Savo Zsírtalanító fertőtlenítő spray klór nélkül 3 x 700 ml-16%
2 490 Ft 2 090 Ft 696,67 Ft/darab

Klórmentes folyékony tisztító és fertőtlenítő szer sprayben könnyedén eltávolítja még az erős szennyeződéseket és zsírokat is, miközben biztosítja a megtisztított felületek fertőtlenítését. A termék kellemes illatú, és alkalmas használatra a konyhában és minden mosható felületre, amelyet egyszerre kell zsírtalanítani és fertőtleníteni. 3 db-ot tartalmaz.

Jar Active Foam - Adagoló 350 ml-26%
1 890 Ft 1 390 Ft

Jar revolúciós technológiával és azonnali habbal. Erős zsíroldó hatású, amelynek hála egyszerűen és gyorsan elmoshatod az edényeket. Mostantól nem kell benedvesítened és nyomogatnod a szivacsot, hogy hab keletkezzen.

Frosch Főzőlap Tisztító Spray
3 590 Ft 1795,00 Ft/darab

Frosch főzőlap tisztító spray hatékonyan tisztítja az indukciós vagy üvegkerámia főzőlapokat. Citromkivonatot tartalmazó formulája a hatékony tisztítás mellett kellemes illatot biztosít. Csak fordítsa el a szórófejet, permetezze a spray-t a tisztítandó felületre, rövid ideig hagyja hatni, majd nedves kendővel tisztítsa le, szárazzal törölje át a legmegfelelőbb tisztítás érdekében. A megfelelő mennyiségű tisztítószer adagolásával pénzt takaríthat meg, valamint a környezetet is óvja.

Frosch Ecological Konyhai Tisztítószer
2 590 Ft 1295,00 Ft/darab

Frosch Ecological konyhai tisztítószer erős, univerzális háztartási tisztítószer, elsősorban a konyha tisztántartására. A természetes szóda erejével optimálisan távolítja el az erős zsir és por szennyeződéseket. Alapos tisztítást és higiénikus környezetet biztosít. A szórófej biztosítja, hogy mindig megfelelő mennyiségű tisztítószert használjon a környezet kímélő takarítás érdekében. 2 × 500 ml, szórófejes tisztítószert tartalmaz a csomag.

Cif Power&Shine Konyhai tisztító spray 2 x 500 ml + Power&Shine Fürdőszoba 500 ml
2 890 Ft 2 690 Ft 896,67 Ft/darab

3 darab Cif tisztítót tartalmazó kedvező szett A Cif Power&Shine hatékonyan távolítja el a 100 % ellenálló zsíros szennyeződéseket. A Cif Power&Shine eltávolítja a 100% vízkövet, és a vízcsepp és szennyeződés taszító technológiának hála hosszantartó frissesség biztosított.

Cif Ultrafast Konyhai tisztító spray 2 x 75 ml + Ultrafast Fürdőszoba 750 ml
2 690 Ft 896,67 Ft/darab

3 darab Cif tisztítót tartalmazó kedvező szett A Cif Konyha hatékonyan eltávolítja a konyhai szennyeződéseket. Permetezd a felületre, töröld át, és már kész is van. A Cif Ultrafast Fürdőszoba tisztító spray gyorsan eltávolítja a fürdőszobából az általános szennyeződéseket, miközben a felületek ragyogóak maradnak.

Jar Active Foam - Adagoló 350 ml + Töltelék 375 ml
2 490 Ft 2 390 Ft 1195,00 Ft/darab

Jar revolúciós technológiával és azonnali habbal. Erős zsíroldó hatású, amelynek hála egyszerűen és gyorsan elmoshatod az edényeket. Mostantól nem kell benedvesítened és nyomogatnod a szivacsot, hogy hab keletkezzen.

Well Done kerámia és indukciós főzőlap tisztító folyadék 750 ml-21%
1 390 Ft 1 090 Ft

Az üvegkerámia tisztító és az indukciós főzőlap tisztító nagyon hatékony összetételével eltávolítja a szennyeződéseket és az égett zsírt. A 750 ml-es Well Done tisztító gondoskodik a főzőlapról tisztán tartásáról, mivel a felületen védőréteget biztosít az ujjlenyomatok és a kis lerakódások elkerülése érdekében. Könnyen kezelhető a permetezőnek köszönhetően.

Frosch Ecological Aloe Verás Mosogatószer
3 190 Ft 1063,33 Ft/darab

Frosch Ecological aloe verás mosogatószer növényi eredetű anyagokra és bőrkímélő aloe verára épülő összetétele hatékonyan távolítja el a zsírt és más, ételek okozta szennyeződéseket, valamint ápolja a kéz bőrét. Az aloe verás mosogatószer környezetbarát termék: tisztítóformulája természetes alapanyagú, nem tartalmaz oldószereket. Kellemes, természetes illatot biztosít a ragyogó tisztaság mellett. A csomag 3 × 750 ml kiszerelésű mosogatószert tartalmaz.

Frosch Ecological Mandulás Mosogatószer
3 390 Ft 1130,00 Ft/darab

Frosch Ecological mandulás mosogatószer növényi eredetű anyagokra és bőrkímélő mandulaolajra épülő összetétele hatékonyan távolítja el a zsírt és más, ételek okozta szennyeződéseket, valamint ápolja a kéz bőrét. A mandulaolajos mosogatószer környezetbarát termék: tisztítóformulája természetes alapanyagú, nem tartalmaz oldószereket. Kellemes, természetes illatot biztosít a ragyogó tisztaság mellett. A csomag 3 × 750 ml kiszerelésű mosogatószert tartalmaz.

