tulup.hu Kerek dísztükör Art deco kompozíció fi 60 cm

tulup.hu Kerek dísztükör Art deco kompozíció fi 60 cm

Száma: 28274916
Közvetlenül partnerünktől

Alakítsa át lakását stílusos kerek dísztükrünkkel! Tükrünket szemet gyönyörködtető nyomtatás övezi, így egy gyönyörű darabot hoz létre, amely a modern és elegáns belső terek esztétikájához járul hozzá További információ

Magasság

Szélesség

36 300 Ft
Korábbi ár
Partnerünktől: Drukarnia Piga

Partnerünk által szállítva

2023.4.06 - 2023.4.11 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: Drukarnia Piga

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 28274916

Leírás

Alakítsa át lakását stílusos kerek dísztükrünkkel! Tükrünket szemet gyönyörködtető nyomtatás övezi, így egy gyönyörű darabot hoz létre, amely a modern és elegáns belső terek esztétikájához járul hozzá. Akár az előszobát, akár a hálószobát szeretné feldobni egy kis luxussal, ez a tükör tökéletes módja a „wow“ hatás elérésének! A tükör anyagainak tartósságának köszönhetően hosszú évekig élvezheti a tükröt. 50 és 100 cm közötti átmérőjű nyomtatott dekoratív tükröket kínálunk, amelyek kerete kemény edzett üvegből készül. A kerek tükör könnyen felakasztható a falra a készlethez tartozó fém akasztók és habszivacs távtartók segítségével.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.