November Man BD

November Man BD

Peter Devereaux (Pierce Brosnan, A világ nem elég), a rendkívül veszélyes egykori CIA-ügynök akit anno November Manként ismertek személyes okból tér vissza nyugdíjából. Meg kell óvnia egy fontos szemtanút (Olga Kurylenko, A Quantum csendje), aki leleplezhet egy több évtizede őrzött titkos összeesküvést. Devereaux hamarosan rádöbben, hogy ő maga is célponttá vált, méghozzá egykori tanítványa, David Mason (Luke Bracey) veszi üldözőbe, ráadásul egyre biztosabb lesz afelől is, hogy besúgó van a szervezetben, és már senkiben sem bízhat. Ebben a játszmában nincsenek sem határok, sem szabályok: Devereaux egyszemélyes háborúba fog az igazság védelméért Roger Donaldson (Nincs kiút) körömrágóan izgalmas kémfilmjében. További információ

4990
Márka: Katalógus száma: 961033

4 990 Ft ÁFA-val

Raktáron – Átvehető akár: 2017.05.25.

Mikor kapom meg a terméket?

A termék budapesti MALL.HU raktárunkban van készleten, így készen áll az azonnali szállításra az Ön részére.

Személyes átvétel Budapesten várhatóan: 2017.05.25.
Szállítás futárral Budapestre várhatóan: 2017.05.25.
Szállítás futárral vidékre várhatóan: 2017.05.25.

A fenti feltételek házhoz szállítás esetén 14:00 óráig elküldött, utánvéttel történő rendelés esetén érvényesek, az adott napon történő megrendelés és a rendelési határidők betartása mellett munkanapokon. Személyes átvétellel rendelt termék esetén az időpont 11:00 órára módosul. A pontos átvételi időpontról SMS-ben és e-mailben értesítjük.

Leírás

Termékleírás

November Man BD

16 éven aluliak számára nem ajánlott.

Tartalom

Peter Devereaux (Pierce Brosnan, A világ nem elég), a rendkívül veszélyes egykori CIA-ügynök akit anno November Manként ismertek személyes okból tér vissza nyugdíjából. Meg kell óvnia egy fontos szemtanút (Olga Kurylenko, A Quantum csendje), aki leleplezhet egy több évtizede orzött titkos összeesküvést. Devereaux hamarosan rádöbben, hogy o maga is célponttá vált, méghozzá egykori tanítványa, David Mason (Luke Bracey) veszi üldözobe, ráadásul egyre biztosabb lesz afelol is, hogy besúgó van a szervezetben, és már senkiben sem bízhat. Ebben a játszmában nincsenek sem határok, sem szabályok: Devereaux egyszemélyes háborúba fog az igazság védelméért Roger Donaldson (Nincs kiút) körömrágóan izgalmas kémfilmjében.

Rendezõ

 • Roger Donaldson

Szereplõk

 • Pierce Brosnan
 • Luke Bracey
 • Olga Kurylenko
 • Bill Smitrovich

Részletes jellemzõk

Formátum:
 • Blu-ray
Hangok:
Dolby Digital
 • magyar – Surround
 • angol – DTS HD
Felirat:
 • magyar
Képarány
 • 16:9
 • 2.35:1
Játékidõ:
 • 108 PERC

Paraméterek

%2% paraméterei

3D nem
Műfaj thriller
Feliratok magyar
Lemez formátum blu-ray
Csomagolás vékony dobozos kiadás

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.11 pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.