Perlan 45 g 21 x 24 cm/200 db

Perlan 45 g 21 x 24 cm/200 db

Száma: 1425729
Nem szőtt textília 100 % viszkózból rendkívüli nedvszívó képességgel, szilárdsággal, és ellenállással rendelkezik szárazon és nedvesen is További információ
3 390 Ft
Korábbi ár
Forgalmazó: MALL

Raktáron 5-nél több db

2023.3.24 személyes átvétel Budapesten várhatóan
 
2023.3.24 házhoz szállítással várhatóan
 
Száma: 1425729

Leírás

Perlan

Nem szőtt textília 100 % viszkózból, amelyet a Nemzeti Közegészségügyi Intézet tanúsított a bőrrel és az élelmiszerekkel való közvetlen érintkezés céljából. Gyakori használata az egészségügyben. Ideális a személyes higiéniához, pl. a csecsemő bőrének mosására, idős emberek gondozására, vagy törlőkendőként, törülközőként, és partedliként. A háztartásban nélkülözhetetlen asszisztens a takarításhoz, az edények, ablakok mosásához stb. A Perlan ökológiailag könnyen lebontható, komposztálással ártalmatlanítható.

  • Nem szőtt textília 100 % viszkózból (természetes anyag).
  • Rendkívül nedvszívó (saját súlyának akár tízszerese).
  • Erős és tartós szárazon és nedvesen is.
  • Nagyon kellemes tapintású.
  • A Nemzeti Közegészségügyi Intézet igazolása a bőrrel és az élelmiszerekkel való közvetlen érintkezésről.
  • 1981 óta gyártott cseh termék.

TIPP: Készíts kiváló házi ökológiai nedves törlőkendőket. A Perlan szalvétára cseppents néhány csepp vizet, vagy babaolajat, és kész a törlőkendő!

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.