Biotherm Tisztító hab A száraz bőr Biosource (Hydra- Mineral Cleanser) 150 ml
6 900 Ft

6 550 Ft

Akció

Biotherm Biosource Dry Foam Cleaner a Biotherm tisztítja és tonizálja a bőrt. A krém átalakul a selymes habbá, hogy beleszeretett, amikor megérinti a bőrt. Világosítja a bőrt és egységesíti a színtónusát. Megakadályozza a bőr feszülését, és mélyen hidratálja és táplálja.


Elizabeth Arden (Probiotic Cleanser Whip To Clay) 125 ml
10 310 Ft

Frissítő tisztító hab a tiszta és friss arcbőr számára. A természetes összetevőkkel ellátott probiotikumok sugárzó és egészséges bőr megjelenését biztosítják. Tökéletesen eltávolítja a sminket és minden szennyeződést, és a bőrt frissen, szárítás nélkül hagyja el.


La Mer Cleansers (The Cleansing Foam) 125 ml
29 890 Ft

26 900 Ft

Akció

A bőr tisztító habja gyengéden, de mélységesen megtisztítja a bőrt. Tisztítás közben táplálja, hidratálja és nyugtatja a bőrt. Tökéletesen eltávolítja az összes bőr szennyeződést és lerakódást, amelyet a nap folyamán nem szabad elkerülni. A bőrt mélyen táplálja, tiszta és friss.


Lancome Mousse Éclat (Gentle Cleansing Airy Foam With Papaya Extract ) 200 ml
9 250 Ft

Tisztító hab Mousse Eclat tökéletesen eltávolítja az összes szennyeződést a bőrt. Ez a könnyű, mint a levegő és a víz együtt egy igazán luxus élmény. A buja textúra gyengéden távolítja el a sminket, revitalizálja és elhagyja a bőr sima, fényes és egészséges kinézetű.


Lumene ( Arctic Aqua Foaming Cleanser) 150ml
5 040 Ft

A napi szappanmentes mosószert puha bõrû habszerûsává alakítják át kedvező PH-vel. A Deep könnyen és irritálatlanul távolítja el a szennyeződéseket.


Shiseido Future Solution LX arctisztító hab (Extra Rich Cleansing Foam) 125 ml
19 850 Ft

Shiseido Future Solution LX tisztító archab a normál és száraz bőrre lett tervezve. A hab felfrissíti a bőrt és helyreállítja a sugárzó és fiatalos megjelenést, megtartja a bőr optimális nedvességét, és selymesen hagyja. A bőr rugalmasságát és erősségét adja vissza és megpuhítja.


150 ml ( Cleansing Foam)
11 300 Ft

9 610 Ft

Akció

A gyengéd tisztító hab tökéletesen tiszta, friss és kiegyensúlyozott. .