TFA 14.1550.01 SOUSMATIC merülő tűzhely Sous-Vide Garer számára

Márka: TFA Katalógus száma: 100017780046

Közvetlenül partnerünktől

TFA 14.1550.01 SOUSMATIC merülő tűzhely Sous-Vide Garer számára

A Sous-Vide állandó alacsony hőmérsékleten vákuum alatt főz. Az így elkészített ételek megtartják az összes ízt és szagot, amelyek meghaladják azokat és egyenletesen sütésre kerülnek. Az összetevők nem veszítik el a mennyiségüket és mindig azonos alakúak és színűek lesznek. A Sous-Vide módszerrel el További információ

77984

77 984 Ft Piaci ár ÁFA-val

Katalógus száma: 100017780046

Leírás

Termékleírás

A Sous-Vide állandó alacsony hőmérsékleten vákuum alatt főz. Az így elkészített ételek megtartják az összes ízt és szagot, amelyek meghaladják azokat és egyenletesen sütésre kerülnek. Az összetevők nem veszítik el a mennyiségüket és mindig azonos alakúak és színűek lesznek. A Sous-Vide módszerrel elkészítheti húsot, halat, zöldséget, valamint tojást. A hús mindig lágy és lédús lesz, és a steakkel mindig megkapja a kívánt pörkölt. Sőt, minden nagyon egyszerű és kényelmes.

Tegye az összetevőket egy speciális tasakba, valamint gyógynövényeket és fűszereket. Vákuum segítségével vákuumba szívja az összes levegőt a zsákból. A zsákot ezután vízfürdőbe helyezzük, amelyet a merülő főzőlap melegít. Az eredmény izgatott lesz! A hús a villa alatt összegyűlik egyes szálakba, de megtartja nagyszerű alakját a tányéron.

jellemzői:

– beépített időzítő
 – lehetőség a késleltetett főzés beállítására
 – bármilyen edényben vagy gyomortartályban használható
 – különféle márkájú vákuumzsákok használhatók
 – alacsony vízjelzés


Paraméterek

%1% %2% paraméterei


* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.