Termo csomagolás, termosz

b.box Termosz szívószállal, 350 ml - emerald forest
1x

b.box Termosz szívószállal, 350 ml

11 490 Ft

b.box rozsdamentes acélból készült duplafalú termosz akár 7 órán keresztül hidegen és akár 5 órán keresztül melegen tartja a folyadékot. A szilikon szívószál lehetővé teszi, hogy az utolsó cseppet is kiihasd a termoszból, a fedél pedig fogantyúval rendelkezik, így hordozható vagy felakasztható a hátizsákra, babakocsira stb.

Forgalmazó: MALL
b.box Élelmiszer termosz - lilac pop - 335 ml
2x

b.box Élelmiszer termosz

12 490 Ft

Duplafalú széles termosz a b.box márkától, hogy a kis kezek az utolsó falatot is elérjék a doboz alján. A fedőn egy fül található, amellyel a termosz hordozható vagy karabinerre akasztható. A termosz oldalán található fogantyúk és a termosz alját kívülről védő huzat levehető. A termosz alkalmas nagy gyermekek és szülők számára is.

Forgalmazó: MALL
Twistshake Termosz Hot or Cold 420ml, Pasztell szürke
3x

Twistshake Termosz Hot or Cold 420ml, Pasztell szürke

9 190 Ft

"HOT or COLD” termosz 420ml űrtartalommal a Twistshake márkától . A termosz a legjobb minőségű rozsdamentes acélból készült. A dupla rozsdamentes acél falnak köszönhetően az ital hőmérsékletét akár 10 órán át megőrzi. Széles száj a könnyű kitöltéséhez. A palack újszülött kortól használható a csecsemő számára.

Forgalmazó: MALL
Nuvita Rozsdamentes acél termosz, 350ml
23x

Nuvita Rozsdamentes acél termosz, 350ml

7 790 Ft

Nuvita rozsdamentes acél ételtermosz 350 ml-es térfogattal, 100% rozsdamentes acélból. A széles torok lehetővé teszi a könnyű feltöltést és megkönnyíti a tisztítást. A dupla fal bztosítja a vákuumos izolációt a hőmérséklet maximális megtartásáért.

Forgalmazó: MALL
Nuvita Rozsdamentes acél termosz, 500ml
13x

Nuvita Rozsdamentes acél termosz, 500ml

8 590 Ft
Utolsó darab!

Nuvita rozsdamentes acél ételtermosz 500 ml-es térfogattal, rozsdamentes acélból. A széles torok lehetővé teszi a könnyű feltöltést és megkönnyíti a tisztítást. A dupla fal bztosítja a vákuumos izolációt a hőmérséklet maximális megtartásáért.

Forgalmazó: MALL
Lässig Food Jar Little Chums Cat
12x

Lässig Food Jar Little Chums

7 490 Ft
Utolsó darab!

Az ételtermosz melegen vagy hidegen tart a körülményeknek megfelelően. rozsdamentes acélból készült és nem, engedi át a folyadékot. A dizájnjának köszönhetően nem csak a természetben való piknikezéshez, hanem a város nyüzsgésébe is kiváló. A termosz könnyen elmosható.

Forgalmazó: MALL
b.box Élelmiszer termosz, mini - róka
1x

b.box Élelmiszer termosz, mini

8 190 Ft

B.box eredeti nyomtatással ellátott kis termosz, kiváló minőségű és tartós, rozsdamentes acélból készült. A dupla héj biztosítja, hogy az ételek megfelelő hőmérsékletűek legyenek. Bárhová is mész utazásaid során, a termoszunkkal bármikor kéznél lesz az étel.

Forgalmazó: MALL
Canpol babies Termopalack szilikon szívószállal 300 ml kék
37x

Canpol babies Termopalack szilikon szívószállal 300 ml

7 790 Ft

Canpol babies Termopalack szilikon szívószállal 300 ml ergonomikus alak, amely megkönnyíti a gyerek számára a tartást. A palack rozsdamentes acélból készült, amely garantálja az ital megkívánt hőmérsékletét bármilyen időszakban. A szilikon tömítésnek köszönhetően semmi sem ömlik ki, így az üveget bárhová magaddal viheted. 12 hónapos kortól alkalmas.

Forgalmazó: MALL
Chicco Élelmiszer termosz, 350 ml ,lány

Chicco Élelmiszer termosz, 350 ml

10 990 Ft
Utolsó darab!

A Chicco tartós, 350 ml-es rozsdamentes acél termosz ideális az ételek szállítására és tárolására, és könnyen tisztítható. A hőmérsékletet akár 6 órán át tartja és egyszerű zárással rendelkezik. A termoszt az egész család használhatja.

Forgalmazó: MALL
Skip hop Zoo Hőtartó ételtermosz kanállal / villával, Cápa, 325ml, 12m+
3x

Skip hop Zoo Hőtartó ételtermosz kanállal / villával Róka 325ml, 12m+

8 790 Ft
Utolsó darab!

A Skip Hop termoszhoz fordítható evőeszköz kanál/villa tartozik. A készlet annyira ideális utazáshoz, iskolába, kirándulásra. Az aranyos képpel ellátott termosz melegen tartja az elkészített ételt 7 óráig, hidegen 5 óráig.

Forgalmazó: MALL
Skip hop Zoo Hőtartó ételtermosz villával - Majom
29x

Skip hop Zoo Hőtartó ételtermosz villával - Majom

10 990 Ft
Utolsó darab!

Ez a szép termosz rozsdamentes acélból készült, mintás nyomattal van ellátva és melegen vagy hidegen tartja a baba ételadagját. Egy praktikus villát is tartalmaz (villa+kanál egyben) – felakasztható a tartóra.

Forgalmazó: MALL