Oxybag Iskolai tolltartó egyszintes Ice Kingdom

Oxybag Iskolai tolltartó egyszintes Ice Kingdom

Száma: 23153000
Közvetlenül partnerünktől
Táska tollak, ceruzák, zsírkréták, filctollak és egyéb íróeszközök számára, amelyek nélkül egyetlen iskolás sem nélkülözheti. További információ
6 100 Ft
Korábbi ár
Partnerünktől: TvFit.cz

Partnerünk által szállítva

2023.4.13 személyes átvétel Budapesten várhatóan
 
2023.4.13 - 2023.4.17 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: TvFit.cz

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 23153000

Leírás

Táska tollak, ceruzák, zsírkréták, filctollak és egyéb íróeszközök számára, amelyek nélkül egyetlen iskolás sem nélkülözheti. Egy főzsebbel rendelkező tolltartó, amelyben könnyedén elhelyezheti a legfontosabb íróeszközöket. A tolltartónak két belső szárnya is van, amelyek egyik oldalán helyet biztosít az órarend, a szorzótábla vagy jegyzetek számára, a másik oldalon pedig egyéb íróeszközök számára. A zárt tok méretei 20,5 × 13,5 × 4 cm. A nyitott tolltartó mérete 52 × 20,5 cm (a belső szárnyak kihajtásával mérve). Megjegyzés: A tolltartó nem tartalmaz íróeszközöket.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.