Domestos Lefolyótisztító 2 x 500 ml
2 790 Ft 2 590 Ft 1295,00 Ft/darab

Egyedi összetételének köszönhetően a Domestos folyékony lefolyótisztító nagyon kényelmesen, tizenöt perc alatt kitisztítja az eldugult lefolyókat és csöveket fürdőszobában és a konyhában. Alkalmas mosogatók, zuhanyzók, mosdók és kádak szennyvíz elvezetéséhez. A csomagolás 2 darabot tartalmaz.

Vitroclen Kerámia főzőlap tisztító 200 ml-25%
1 590 Ft 1 190 Ft

Vitroclen egy speciális krémes tisztító üvegkerámia lemezekhez. A puha krémje hatékonyan eltávolítja a szennyeződéseket, de ugyanakkor gyengéd az üvegkerámia felületéhez, és nem karcolja meg.

Frosch Ecological Citromos Mosogatószer
3 290 Ft 1096,67 Ft/darab

Frosch Ecological citromos mosogatószer növényi eredetű anyagokra és bőrkímélő citromra épülő összetétele hatékonyan távolítja el a zsírt és más, ételek okozta szennyeződéseket, valamint ápolja a kéz bőrét. A citromos mosogatószer környezetbarát termék: tisztítóformulája természetes alapanyagú, nem tartalmaz oldószereket. Kellemes, természetes illatot biztosít a ragyogó tisztaság mellett. A csomag 3 × 750 ml kiszerelésű mosogatószert tartalmaz.

Cillit Bang Zsíroldó spray a nagyobb ragyogásért 750 ml-16%
1 790 Ft 1 490 Ft

Az új Cillit Bang zsíroldó a nagyobb ragyogásért néhány pillanat alatt hat. Hatékonyan távolítja el az élelmiszerektől, zsíroktól és leégett ételektől származó lerakódásokat. Az eredmény tökéletes tisztaság és ragyogó fény. Űrtartalom 750ml.

Savo Konyhai tisztító spray 3 x 500 ml
1 790 Ft 596,67 Ft/darab

Hatékonyan és kíméletesen eltávolítja a zsírt és a leülepedett szennyeződéseket a konyha minden lemosható felületéről. A megtisztított felületeket fényessé és kellemes illatúvá teszi. Használd munkalapokon, csempéken, zománcozott, üveges, műanyag és rozsdamentes acél felületeken. 3 db-ot tartalmaz.

Cif A Nature´s Konyha biológiailag lebomló törlőkendők 36 db-20%
1 490 Ft 1 190 Ft 33,06 Ft/darab

Konyhai tisztító törlőkendők a Cif márkától ideális segítők bármely konyha tisztításához és zsírtalanításához. Természetes összetevőket tartalmaznak és biológiailag lebomlanak. Biztosan értékelni fogod a narancs és mandarinolaj összetételét, amely már az első törlés után a konyhát gyönyörű fényessé és tisztává varázsolja.

Cif Nature spray konyha 750 ml
1 690 Ft 1 490 Ft

konyhai tisztító spray természetes alapon készül, amely nemcsak a háztartás felületeiről gondoskodik, hanem a fogyasztóiról is. CIF Nature konyhai spray citromkivonatokkal hatékonyan eltávolítja a zsírt és más nem kívánt szennyeződéseket.

Frosch Öko Mosogatószer Aloe Vera 400 + 800 ml
2 490 Ft 2 190 Ft 1095,00 Ft/darab

Mosogatószer Frosch Öko olyan természetes növényi felületaktív anyagokat tartalmaz, amelyek hatékonyan oldják fel a szennyeződéseket és a zsírt, de egyben környezetbarátak is. Aloe kivonatokat is tartalmaz, amelyek védik a kezedet a kiszáradástól.

Frosch EKO Tisztítószer cumisüveghez és cumihoz, 3 x 500 ml
5 090 Ft 1696,67 Ft/darab

Frosch EKO tisztítószer alapos, mégis gyengéd módszerrel tisztítja meg a kicsik eszközeit, mint a cumisüveg, cumik, rágókák, mosható játékok. Hipoallergén formulájának köszönhetően teljes biztonsággal használható a legfiatalabb babák esetében is. Dermatológiailag tesztelt, pH-semleges termék, ebből kifolyólag a kéz bőréhez is gyengéd.

Jar Active Foam - Töltelék 375 ml-26%
1 890 Ft 1 390 Ft

Jar revolúciós technológiával és azonnali habbal. Erős zsíroldó hatású, amelynek hála egyszerűen és gyorsan elmoshatod az edényeket. Mostantól nem kell benedvesítened és nyomogatnod a szivacsot, hogy hab keletkezzen.

Attitude Mosogatószer gyermekek számára illat nélkül 700 ml
1 690 Ft

Természetes mosogatószer, amelyet kifejezetten a cumik, ivócsészék és cumisüvegek tejtől való tisztítására fejlesztettek ki. Mint minden ATTITUDE terméknél, hasonlóan a mosogatószernél is megbízhatsz abban, hogy egészségbarát anyagokat tartalmaz.

Savo edényekre 5 kg

Savo edényekre 5 kg

Értékelés: 5
3 190 Ft 2 790 Ft

Kézi mosogatószer kellemes citrus illattal és pH-értékkel, amely a kéz bőrének igényeihez igazodik. Hatékonyan távolítja el a zsírt és az edények ragyogók maradnak. A csomagolás súlya 5 kg.

Savo Razant 1,2 l

Savo Razant 1,2 l

Értékelés: 5
1 490 Ft 1 290 Ft

Hatékony tisztítószer Savo Razant szennyeződés eltávolító. Eltávolítja a szagokat és aktívan küzd az új lerakódásokkal szemben. Eltávolít minden szerves szennyeződést, mint például zsírokat, ételmaradékokat, szappant és hajat. Használd preventíven az eltömődések megakadályozásáért.