Biotherm Tisztító gél Skin Oxygen (Depolluting Cleanser) 150 ml
6 980 Ft
6 640 Ft

Akció

Biotherm Skin Oxygen Cleansing Gel egy tisztító termék, amelyet minden bőrtípusra terveztek. Tökéletesen eltávolítja a szennyeződéseket és törmeléket, beleértve a sminket is. Alkalmas mindennapos használatra, szabályozza a faggyútermelést, hidratálja a bőrt és megakadályozza annak kiszáradását.


Clarins Tisztító gél (Daily Energizer Cleansing Gel) 75 ml
4 360 Ft

Gyengéd tisztító gél semlegesíti a káros hatása, környezetszennyezés, valamint a kemény vizet, és hatékonyan távolítja el az összes szennyeződést és a smink. Hogy a bőr egy frissítő érzést és tökéletesen ragyogóvá azt. Átlátszó gél alkalmas nők 30 év alatti, minden bőrtípusra.


La Mer (The Cleansing Gel) 200 ml
29 230 Ft

26 310 Ft

Akció

La Mer Cleansing Gel óvatosan, de hatékonyan megtisztítja a bőrt minden szennyezőanyagtól és sminkmaradványtól. Minden hétköznapi ápoláshoz alkalmas minden bőrtípushoz. A gél nagy előnye, hogy szabályozza a faggyútermést és megakadályozza a bőr kiszáradását. Az eredmény tiszta frissességű bőr.


Lancome 125 ml Absolue tisztító gél (Gel Cleanser)
21 910 Ft

19 720 Ft

Akció

Absolue Cleansing Gel egy luxus géltisztító, melyet vízzel keverünk össze tej előállítására. Eltávolítja az összes szennyeződést, izzadságot és sminket a bőrből. Minden bőrtípusra tervezték, hidratálja a bőrt, és friss, élénk és puha.


Lancome Absolue tápláló tisztító gél (Oil In Gel Cleanser) 125 ml
21 910 Ft

19 720 Ft

Akció

Ez a tápláló rózsa Absolue tápláló tisztító gél gondosan eltávolítja a sminket, az izzadságot és a felesleges faggyút a bőrből, miközben táplálja és lágyítja. Gazdag gél textúra selyemolajgá alakul. A bőrt más bőrápolási termékek alkalmazására készíti elő.


Lancome Arctisztító gél férfiaknak (Men Ultimate Cleansing Gel) 100 ml
7 670 Ft

Tisztító gél a férfiak alkalmas minden korosztály és bőrtípus. Úgy tervezték, a mindennapi férfi higiénia. Ez a bőrt alaposan megtisztított és felfrissült. A termék egy tipikus férfi illat fás-citrusos illat, amely nagyon elegáns és friss, hanem diszkrét. Gél nem szárítja a bőrt és öblítők könnyen.