METHOD MÓDSZER Folyékony mosogatószer, 530 ml - Morag

METHOD MÓDSZER Folyékony mosogatószer, 530 ml - Morag

Száma: 25096017
Közvetlenül partnerünktől
Folyékony mosogatószerrel pumpás, görögdinnye illat. Mindennek tisztának és szépnek kell lennie. Módszer Morag tovább edények a megfelelő megoldás a piszkos edényekkel teli mosogatóhoz. Biológiai lebomló összetétele könnyen kezeli az edényeket és a zsíros tányérokat. További információ
2 323 Ft
Korábbi ár
Partnerünktől: INTERKONTAKT.store

Átmenetileg nem vásárolható

Termékek partnerünktől: INTERKONTAKT.store

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 25096017

Leírás

Folyékony mosogatószer pumpával , görögdinnye illatú. Mindennek tisztának és szépnek kell lennie. A Morag for Morag a megfelelő megoldás a piszkos edényekkel teli mosogatóhoz . A biológiailag lebomló összetétel könnyen kezeli az edényeket és a zsíros tányérokat. Íme, a te edénytartód most egy halom tisztaságnak örvend!

Összetevők: víz, nátrium-lauril-szulfát, kokamidopropil-betain, alkohol-denát, parfüm, nátrium-klorid, linalool, limonén, citromsav, citronellol, nátrium-citrát, színezék

Biztonsági előírások: Gyermekek elől elzárva tartandó. Kerüld a szemkontaktust. Szembe kerülés esetén: alaposan öblítse ki a szemet vízzel.

Állatokon nem tesztelték

Ez a limitált kiadású Method Morag Myerscough borítóművész nevét viseli.

Morag Myerscough díjnyertes tervező és építészeti művész. Londonban él, ahol a város utcáin láthatják eredeti, színekkel és optimizmussal teli munkáit.

Moragot lenyűgözik a színek – élénk színek – a szürke árnyalatai nélkül. Meggyőződése, hogy ma már elég szürke a városokban, és a jó hangulatot az élénk színek okozzák, amelyek jobbá teszik a környezetet és vonzzák az embereket.

Munkájára a Method is felfigyelt, Morag pedig boldogan fogadta ajánlatukat egy eredeti termékcsomagoló kollekció létrehozására.

Az eredmény ezek az eredeti termékek, amelyeket korlátozott számban vásárolhat meg, és Morag Myerscough munkáiból egy darabot otthon is tarthat.

További információ:

https://www.moragmyerscough.com/

https://methodproducts.co.uk/…-myerscough/

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.