WISH Air Flex 923-28%

WISH Air Flex 923

Értékelés: 4,6
12 490 Ft 8 990 Ft

Akció

Teljes grafit rakéta ideális köztes és fejlett játékosoknak sokoldalú játékstílusával. WISH Air Flex 923 nagyon jól irányítható a technikai ütéseknél és egyben pontos a támadásban. Rakéta G3 nagyságú fogantyúval, magas minőségű PU markolattal és termo burkolattal az egész rakétára.

Vicfun tollaslabda ütő TGX
2 090 Ft

A tollaslabda ütő tartós acélszerkezettel rendelkezik, amely ellenáll az ellenőrizhetetlen csapásoknak. A Vicfun tollaslabda szett TGX mindenekelőtt kezdőknek alkalmas, akik ki szeretnék próbálni ezt a játékot a kertben vagy a strandon.

Vicfun tollaslabda ütő XA 3.3
3 590 Ft

A tollaslabda ütő tartós és könnyű alumínium-grafit szerkezettel rendelkezik, amely megkönnyíti a tartást és kezelést. A Vicfun tollaslabda szett XA 3.3 mindenekelőtt kezdőknek alkalmas, akik ki szeretnék próbálni ezt a játékot a kertben vagy a strandon.

Vicfun Speed badminton set 100 junior
11 490 Ft

A Speedminton készlet tartalmaz 2 junior rövidített ütőt, 3 labdát és praktikus védőtokot. A tollaslabda ütők tartós alumínium szerkezetűek. A Vicfun tollaslabda szett 100 junior mindenekelőtt kezdőknek alkalmas, akik ki szeretnék próbálni ezt a játékot a kertben vagy a strandon.

Vicfun Speed Badminton Set 100

Vicfun Speed Badminton Set 100

Értékelés: 4,7
11 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Speed Victim 100 Badminton szett nagy szórakozást kínál az aktív játékosoknak, akik nem szeretnék, hogy játék közben valami is korlátozza őket. A készlet két alumínium ütőt és három tartós labdát tartalmaz.

Victor Ultramate 8 Tollaslabda ütő
14 490 Ft

Az Ultramate 8 Tollaslabda ütő egy könnyen kezelhető ütő. Dinamizmus, erő és irányítás jellemzi a terméket. Rugalmasságának köszönhetően előszeretettel használják a középhaladó és haladó játékosok. Kiváló minőségű,extra erős húrozása lehetővé teszi számunkra a könnyed, légies játékot.

Victor Ultramate 9 Tollasütő

Victor Ultramate 9 Tollasütő

Értékelés: 4,8
17 490 Ft

2 év garancia

Victor Ultramate 9 Tollasütőt középhaladó és haladó játékosoknak tervezték. Nagyon precíz és megfelelően rugalmas. **Fogása kényelmes, a játékélmény az ütő használatával szórakoztató és izgalmas.

Pro Kennex Tollaslabda ütő New Impact Carbon
14 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Sokoldalú ütő, amely legfőképpen fejlett tollaslabdázóknak ajánlott. A Pro Kennex New Impact Carbon tollaslabda ütő keretének és kiegyensúlyozásának hála egyszerűen kezelhető és könnyű. Az ütő nőknek vagy fejlett gyermekeknek ajánlott.

Vicfun "A" teljes tollaslabda szett
11 490 Ft

Vicfun „A“ teljes tollaslabda szett a nyaralások és kirándulások elmaradhatatlan kelléke lehet. Mindent tartalmaz, amire játék közben szükségünk lehet: a készlet a 4 db ütővel családok és baráti társaságok számára is ideális választás. A felszerelhető háló a hálótartó rudakkal lehetővé teszi, hogy a pályát bárhol felállítsuk, így nyugodtan játszhatunk akár a kertben, a parkban vagy a tengerparton. A praktikus műanyag tok megkönnyíti a szállítást.

Vicfun "B" tollaslabda hobbi szett
4 790 Ft

Vicfun „B“ tollaslabda hobbi szett a nyaralások, kirándulások elmaradhatatlan kelléke lehet. A könnyű anyagból készült váz és a csúszásmentes nyélkialakítás kényelmes, stabil fogást biztosít. A magas minőségű, tartós húrok hosszú ideig megőrzik feszességüket. Egyszerű szállítani, így a kertbe, parkba vagy akár a tengerpartra is gond nélkül magunkkal vihetjük.

Vicfun Mini tollaslabda szett

Vicfun Mini tollaslabda szett

Értékelés: 4,7
3 690 Ft

Vicfun Mini tollaslabda szett ideális válsaztás lehet a kisgyerekek számára, akik még csak most ismerkednek a tollaslabdázás világával. A színes ütők és vidám labdák pillanatok alatt felkeltik a kicsik figyelmét. Az ergonomikus, gyermekbarát kialakítás és a csúszásmentes nyél stabil fogást biztosít, így csemetéink balesetek nélkül élvezhetik a tollasozást a szabadban. Egyszerű szállítani, így kirándulások, nyaralások alkalmával is nagyszerű kikapcsolódási lehetőséget biztosít.

