XKKO Organic 70x70 Régi idők - Tölgy (3db)

XKKO Organic 70x70 Régi idők - Tölgy (3db)

Száma: 100040270000
Közvetlenül partnerünktől
Pelenkák tanúsított BIO pamutból, a legnagyobb súlyú az európai piacon! A szokásos pamut pelenkákhoz képest az XKKO Organic Old Times BIO pamut pelenkák lényegesen lágyabbak. További információ
4 790 Ft
Piaci ár ÁFA-val együtt
Partnerünktől: MLongauer, s.r.o.

Partnerünk által szállítva

2022.8.26 - 2022.8.30 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: MLongauer, s.r.o.

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 100040270000

Leírás

Hagyományos minőségű A szokásos pamut pelenkákhoz képest az XKKO Organic Old Times BIO pamut pelenkák több mint 45% -kal nehezebbek. Követik több mint 30 évvel ezelőtt a minőségi átlátszatlan pamut pelenkák hagyományát. Ezen felül a hozzáadott érték a természetes, tiszta szerves pamut, amelyet kémia nélkül termesztenek. BIO pamut tanúsítással rendelkező BIO pamut tanúsítvánnyal rendelkező GOTS (Global Organic Textile Standard) növényeket természetes mintákkal rendelkező kémiai permetek használata nélkül termesztenek. A természetes biodiverzitás, a vetésforgó és a komposzt megtermékenyítése megőrzi a talajt egészségesen és tápanyagokkal. A vegyi készítmények helyett a gyomlálást az egyszerű öntés és kapás, talajtakarás, hatékonyabb öntözés, több növényfaj együttes termesztése akadályozza meg. Természetes rovarirtókat használnak, és különféle gyakorlatok (pl. Bizonyos növények ültetése) elősegítik a kártevők természetes ellenségeinek megjelenését. A virágokat gyakran kézzel vagy finomabb módon szedik, vegyi anyagok nélkül a növények kiszáradására. & Nbsp; 100% bio pamut. – Hitelesített GOTS – Méret: 70 × 70 cm – Súly: 85+ g / pc – Ütő súly: 173+ g / m2 -Csomagolás: 5 db Tanúsított termék XKKO organikus pelenkák A régi időkben rendelkeznek a cseh egészségügyi minisztérium rendeletében előírt igazolásokkal. Köztársasági szám: 84/2011 Coll. meghatározza a 3 év alatti gyermekeknek szánt termékekre vonatkozó követelményeket. Az XKKO Organic Old Times pelenkák megkapják a cseh minőségi / garantált minőség minőségi jelet.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.