Frais Monde Illatosított olajos mártással és almás illatosított olajjal 12 ml

Márka: Frais Monde Katalógus száma: 100002671106
Frais Monde Illatosított olajos mártással és almás illatosított olajjal 12 ml

Közvetlenül partnerünktől

Frais Monde Illatosított olajos mártással és almás illatosított olajjal 12 ml

Ez az illatosított olaj ötvözi az eperfa és a kagyló eredeti hangzását, hogy szokatlan illatot hozzon létre. Tüntesse be a tiszta frissességet és a Frais Monde Musk And Mulberry illatot. További információ

3380

3 380 Ft ÁFA-val együtt
Raktáron – Átvehető akár: 2019.02.26.

A partner raktárán

A termék jelenleg külső beszállítói raktárban van. Várható beérkezés ideje 1-3 munkanap.

Prémium szállítással Budapestre várhatóan :2019.02.26.

Ezeket a termékeket Partnerünkön keresztül értékesítjük. A szállítási feltételek eltérőek lehetnek az általánostól. Bővebben

Partnerünk általi értékesítés

A termék partnerünk raktárában elérhető és készen áll a kiszállításra. A vásárlási folyamat teljesen ugyanaz, mint a korábban megszokott. Gondoskodunk a teljes megrendelésről, kommunikációról és szükséges panaszkezelésről. Különbség csak a szállításban van. A termékek a partnerünk különálló raktárából, a partnerünk által megbízott futárszolgálattal történik, ezért a termékek átvételi pontjainkon történő átvételére nincs lehetőség.

Az ajánlott termékek a következő matricával vannak ellátva: Közvetlenül partnerünktől

Leírás

Termékleírás

Ez az illatosított olaj ötvözi az eperfa és a kagyló eredeti hangzását, hogy szokatlan illatot hozzon létre. Tüntesse be a tiszta frissességet és a Frais Monde Musk And Mulberry illatot. A tökéletes parfüm alkalmazáshoz alkalmazza a lényeges cseppeket a bőrön, a csuklón, a fülpárnák alatti lyukakon, az alkarokon stb.


Paraméterek

%2% paraméterei


* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.11 pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.