Vicfun Speed 2000 tollaslabda szett
22 490 Ft

2 év garancia

Vicfun Speed 2000 tollaslabda szett kezdő és haladó gyorstollaslabdázók számára is ideális megoldás lehet. A masszív, robusztus kialakításnak köszönhetően az ütő jól bírja a gyakori használatot, könnyű alumíniumváza és ergonomikus nyele pedig kényelmes, mégis stabil fogást biztosít. A kiváló minőségű, tartós húrok hosszú időn keresztül feszesek maradnak. A készletben 2 ütő és 3 tollaslabda található.

Victor Többfunkciós Háló

Victor Többfunkciós Háló

Értékelés: 4,5
20 990 Ft

A Vicfun többfunkciós háló három különböző magasságban állítható, így többféle sportág megfelelő kiegészítője. A háló össze ill. szétszerelése egyszerű és csak pár percet vesz igénybe. Egy hordozható csomagolásban szállítható, így bárhol felállítható, ahol egy kis sportolásra vagyik.

Vicfun tollaslabda szett Hobby set B 1.6
7 390 Ft

tollaslabda szett 2× tollaslabda ütőt, 2 nylon labdát és praktikus védőtokot tartalmaz. A tollaslabda ütők tartós fém szerkezetűek. A Vicfun tollaslabda szett Hobby set B 1.6 mindenekelőtt kezdőknek alkalmas, akik ki szeretnék próbálni ezt a játékot a kertben vagy a strandon.

Vicfun tollaslabda szett Hobby set B 2.2
8 590 Ft

A Speedminton készlet tartalmaz 2×100g junior rövidített ütőt, 2 labdát és praktikus védőtokot. A tollaslabda ütők tartós alu-grafit szerkezetűek. A Vicfun tollaslabda szett Hobby set B 2.2 mindenekelőtt kezdőknek alkalmas, akik ki szeretnék próbálni ezt a játékot a kertben vagy a strandon.

Victor AL 2200 Kiddy Tollaslabda ütő
5 490 Ft

Victor AL 2200 Kiddy tollaslabda ütő kifejezetten 7–8 éves gyermekek számára fejlesztett ütő. Alumínium és acél anyagainak köszönhetően súlya csupán 97 g. Az ajánlott maximális húrfeszesség 8–10 kg.

Victor G 7500 Tollaslabda ütő
21 990 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Victor G 7500 tollaslabda ütőt haladó és középhaladó játékosok számára tervezték. Könnyű így kényelmes fogást és precíz labdakezelést garantál. Ezzel a praktikus ütővel tovább javíthatja játéktudását.

Victor Light Fighter 7000

Victor Light Fighter 7000

Értékelés: 4,8
31 490 Ft
+ ingyen szállítás

Victor Light fighter 7000 az egyik egyedi ultrakönnyű tollasütő, amely súlya 78 g körüli. Ha olyan tollasütőt keresel, amely egyszerűen vezérelhető, akkor megtaláltad.

WISH Carbon Pro 98

WISH Carbon Pro 98

Értékelés: 4,6
10 990 Ft

Teljes grafit rakéta ideális köztes és fejlett játékosoknak sokoldalú játékstílusával. WISH Carbon Pro 98 nagyon hasznos technikai támadásokban és pontos a támadásban. A rakéta a G3 fogantyú méretéhez igazodik, magas minőségű PU markolattal és fedéllel az egész rakéta számára.

WISH Fusion Tec 970

WISH Fusion Tec 970

Értékelés: 4,6
6 890 Ft

Kompozit rakéta ideális kezdőknek univerzális játékstílussal. WISH A Fusion Tec 970 nagyon hasznos technikai támadásokban és pontosan a támadásban. A rakéta a G3 fogantyú méretéhez igazodik, magas minőségű PU markolattal és fedéllel az egész rakéta számára.

WISH Gyerek rakéta ALUMTEC JR 613
4 490 Ft

Gyerek rakétája a legkisebbhez, ideális az alapos ütő technikához. A Rakéta ALUMTEC JR 613 rövidített tengelye 585 mm, megkönnyíti a működést. A csepp alakú fej segít a gyermeknek, hogy könnyebben elérje a labdát. Tartozék a tok a fajhez.

WISH Master Pro 50000
35 990 Ft
+ ingyen szállítás

Az ütő optimális mind a fejlett, úgy a versenyző játékosok számára, akik ideális eszközt keresnek a teljes játékhoz. WISH Master Pro 50000 nagyon jól irányítható a technikai ütéseknél és egyben rendkívül pontos a támadásnál. Rakéta G3 nagyságú fogantyúval, magas minőségű PU markolattal és tokkal az egész rakétára.

WISH Xtreme Light 006

WISH Xtreme Light 006

Értékelés: 4,5
14 490 Ft

Teljes grafit rakéta ideális köztes és fejlett játékosoknak technikus játékstílussal. WISH Xtreme Light 006 nagyon jól irányítható technikai támadásokban és egyben pontos a támadásban. Rakéta G3 nagyságú fogantyúval, magas minőségű PU markolattal és termo burkolattal az egész rakétára.