alkalmas.