TIPPELJ ÉS NYERJ 1 SZOBÁNYI JÁTÉKOT!

Tippelj és légy Te a 3 szerencsés nyertes egyike, aki egy játékokkal teli szobából 30 mp alatt annyi játékot gyűjthet össze és vihet magával, AMENNYIT CSAK ELBÍR!

GRATULÁLUNK A 3 SZERENCSÉS NYERTESNEK, AKIK LEHETŐSÉGET KAPNAK 2017. JÚNIUS 9-ÉN A JÁTÉKOKKAL TELI SZOBÁBA VALÓ BELÉPÉSRE!

A 3 nyertes:

 • Nagy Dorián Kende
 • Bodoki Krisztián
 • Juhász Ronaldo

Mit kell tenned?

Helyesen megtippelni, hogy hány darab sztenderd 28 cm átmérőjű lufi képes a csillagok közé emelni egy 30 cm magas Star Wars rohamosztagos plüssfigurát!* Ha bizonytalan vagy kattints és nézd meg a figurát!

Hogyan tudsz játszani?

Személyesen

Ha szeretnéd testközelből is látni a Star Wars rohamosztagos plüssfigura „felemelkedését”, akkor látogass el 2017.június 4-én, vasárnap, a 12. Kaland-Vár Játékkiállítás és Vásárra a Magyar Mezőgazdasági Múzeumba. Az egésznapos, játékos rendezvényre a kicsiket és a nagyokat is várják, ahol a bábszínháztól kezdve a néptáncig színes, kulturális programokkal szórakoztatják a vendégeket. A Kaland-Várban keresd a MALL.HU piros lufikkal díszített standját és vegyél részt személyesen a nyereményjátékban! A játékban résztvevők a helyszínen ráadásul GARANTÁLT AJÁNDÉKOT kapnak!

A helyszínen nem csak játszani lesz lehetőséged, hanem élőben közösen leteszteljük, hogy melyik válasz helyes a feltett kérdésre! Csatlakozz hozzánk június 4-én 16:30 –kor és engedjük fel együtt a csillagok közé a Star Wars rohamosztagos plüssfigurát!

Helyszín:
12. Kaland-Vár Játékkiállítás és Vásár
Magyar Mezőgazdasági Múzeum
Budapest 1146, Vajdahunyad vár

A játékszabályzatért kattints ide!

Online

Ha személyesen nem tudsz részt venni a Kaland-Vár Játékkiállítás és Vásáron, akkor szavazz a MALL.HU Facebook oldalán keresztül és légy Te a szerencsés nyertese a 3 db 16.000 Ft értékű csillagközi ajándékcsomag egyikének!

A játékszabályzatért kattints ide!

A csillagközi ajándékcsomag és a szobányi játék is felkeltette az érdeklődésedet? Akkor vegyél részt online és személyesen is a játékban!

Milyen nyeremények várnak?

 • A játékban személyesen résztvevőkre
  • A 12. Kaland-Vár Játékkiállítás és Vásáron helyesen tippelők és hírlevélre feliratkozók között sorsoljuk ki azt 3 a szerencsés nyertest, aki a MALL.HU által berendezett játékokkal teli szobába mehet be és gyűjthet össze 30 mp alatt annyi játékot, amennyit csak elbír!**
 • A játékban online résztvevőkre
  • A MALL.HU Facebook oldalán helyesen tippelők és hírlevélre feliratkozók között pedig 3 db csillagközi ajándékcsomagot sorsolunk ki.

Sorsolás időpontja

 • A játékban személyesen résztvevőknek
  • A helyszínen helyesen tippelők között 2017. június 7-én 15:00-kor sorsoljuk ki azt a szerencsés nyerteseket, akik beléphetnek a játékokkal teli szobába.
 • A játékban online résztvevőknek
  • A MALL.HU Facebook oldalán helyesen tippelők és hírlevélre feliratkozók között 2017.június 8-án 15:00-kor sorsoljuk ki a 3 db csillagközi ajándékcsomag nyerteseit.
  • A nyertesekkel minden esetben Ügyfélszolgálatunk e-mailben veszi fel a kapcsolatot.

Vigyél annyi játékot, amennyit elbírsz!

A játékban személyesen résztvevők közül kisorsolt 3 Nyertes 2017.június 9-én, pénteken, 17:00-kor léphet be 1 alkalommal, egyszerre a MALL.HU játékokkal teli szobájába és gyűjthet össze annyi játékot, amennyit csak elbír!

A játékokkal teli szobába csak 12 éven aluli gyermek léphet be. Ha a játék nyertese idősebb, mint 12 év, akkor megkérhet egy 12 évnél fiatalabb gyermeket, akár saját gyermeket, unokát, ismerőst a nyeremény átvételére.

*A lufiknak a Star Wars rohamosztagos plüss figurát minimum 1 méter magasságig kell megemelniük.
**A 3 nyertes a szobában összesen 30mp időtartamat tölthet. A szobába 1 alkalommal léphetnek be, egyszerre és 1 alkalommal léphet ki, egyszerre. A szobába való belépéskor nem vihetnek magukkal semmilyen segédeszközt a játékgyűjtéshez pl.: táskát, szatyrot és egyéb kiegészítőt. A kiválasztott játékokat csak a testük segítségével vihetik pl.: kezével, lábával viheti ki.