Cillit Bang WC Click Gel A tenger frissessége 4 ks

Értékelés: 5 2 értékelés Márka: Cillit Bang Katalógus száma: 1091024
Cillit Bang WC Click Gel A tenger frissessége 4 ks

Cillit Bang WC Click Gel A tenger frissessége 4 ks

Cillit Bang WC gél ideális eszköz a tökéletesen tiszta és friss wc-hez. Innovatív formulával rendelkezik, mely megvédi a gélt a kiszáradástól, és minden öblítés után kellemes tengeri illattal árasztja el a wc-t. A csomag tartalma 4 darab, ami akár négy hétre elegendő. További információ

790
5 2

790 Ft ÁFA-val együtt Piaci ár: 1 112 Ft, Megtakarítás: 322 Ft (28 %)

Leírás

Termékleírás

CILLIT BANG WC Click Gel

  • Egyszerű felhelyezés az egyedülálló applikátor segítségével, melynek köszönhetően a gél egyenesen a wc csészébe tapad.
  • Tisztaság és frissesség minden öblítésnél.
  • A csomag 4 darabot tartalmaz, mely akár négy hétre elegendő.
  • A tenger kellemes és friss illata.

Használat

  1. Nyisd ki a csomagot és távolítsd el a fóliát.
  2. Nyomd az applikátort a wc csészéhez addig, amíg nem kattan egyet, ezt követően húzd vissza és használd újra.

Paraméterek

%2% paraméterei

Garnitúra darabszáma 4 Darab
Tisztítószerek WC

Hasonló termékek

Domestos Power 5 Lime&Cedarwood 3x55 g
1 503 Ft

990 Ft

A WC frissességének és tisztaságának fenntartása soha nem volt olyan könnyű, mint ezzel a forradalmi Domestos Power 5 Lime&Cedarwood akasztós WC tablettával . Az öt legfontosabb tulajdonságának köszönhetően a megtartja a csodálatos tisztaságot és extra frissességet. Minden egyes öblítés felszabadít egy aktív tisztító habot a vécécsésze pereme alatt, amely eltávolítja a piszkot és a baktériumokat, fertőtleníti és megakadályozza vízkő lerakódását és egyben fényesíti a WC-t, friss és tartós illatot áraszt.


Domestos Power 5 Magnólia kemény WC blokk 3 x 55 g
990 Ft

Szilárd WC blokk Domestos Power 5 maximális gondoskodást biztosít. Megakadályozza a vízkő kialakulását, WC tartály tiszta felületét garantálja, higiénikus tisztaságot és hosszantartó friss illatot biztosít.


Domestos Power 5 Green Tea&Citrus 3x55 g
1 503 Ft

990 Ft

A WC frissességének és tisztaságának fenntartása soha nem volt olyan könnyű, mint ezzel a forradalmi Domestos Power 5 Green Tea&Citrus akasztós WC tablettával. Az öt legfontosabb tulajdonságának köszönhetően a megtartja a csodálatos tisztaságot és extra frissességet. Minden egyes öblítés felszabadít egy aktív tisztító habot a vécécsésze pereme alatt, amely eltávolítja a piszkot és a baktériumokat, fertőtleníti és megakadályozza vízkő lerakódását és egyben fényesíti a WC-t, friss és tartós illatot áraszt.


* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.11 pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.