Banquet LAVENDER thermofazék fedővel 1,5 l
3 290 Ft

A LAVENDER 1,5 l-es űrtartalmú thermofazék fedővel tárolásra valamint meleg és hideg ételek szállításához praktikus segéd. A thermofazék jó minőségű ellenálló műanyagból készült.

Banquet ONION thermofazék fedővel 2,5 l
3 990 Ft

Az ONION 2,5 l-es űrtartalmú thermofazék fedővel tárolásra valamint meleg és hideg ételek szállításához praktikus segéd. A thermofazék jó minőségű ellenálló műanyagból készült.

Banquet LAVENDER thermofazék fedővel 2,5 l
3 990 Ft

A LAVENDER 2,5 l-es űrtartalmú thermofazék fedővel tárolásra valamint meleg és hideg ételek szállításához praktikus segéd. A thermofazék jó minőségű ellenálló műanyagból készült.

Lamart Hűtőtáska Clip 2,7 l LT6022-17%
4 690 Ft 3 890 Ft

Akció

Lamart márkájú hűtőtáska jégzselével és műanyag dobozzal. A műanyag doboz ellenálló műanyagból készült minőségi szilikon fedéltömítéssel. A hűtőtáska vállpánttal és fülekkel rendelkezik.

Banquet LAVENDER thermofazék fedővel 3,5 l
5 190 Ft

A LAVENDER 3,5 l-es űrtartalmú thermofazék fedővel tárolásra valamint meleg és hideg ételek szállításához praktikus segéd. A thermofazék jó minőségű ellenálló műanyagból készült.

Orion Thermo tál UH/ rozsdamentes acél VENUS 3,5 l
6 490 Ft

3,5 l űrtartalmú thermo tál műanyag tokban, rozsdamentes acél belső résszel. Hosszan tartó ideig melegen vagy hidegen tartja a belehelyezett ételt. A műanyag thermo fedél elforgatásával egyszerűen használható.

Orion Thermo tál UH/ rozsdamentes acél VENUS 0,6 l
2 090 Ft

0,6 l űrtartalmú thermo tál műanyag tokban, rozsdamentes acél belső résszel. Hosszan tartó ideig melegen vagy hidegen tartja a belehelyezett ételt. A műanyag thermo fedél elforgatásával egyszerűen használható.

Orion Thermo tál UH/ rozsdamentes acél VENUS 1 l
2 990 Ft

1 l űrtartalmú thermo tál műanyag tokban, rozsdamentes acél belső résszel. Hosszan tartó ideig melegen vagy hidegen tartja a belehelyezett ételt. A műanyag thermo fedél elforgatásával egyszerűen használható.

Banquet Termo fazék fedővel HOME Coll, 2,5 l
4 090 Ft

Termo fazék a HOME kollekcióból a Banquet márkától, 2,5 liter űrtartalommal. Praktikus kiegészítő minden konyhába, amely segít a hideg és meleg ételek tárolásában és felszolgálásában. A rozsdamentes acél belsőnek és a PUR kitöltésű falnak köszönhetően a fazék nagyon jó szigetelő tulajdonságokkal rendelkezik.

Banquet Termo fazék fedővel SWEET HOME, 3,5 l
4 790 Ft

Termo fazék a SWEET HOME kollekcióból a Banquet márkától, 3,5 liter űrtartalommal. Praktikus kiegészítő minden konyhába, amely segít a hideg és meleg ételek tárolásában és felszolgálásában. A rozsdamentes acél belsőnek és a PUR kitöltésű falnak köszönhetően a fazék nagyon jó szigetelő tulajdonságokkal rendelkezik.

Tescoma Termosz élelmiszerre FAMILY COLORI 1.4 l
9 490 Ft 7 090 Ft

A meleg étel vagy a leves az egész család számára meleg marad egész nap. Ez a termosz élelmiszerre a Tescoma márkától az 1,4 l űrtartalmának hála ideális az ebédre, a fagylaltra, vagy egyéb édességre. A FAMILY COLORI termosz mindenkit felvidít jellegzetes színével. A kétrészes műanyag tál lehetővé teszi az élelmiszerek elválasztását egymástól.

