NIKON D610 Body, fényképezőgép

Értékelés: 5 2 értékelés Márka: NIKON Katalógus száma: 582216

Ingyen szállítás2 év garancia

NIKON D610 Body, fényképezőgép

Nikon D610 full frame érzékelővel, 24,3 Mpix felbontással, rögzítési sebesség 6 kép/mp, csendes felvételi lehetőség. Az expozíció mérés érdekében 39 pontos AF modult, és 2016 képpontos RGB érzékelőt tartalmaz. A leghozzáférhetőbb full frame a Nikontól. További információ

486990
5 2

486 990 Ft

Katalógus száma: 582216

Leírás

Termékleírás

Nikon D610 – digitális tükörreflexes fényképezőgép, 24,3 millió képponttal remek választás azon felhasználók számára, akik a fényképezés útján további lépések megtételére szánták el magukat, a lelkes fényképészek számára lehetővé teszi kreatív képességeik fejlődését, valamint a magas minőségű kép segítségével látótér szintjén mozifilm hatású saját stílus definiálását, melyet kizárólag az FX formátum kínál fel.


Nikon D610

Mozifilm hatású látószög, a részletek maximális szintje, tökéletes szabadság: FX formátumú képérzékelés 24,3 millió képpont felbontással, hűen és élesen rögzít minden részletet, a sorozatfelvétel száma 6 kép/ mp. A Nikon új, csendes sorozatfelvétel módja gyakorlatilag zajmentes fényképezést tesz lehetővé, robusztus és könnyű szerkezete a fényképész számára elegendő szabadságot szolgáltat a látószög előnyeinek felülvizsgálatára mozifilm formátumban, tetszőleges környezetben. A Nikon D610 fényképezőgép mesteri NIKKOR objektív optikával az új alkotási lehetőségek felfedezésének remek eszköze, minőségi FX formátumban.

A látószög perspektívája mozifilm hatásban: Egyedi mélység és részletesség

A felhasználók, akik készen állnak a fényképészet lehetőségeit új szintre emelni, a CMOS képérzékelő FX formátuma, 24,3 millió képponttal a fényképészet mélységének új világát, és a részletesség szintjét nyitja meg. A képérzékelő tetszőleges objektívvel hűen és élesen rögzít a fényképezés során, kezdve az igazán széles látószögű objektívvel, a szuper teleobjektívig – mindezt 6 kép/mp felvételi sebességgel. A Nikon D610 remek részletességi szintet és tonális terjedelmet kínál fel, valamint fényképezés közben alacsony megvilágítás mellett remek képeket és videófelvételeket készít még fokozottan érzékeny ISO használata mellett. Az ISO érzékenység terjedelme 100–6 400, 25 600 értékkel bővíthető (ISO ekvivalens) felfelé, lefelé pedig 50 értékkel (ISO ekvivalens) a tetszőleges fényviszonyok mellet sztatikus felvételek és videófelvételek készítése közben.

Minden körülmény között gyors, és szükség szerint halk

A Nikon D610 úgy tervezett, hogy minden elképzelhető rögzítési felvételnél a látószög mozifilm hatás előnyeit hozza, könnyen rögzítsen minden akciót, és szükség esetén tegye lehetővé a gyakorlatilag zajmentes fényképezést. A készülék elődjétől gyorsabb, és akár 6 kép/mp felvételi sebességgel rendelkezik FX és DX formátumban a gyorsabban mozgó tárgyak könnyebb rögzítése érdekében. Azokban a helyzetekben, ahol a csend kulcsfontosságú, a Nikon sorozatfelvétel csendes módja elnyomja a visszatérő tükörreflex zaját, tehát akár 3 kép/mp frekvenciájú képrögzítés is lehetséges,, pl. félős objektumok, természetben élő állatok rögzítése.


Nikon D610

Professzionális Nikon képtechnológia:

A Nikon D610 könnyű váza a Nikon profi digitális tükörreflex fényképezőgépektől több átvett technológiát tartalmaz, teljesen felszerelt az élet remek minőségben történő rögzítésére mozifilm formátumú látószögben. A készülék hasonló a Nikon vezető termékéhez, a D4 fényképezőgéphez hasonlóan EXPEED 3 képfeldolgozási rendszert tartalmaz, valamint hasonló automata képélesítést kínál fel, ezáltal páratlan gyorsaság és pontosság jellemzi.

