VAPOL CZ Indító kábel 400A/2,5m

Márka: VAPOL CZ Katalógus száma: 100004142068

Közvetlenül partnerünktől

VAPOL CZ Indító kábel 400A/2,5m

Indító kábel 400 A / 2,5 m. További információ

4360

4 590 Ft Piaci ár ÁFA-val
4 360 Ft

Katalógus száma: 100004142068

Leírás

Termékleírás

Indító kábel 400A/2,5m
Használati utasítás: Színesen megjelölt indítókábelek csipeszekkel az akkumulátoron, melyek a réz mag nyomásának technológiájával jöttek létre. A kábeleknek nemkeményedő szigetelésük van. Az indítókábelek bekapcsolásának leírása:
1.Bestartoljuk az autót, melyből startolni foguk (azaz ahol az akkumulátor feltöltött állapotban van). A lemerült akkumulátorra való csatlakozásnál megtörténhet, hogy lemerül a feltöltött állapotban lévő akkumulátor is az áram sokknak köszönhetően, mely a feltöltött és lemerült akkumulátor összekapcsolásakor jön létre.
2.A piros kábelt a lemerült akkumulátor pozitív pólusra (+) kapcsoljuk. 3. A piros kábel másik végét a feltöltött akkumulátor pozitív pólusára kapcsoljuk.
4.A fekete kábelt a feltöltött akkumulátor negatív pólusára (-) kapcsoljuk.
5. A fekete kábel másik végét lemerült akkumulátor negatív pólusára kapcsoljuk.
6. Így összekapcsolva hagyjuk legalább 10 percig a beindított motorral együtt, hogy a lemerült akkumulátor legalább részben töltődjön fel.
7.Bestartoljuk a másik autót a lemerült akkumulátorral.
8.Elkapcsoljuk az indítókábeleket fordított sorrendben (mint ahogy azt bekapcsoltuk).


Paraméterek

%1% %2% paraméterei


* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.