TEFAL SENATOR termotál ételre 1,4 l nemesacél
18 490 Ft
+ ingyen szállítás

A robusztus, dupla falú rozsdamentes acéltartálynak köszönhetően a kedvenc ételed 6 óráig melegen és 12 órán keresztül hidegen tartja. Élvezd a házi ételeket útközben is. A kivitelezés és a funkcionalitás ideális kombinációja.

Banquet Termo fazék fedővel SWEET HOME, 2,5 l
3 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Termo fazék a SWEET HOME kollekcióból a Banquet márkától, 2,5 liter űrtartalommal. Praktikus kiegészítő minden konyhába, amely segít a hideg és meleg ételek tárolásában és felszolgálásában. A rozsdamentes acél belsőnek és a PUR kitöltésű falnak köszönhetően a fazék nagyon jó szigetelő tulajdonságokkal rendelkezik.

Orion Thermo tál UH/ rozsdamentes acél VENUS 1,5 l
3 890 Ft

1,5 l űrtartalmú thermo tál műanyag tokban, rozsdamentes acél belső résszel. Hosszan tartó ideig melegen vagy hidegen tartja a belehelyezett ételt. A műanyag thermo fedél elforgatásával egyszerűen használható.

Orion Thermo tál UH/ rozsdamentes acél VENUS 2,5 l
5 790 Ft

2,5 l űrtartalmú thermo tál műanyag tokban, rozsdamentes acél belső résszel. Hosszan tartó ideig melegen vagy hidegen tartja a belehelyezett ételt. A műanyag thermo fedél elforgatásával egyszerűen használható.

Banquet Termo fazék fedővel HOME Coll, 3,5 l
4 890 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Termo fazék a HOME kollekcióból a Banquet márkától, 3,5 liter űrtartalommal. Praktikus kiegészítő minden konyhába, amely segít a hideg és meleg ételek tárolásában és felszolgálásában. A rozsdamentes acél belsőnek és a PUR kitöltésű falnak köszönhetően a fazék nagyon jó szigetelő tulajdonságokkal rendelkezik.

TEFAL SENATOR termotál ételre 1,0 l nemesacél
12 490 Ft

5 év garancia

Élvezd a házi ételeket útközben is. A kivitelezés és a funkcionalitás ideális kombinációja. A robusztus, dupla falú rozsdamentes acéltartálynak köszönhetően a kedvenc ételed 6 óráig melegen és 12 órán keresztül hidegen tartja.

Tescoma CONSTANT Ételtermosz, 1,0 l
14 490 Ft 11 990 Ft

A Tescoma CONSTANT ételtermosz első osztályú ételhordozó és tároló eszköz. Magas minőségű dupla falú rozsdamentes acélből készült, így a benne tárolt élelmiszer hosszan megtartja hőmérsékletét. Két rekeszes kialakításának köszönhetően pedig többféle fogást is magával vihet.

Eldom TM123 Háromrészes ételtermosz, Zöld
6 990 Ft

Az Eldom TM123 egy háromrészes ThermoBox, mely poliuretán hab szigetelésének köszönhetően akár 2–3 órán keresztül képes az élelmiszer hőmérsékletét megőrizni függően a környezet hőmérsékletétől. Három rekeszes kialakításának köszönhetően többféle fogást is magával vihet. A tároló teljes térfogata 1,23 liter.

InnovaGoods Elektromos LunchBox autóba, 40 W
6 890 Ft

Elektromos LunchBox 1,05 literes kapacitással. Az Inovagoods elektromos LunchBox autóba, 40 W 2 független belső teret, rögzítőelemekkel ellátott fedelet és infravörös melegítést kínál. Egyszerű használat, tisztítás és hordozás.

InnovaGoods Elektromos LunchBox, 40 W
6 890 Ft

Elektromos LunchBox 1,05 literes kapacitással. Az Inovagoods elektromos LunchBox, 40 W 2 független belső teret, rögzítőelemekkel ellátott fedelet és infravörös melegítést kínál. Egyszerű használat, tisztítás és hordozás.