Az automatikus képélesítés fokozottan érzékeny rendszere

Az Multi-CAM 4800 ffényképezőgép Nikon D610 39pontos AF modulja a Nikon társaság D4 fényképezőgépének képességeit kínálja fel, tetszőleges megvilágításnál garantálja az objektum pontos rögzítését. Automatikus képélesség f/8 objektívvel kompatibilis, −2 EV (ISO 100, 20 °C) fénymérés értéktől dolgozik, még holdfénynél való fényképezésnél is garantálja az éles képeket. A képélesség individuálisan állítható a képélesség mező 9, 21 vagy 39 tevékenységének választásával, Dinamikus AF mező is választható, valamint 3d követés a legkisebb tárgyak képélességének megőrzése érdekében, tekintet nélkül arra, hogy milyen előre megítélhetetlen lehet azok mozgása. Rendelkezésére áll az automatikus élesség AF-A, AF-S és AF-C egyszerűsített módjai, a szem keresőtől való eltávolodása nélkül.

Derítővaku fejlett rendszere 2 016képpontos RGB érzékelővel: A Nikon D610 fényképezőgép fejlett rendszerű derítővakuja 2 016képpontos RGB érzékelővel rendelkezik, amely gondosan és tökéletes pontossággal elemez minden történést. A rendszer meglepő magabiztossággal érzékeli az emberi arcot az optikai keresőben, példátlan pontossággal ismeri fel a színeket és a fényképezett jelenet fényerősségét. A részletekben gazdag jelenet analizálás pontosságának szintje a pontosabb automatikus képélesség és az expozíxió / általános i-TTL vakuzás digitális célpont fénymérésénél használatos, különféle kompozíciók és fényviszonyok esetében.

Nikon D610

EXPEED 3 képfeldolgozó rendszer: A Nikon D610 fényképezőgép a Nikon D4 csúcsmodellhez hasonlóan ugyanezzel a képfeldolgozó rendszerrel van ellátva, nagy mennyiségű adat mellett könnyen feldolgozza a feladatokat, a gyorsaság és a minőség csökkenése nélkül. A 16bitos képfeldolgozás élesebb képeket és árnyalatokat biztosít, mint valaha, valamint biztosítja a finom és részletekben gazdag átmeneteket, egészen a fehérig, mindezt a JPEG formátumban történő fényképezés során is.

Videófeljátszás D-Movie mozifilm hatású látószöggel: Sugárzási felbontású videó A Nikon D610 a legmagasabb minőségű videók elkészítésére szolgál, a díjazott Nikon D800 géphez hasonlón a D610 is a széles látószögével Full HD D-Moviehoz hasonló funkciót kínál fel több képformátumban. Mivel a fényképezőgép videó felvételekkel való munka lehetőségének széles skáláját kínálja fel, a különféle érzékelő frekvenciák és a praktikus felhasználói beállításokkal – élő nézet módban történő filmezés teljes ellenőrzése érdekében – a fényképész könnyen áttérhet az inspiráló sztatikus felvételek elkészítéséről az élő nézetmódú videófelvételekre. Felvétel frekvencia: Videó felvétel Full HD (1 080p) képkockasebesség 30p, 25p a 24p, ill. tényleges képkockasebesség 60p, 50p a 25p 720p formátum mellett. Full HD videófelvétel maximális hossza kb. 29 perc 59 mp. Videófelvétel mód több képformátumban: Videófelvétel jegyzék Full HD (1 080p) az alkotás szabaságának egyedi mértékéért FX és DX formátumban.

Hangvezérlés Hi-Fi szintjén: A Nikon D610 fényképezőgéppel rögzített videók hangzása és képei hasonló minőségűek. A mikrofon konnektor külső szetereó a tiszta hangfelvétel érdekében mikrofon használatát teszi lehetővé, valamint külső fülhallgató hangkimenettel van ellátva.

Tömörítetlen HDMI-kimenet: A Nikon D610 fényképezőgép tömörítetlen élő videó átvitelét kínálja fel 1 080p formátumba külső készülékre. A külső képernyő felismerésekor a kimenet automatikusan 1080p formátumra csökken. Az adatok a kimenethez a meghatározott képméretben és felvételi frekvenciával kerülnek átküldésre, egyszerű információ jellegű, amelyet a TFT fényképezőgép képernyőjén megjeleníthet.


