Sesderma Lactyferrin (Hand Sanitizer Gel) 250 ml kézfertőtlenítő gél
7 080 Ft 5 640 Ft

A gyors kézhigiéniának köszönhetően segít megelőzni a fertőzéseket, legyen bárhol. A fertőtlenítő gél laktoferrint tartalmaz, amely gyakorlatilag glikoproteint hordozó vas. A glikoprotein az anyatejben, a nyálban és a könnyekben is megtalálható anyag.

ACM Sébionex (Cleansing Gel) 200 ml tisztító gél problémás bőrre-29%
4 010 Ft 2 820 Ft

Akció

A gél alkalmas a mindennapos bőrápolásra, tökéletesen tisztít, alaposan eltávolítja a szennyeződéseket és a felesleges faggyút. Szűkíti a pórusokat és enyhe hámlasztó hatású. A bőrt nem szárítja ki, hanem ragyogóvá teszi, felüdíti és mattítja.

Alcina Antibakteriális kézgél (Miracle Hand Gel) 50 ml
2 220 Ft 1 700 Ft

Az Atibacterial kézi gél szappannal és víz nélkül tisztít, frissíti és táplálja a kezét. Ez az ideális segítő jól utazik és dolgozik, köszönhetően az aktív összetevőknek, hogy antibakteriálisan működik. Ha gyors fertőtlenítést, tisztítást és frissítést szeretne, húzza meg ezt a gélt a kezére.

Asepso kéztisztító gél 67% alkohol 100 ml
1 030 Ft

Asepso kéztisztító gél 67% alkoholt tartalmaz, hatékonyan és gyorsan megöli a baktériumokat. Nagy mennyiségű, több mint 67% alkoholt tartalmaz. Ez a tisztító gél alkalmas autóba, irodába, otthonába és kézitáskába. .

Aveda Botanical Kinetics (Purifying Creme Clean ser) 150 ml
10 310 Ft

A gazdag napi tisztító krém a normál és a száraz bőr számára túlnyomórészt természetes alapanyagokat tartalmaz, amelyek a bőrt puha, sima, táplált és elasztikus maradják. Óvatosan távolítja el a felszíni szennyeződéseket és a sminket.

Biotherm Tisztító gél Skin Oxygen (Depolluting Cleanser) 150 ml
7 830 Ft 7 170 Ft

Biotherm Skin Oxygen Cleansing Gel egy tisztító termék, amelyet minden bőrtípusra terveztek. Tökéletesen eltávolítja a szennyeződéseket és törmeléket, beleértve a sminket is. Alkalmas mindennapos használatra, szabályozza a faggyútermelést, hidratálja a bőrt és megakadályozza annak kiszáradását.

Dermacol Antibakteriális kézfertőtlenítő gél 50 ml
1 060 Ft 1 000 Ft

Ez egy biocid termék, amely alkalmas a személyes higiéniára.  A gél tisztítja a kezét, és szappan használata nélkül eltávolítja a baktériumok és vírusok 99,9% -át.  minden bőrtípusra alkalmas,.

Dermacol Black Magic antioxidáns ajándék szett
5 290 Ft 5 010 Ft

Ajándék készlet kozmetikumok antioxidáns hatásokkal. Black Magic aktív szén. A készlet tartalmazza:

Black Magic matifikáló arc hidratáló 50 ml Black Magic Deep Detox hajápoló maszk 15 ml Fekete hattyú ( Curl hosszúságú szempillaspirál) 10 ml.