Soaphoria Nyugtató Aloe Vera és tengeri moszat (Healing Gel) 50 ml

Márka: Soaphoria Katalógus száma: 100002593168

Közvetlenül partnerünktől

Soaphoria Nyugtató Aloe Vera és tengeri moszat (Healing Gel) 50 ml

A nyugtató gél újraterjeszti az ekcéma, bőrgyulladás és sérült bőr által érintett bőrfelületet. Meglazítja a nap által okozott irritációt. Csökkenti a cellulitisz tüneteit és gyulladáscsökkentő hatása van. További információ

1820

1 820 Ft ÁFA-val együtt

Katalógus száma: 100002593168

Leírás

Termékleírás

A nyugtató gél újraterjeszti az ekcéma, bőrgyulladás és sérült bőr által érintett bőrfelületet. Meglazítja a nap által okozott irritációt. Csökkenti a cellulitisz tüneteit és gyulladáscsökkentő hatása van.

hatóanyagai

  • aloe vera,
  • hínár,
  • ásványok
  • antioxidánsok.

Jellemzők:

  • ápolja a bőrt,
  • hidratál,
  • csillapítja,
  • regenerálódik,
  • Azt antibakteriális hatást.
  • Alkalmas az érzékeny bőrre.
Hogyan kell használni:

Alkalmazza a bőrre, és hagyjuk, hogy felszívja.

spotlámpák:

A készítmény lehetővé teszi az illóolajok hozzáadását saját belátása szerint 0–4% térfogatban és nagyon kis mennyiségű hordozóolajban. A biztonságos felhasználásra legfeljebb 20 csepp szilícium-dioxid 100 ml termékre ajánlott. Egyes olajok és olajok azonban zavarosodást okozhatnak.

figyelmeztetés:

Csak kültéri használatra. Mindennapi használatra tervezték. Tartsa távol gyermekektől. Hűvös, száraz helyen tárolja, és ne tegye ki közvetlen napfénynek vagy fagynak. Ne használja nyílt sebeken. Kerülje a szem területét. Szemmel való érintkezés esetén legalább 15 percig mossuk le langyos vízzel a belső saroktól kifelé (érintkezőlencsék esetén előzetesen távolítsuk el őket). Ha irritáció jelentkezik, forduljon orvoshoz.

Az első használat előtt ajánlott egy úgynevezett Patch-tesztet végrehajtani, azaz a kozmetikai terméknek a bőr apró területeire való tolerálhatóságára való alkalmazására és tesztelésére, lehetőleg a csuklón és 24 óráig. Ez a módszer megakadályozza az allergiás reakciók kialakulását és a termékre túlérzékenységet. Ha az alkalmazás után allergiás reakció következik be, mossa meg a bőr felületét langyos vízzel. Azonnal hagyja abba a terméket. Ha az allergiás reakció hosszú ideig fennáll, forduljon orvoshoz.

összetétel:
Aqua (víz), glicerin (növényi glicerin), xantán gumi (növényi stabilizátor), Fucus vesikulózis kivonat *, Aloe Barbadensis levélpor (nátrium-benzoát), kálium-szorbát anyag)

Minősített szerves komponens

Ellenjavallatok: Nem ismeretes. Csak kültéri használatra.

Paraméterek

%2% paraméterei

Célcsoport nőknek

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.