Nikon D610

Kreatív eszközök közvetlenül a fényképezőgépben

A fényképezőgép alkotó és praktikus eszközök széles skálájával van ellátva, amelyek a fényképész számára lehetővé teszik, hogy a fényképészet minden alkotói szabadságának lehetőségét és előnyét kihasználja, melyet a látószög FX formátuma felkínál. Ezek közé az eszközök közé tartozik: Time-lapse: Egyszerű eljárás segítségével a fényképezőgép menüjében kiválaszthatja a time-lapse módot, bonyolult számítások elvégzése, és az azt követő felvételszerkesztés nélkül. A képeket egyszerűen videó szekvencia fájlként elmentheti, így gyorsítva lejátszhatja a látszólag lassan történő eseményeket, akár 24× – 36 000× frekvenciával gyorsabban, mint a hagyományos lejátszásnál. A time-lapse kapcsoló segítségével előre beállított időközönként indíthatja a felvételeket.
HDR mód (magas dinamika tartomány): Az indítógomb minden megnyomásánál egy alulexponált és egy túlexponált felvétel készül. Az expozíció szórása akár ±3 EV terjedhet, a felvételek különféle kinézete, a teljes színtelítettség és a tónusok eléréséhez, egyúttal mindkét expozíció széleinek finomsága a természetesebb kinézet érdekében beállítható. Picture Control segédprogram: A felvételek és a videók kinézetének beállítását teszik lehetővé, a paraméterek finom kiegyensúlyozása által, mint a utólagos élesség és a színtelítettség, vagy a színárnyalat beállítása. Ehhez a funkcióhoz önálló nyomógombbal juthat. Motívumprogramok: a 19 motívumprogram különféle beállításokat optimalizál (például záridő, ISO és a rekesz érzékenysége) a remek eredmény elérése érdekében minden körülmények között. A tökéletes fényképkészítés ideális módja.

Beépített szerkesztési funkciók: A menü különféle hasznos funkciókat tartalmaz, beleértve a vörösszemhatás csökkentését, színkiegyensúlyozást, D-lighting funkciót, RAW formátum feldolgozást, képméret módosítás lehetőségét. A szűrő hatások magukba foglalják a Skylight szűrő, Csillagfény szűrő, Miniatűr szűrő, Kifestő, Színes vázlat és Kiválasztott szín lehetőségeket. A gyors javítás lehetőségei a következő funkciókat tartalmazzák: Rajzolás korrekció, Perspektíva korrekció, Kiegyenesítés és Halszemoptika. A fényképezőgép videófelvétel szerkesztés funkcióval ellátott, amely a hatékony mentés érdekében lehetővé teszi videófelvétel kezdeti pontjának és végpontjának megjelölését.

Nikon D610

Nikon D610 fényképezőgéppel tetszőleges perspektívájú képeket készíthet és menthet el. A Nikon adapter a felvételek vezetékmentes átvitelét teszi lehetővé, a két SD kártya slot pedig különféle bejegyzések és nagyméretű fájlmentések lehetőségeit kínálja. A készülék RAW és JPEG adatmentést tesz lehetővé önálló kártyára, adatmásolást az egyik kártyáról a másikra, választható slot a videófelvételek listájához a behelyezett kártya fennmaradó kapacitásának függvényében.

Wi-Fi csatlakozás: A Nikon társaság választható vezetékmentes WU-1b adaptere a okostelefonba vagy tabletbe való bármilyen kép átvitelét lehetővé teszi, valamint okostelefon által távolról irányítatja a fényképezőgépet. Ez egy remek módszer a magas minőségű felvételek közzétételére, a képek előnézetének megjelenítésére nagyobb kijelzőn, vagy az önarcképekkel való kísérletezés nagyobb látószögű készüléken mozifilm hatásban. Hatékony energiagazdálkodás: A D800 fényképezőgép áramkörének teljes átdolgozása lehetővé tette a készülék 1. 900 sztatikus felvétel elkészítését, vagy 60 perc élő nézetmód videófelvétel feljátszását. 2 Mindezt az EN-EL15 lithium ionos akkumulátor egyetlen feltöltésével.


