Avéne XeraCalm lipidpótló tusoló olaj (Lipid Replenishing Cleansing Oil) 400 ml
4 890 Ft

Lipid-natúr finom olajmentes szappan gyengéden tisztítja a bőrt a gyermekek és a felnőttek. Védi a bőrt a kiszáradástól, és enyhíti a stresszt okozta kellemetlenségektől száraz bőrt. Mosás olaj erősíti a természetes védőgátat a bőr és ez megkönnyíti, hogy ellenálljon a kellemetlen külső hatásoktól.


Avon (Tan Enhancing Oil Spray) 150 ml
2 510 Ft

Tonizáló olaj, hogy fokozza a barnulást gyakorlati permetezőcsomagolásban. A vízálló kompozíció kókuszolajjal és E-vitaminnal hidratálja a bőrt. Segít fenntartani egészséges és szép.


frei öl Babaolaj (Baby Oil) 140 ml-28%
4 650 Ft

3 320 Ft

Akció

Gyengéd babaolaj védi még a legérzékenyebb bőrt. Úgy alakult, együttműködve az anyák és a szakemberek, hogy vigyázzon, és táplálja az érzékeny bőrt a csecsemők.


Holistic Hidratáló zuhany citrus olajat 100 ml-19%
2 980 Ft

2 390 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Holisztikus kozmetika márkától áll az olaj érkező legtisztább forrásból Európában és gyógynövények a szíve Cseh Svájc. Minden kozmetikai összetevők gondosan kiválasztott és feldolgozott kézzel egy kizsákmányoló.


Holistic Neroli finom parfümös olaj 8 ml-20%
3 980 Ft

3 180 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Finom parfüm olaj NEROLI artériás parfüm narancsvirág. 100% természetes lágy parfüm nőknek olaj alapú mindennapi használatra.


Johnson's Baby Tělo fenti gyermekek Cottontouch olaj (Oil) 200 ml
1 600 Ft

Újdonság

Tělo Cottontouch babaolaj Tělo alkalmas újszülöttek számára – klinikailag bizonyított. Ő hipoallergén, gyermekorvosok által tesztelték. Valódi pamutot tartalmaz, ideális a teljes testmasszázshoz, valamint a fej gyengéd masszázsához, a seborrhea pelyhek felszabadításához.


Kneipp Mandulavirág masszázsolaj 100 ml
2 910 Ft

Masszázs olaj a márka Kneipp könnyen terjed, és lassan szívódik fel. Ez alapján finomított növényi olajok hidegen sajtolt illóolajok. A masszázs olajok miatt a testhőmérséklet és engedje együtt az olaj mélyen behatolnak a bőrbe, amely jótékony hatással van a bőrre.


Kneipp Régi szép idők fürdőolaj
2 250 Ft

A test és a lélek ellazításáért.  A Kneipp® olajfürdők összetételének 38%-át hidegen sajtolt természetes esszenciális növényi olajok és illóolajok alkotják.


Kneipp Szabad légutak fürdőolaj 100 ml
2 370 Ft

A nyugodt alvást. A bázis olajfürdő Kneipp® természetes növényi olajat, és hidegen sajtolt olajok, amelyek alkotják 38% a készítmény össztömegére számítva.


Kneipp Tělo és az olaj feletti Pupa lka 100 ml
3 830 Ft

Újdonság

Prémium ápolás a nagyon száraz bőrre, amely hajlamos a bőrgyulladásra. Az intenzíven hidratáló és nyugtató testápoló az ideális gondoskodás nagyon száraz és neurodermikus bőrre. Nyugtatja a feszült és irritált bőrt. Regenerálja és megvédi a káros környezeti hatásoktól.


Kneipp Ylang-Ylang 100 ml-es masszázsolaj
3 170 Ft

Újdonság

Bársonyos puha bőr érzéki egzotikus illattal. A Ylang-Ylang masszázsolaj illatos kanangaolajjal érzékenyen egzotikus pillanatokat idéz elő. Gondoskodó napraforgóolajat, finom mandulaolajat és fontos A és E vitaminokat tartalmaz. Az olaj táplálja, regenerálja és gyönyörűen bársonyos marad.