Tescoma President Papírtörlő tartó
9 490 Ft
+ ingyen szállítás

Tescoma President papírtörlő tartó kiváló segítőtárs a konyhában. Az állvány kiváló minőségű rozsdamentes acélból és tartós műanyagból készült. Az oldalán található rugós tartó, megakadályozza a papírtörlő letekeredését, és a helyén tartja a szabad végét. Egyszerű és praktikus szerkezet mellyel könnyen fenntarthatja a rendet a konyhában. Mosogatógépben nem mosható.

LEIFHEIT PARAT ROYAL 25660 Konyhai papírtörlő tartó
10 490 Ft

LEIFHEIT PARAT ROYAL 25660 konyhai papír tartó kiváló csomagolófólia, papírtörlő, alufólia tárolására. Magas minőségű, rozsdamentes acélból készült éles vágójával a kívánt hosszúság választható le. Praktikus segítő minden konyhában.

Kesper Konyhai papírtötlő tartó
5 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Robosztus bükkfából készült konyhai papírtötlő tartó a Kesper márkától. Minden átlagos konyhai papírtörlőre vagy csomagolópapírra használható adagolóként. Könnyen és gyorsan összeállítható és a falra rögzíthető.

Kela STELLA Papírtörlő tartó, Fém
6 990 Ft 6 390 Ft

Kela STELLA rozsdamentes acél papírtörlő tartó kiváló segítőtárs a konyhában és az étkezőben. Az állvány kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült, és szép kinézete minden háziasszonynak és vendégnek tetszeni fog. A szép, fémből készült borítás megakadályozza a papírtörlő letekeredését. Egyszerű és praktikus szerkezet, mellyel könnyen fenntarthatja a rendet a konyhában.

Kesper Konyhai papírtötlő tartó
3 890 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Konyhai papírtötlő tartó a Kesper márkától, ami praktikus segítőtárs lesz a konyhádban. A tartó bambuszból és rozsdamentes acélból készült, ami minden konyhába és fürdőszobába illik.

Tescoma PRESTO papír kéztörlő tartó
5 490 Ft

A Tescoma PRESTO papír kéztörlő tartó remek kiegészítő a konyhában. Ezt használva már nem gurul el a guriga, vagy csavarodik le fölöslegesen a papír. Papír kéztörlők a csomagolásban. Elsőosztályú ellenálló műanyagból készült.

Kela Papír törülközőtartó, CARO króm
2 190 Ft

A Kela állványának köszönhetően tudni fogod, hogy még olyan közönséges dolog, mint a papírtörülközők is, a konyha dekorációi lehetnek. Az időtlen spirál kialakítás nemcsak funkcionális, hanem látványos is.

Fackelmann Papírtörlő tartó 34 cm, fa
5 590 Ft 4 890 Ft

Egyszerű 34 cm-es papírtörlő tartó a FACKELMANN cégtől, ami adagolóként is használható. A bükk aljzaton álló rozsdamentes acél tartó, ami az otthonod díszévé válik majd.

Küchenprofi Papírtörlő tartó
6 890 Ft

Küchenprofi rozsdamentes acél és festett fém papírtörlő tartó kiváló segítőtárs a konyhában és az étkezőben. Az állvány remek minőségű rozsdamentes acélból készült, és szép kinézete minden háziasszonynak és vendégnek tetszeni fog. A szép, fémből készült borítás megakadályozza a papírtörlő letekeredését, eközben pedig könnyű egykezes tépést biztosít. Egyszerű és praktikus szerkezet, mellyel könnyen fenntarthatja a rendet a konyhában.