A látószög ereje mozifilm hatásban

A Nikon D610 könnyű fényképezőgépe úgy van felépítve, hogy az igényes körülményeknek is ellenálljon, elődjéhez hasonlóan szintén robusztus szerkezettel és intuitív vezérléssel ellátott. A fényképezőgép testének felső és alsó része, az időjárás hatásai elleni tömítései magnézium ötvözetből készültek, amelyek a Nikon D800 professzionális tükörreflex digitális fényképezőgéppel egyformák, amely a nedvesség és a por ellen fokozott ellenállást garantál. Gyors reakció, megbízható üzemelés és a praktikusan elhelyezett nyomógombok és vezérlőelemek gondmentes és kényelmes vezérlést tesznek lehetővé, a reakciók sokoldalúságát jelentik még váratlan fényképezési lehetőség mellett is. Gyors reakciók: A fényképezőgép hozzávetőlegesen 0,13 mp alatt rögzít, a gyűrű késése minimalizált kb. 0,052 mp, a sorozatfelvétel frekvenciája 6 kép/mp FX és DX formátumban.

Pontos redőnyzár fokozott ellenállással: A redőnyzár tesztelése 150 000 cikluson át zajlott, így az igazán pontos és ellenálló. Sebesség tartomány 1/4 000 – 30 mp; a zár mechanizmusa intelligens autodiagnosztikai rendszerrel, valamint a videófelvétel készítésnél hosszabb ideig nyitva lévő redőnyzár áramigényét csökkentő szerkezettel van ellátva. Pontos 8cm (3,2“) LCD kijelző kb. 921 000 képponttal, széles látószöggel és a fényerő automatikus szabályzásával: Fényes és briliáns kép, széles terjedelmű reprodukált színek. Az LCD kijelző a környező fényerő függvényében automatikusan változik. Optikai keresőlencse pentaprizmával: Hozzávetőlegesen a látómező 100 %-t jeleníti meg 0,7× nagyítás mellett (50 mm f/1,4 objektívvel, végtelen képélesítés mellett, −1 m-1).

Kéttengelyes elektronikus virtuális horizont: A fénykép kiegyensúlyozásának pontos ellenőrzését kínálja fel LCD kijelzőn, vagy a keresőben. Ellenőrizhető a fénykép pozíciója a horizontális síkban, valamint a fényképezőgép felső és alsó megdöntése.

NIKKOR objektív előnye

A Nikon társaság legendás NIKKOR objektíve elképzelései, tapasztalatai és vizuális alkotásra a teljesen beépített FX formátum egyetlen valódi választása. Helyezze fel a Nikon D610 fényképezőgépre a NIKKOR objektívet, és olyan optikai teljesítmény áll a rendelkezésére, amely lehetővé teszik a fényképezőgép képérzékelő potenciálját teljesen kihasználni 24,3 millió képpontban. A NIKKOR elnevezés a remek képminőség magas teljesítmény szinonimájává vált, a 2013-as év ebben a vonatkozásban két jelentős jubileumot is felkínált. A NIKKOR márka ebben az évben ünnepelte bevezetésének 80. évfordulóját, egyúttal elérték a NIKKOR objektív 80 milliós legyártását. A több mint 80 típusú objektív kínálatával a Nikon jelenlegi sorozata garantálja a fényképészek számára minden fényképészeti lehetőség megvalósulását és a képérzékelő FX formátumával a maximum elérését, és annak egyedüli tulajdonságait is beleértve a korlátozott mélységélesség – tulajdonságoka, amely a kép életlen helyeit képes gyönyörűen reprodukálni a NIKKOR fény objektívumainak használatával változatlan gyújtótávolságban.


Nikon D610

Paraméterek

%1% %2% paraméterei

Kijelző típusa LCD
Modell D610
Fotó szett típusa Csak váz
Szenzor típusa CMOS
Pixelek száma 24.3 mpx
Effektív pixel szám 24.3 mpx
Színtér R-G-B
Minimum záridő 1 / 4000
Maximum záridő 30 s
Képernyő mérete 3.2 Coll
Arcfelismerés igen
Középre súlyozott fénymérés igen
Mátrix fénymérés igen
Pont mérés igen
Expozíció korrekció ±3EV IN 1/3 OR 1/2EV
Folyamatos beolvasás igen
Videófelvétel igen
Videófelvétel max. felbontása 1920 x 1080
Kép- és videófelvételi idő 30p
Videófelvétel hanggal igen
Beépített vaku igen
Külső vakupapucs igen
RAW-ba való mentés igen
JPEG-be való mentés igen
Minimum ISO 100
Maximum ISO 6400
Képkereső optikai
Memóriakártya típusa SD / SDHC / SDXC
Mikrovezető lehetősége nem
USB igen
TV kimenet igen
Energiaforrás li-ion akkumlátor
Súly 850 g
Szélesség 141 mm
Magasság 113 mm
Mélység 82 mm
Szín

Szín

fekete

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.