importtuning VW Golf 7 LED GTI Look Hátsó Lámpa (Évj.:2013 -tól)

importtuning VW Golf 7 LED GTI Look Hátsó Lámpa (Évj.:2013 -tól)

Száma: 29632000
Közvetlenül partnerünktől
LDVWG1 VW Golf 7 Modell: Csapott hátú Típuskód: – Évjárat: 2013 -tól Színe: Piros/Füst Európai engedéllyel (E jellel) rendelkezik! Megfelel a hatályos jogszabályoknak. Az ár 1 szettre értendő és 2 hátsó lámpát tartalmaz (1 jobb és 1 bal). A ledes fényforrásokat a lámpa tartalmazz. További információ
160 300 Ft
Korábbi ár
Partnerünktől: Jazini Bt.

Átmenetileg nem vásárolható

Termékek partnerünktől: Jazini Bt.

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 29632000

Leírás

Cikkszám: LDVWG1 VW Golf 7 Modell: Csapott hátú Típuskód: – Évjárat: 2013 -tól Színe: Piros/Füst Európai engedéllyel (E jellel) rendelkezik! Megfelel a hatályos jogszabályoknak. Az ár 1 szettre értendő és 2 hátsó lámpát tartalmaz (1 jobb és 1 bal). A ledes fényforrásokat a lámpa tartalmazza. A normál izzókat, csak abban az esetben, ha a gyári izzóktól eltérő foglalattal rendelkezik. Helyzetjelző: LED Fék: LED Index: LED Köd-zárófény: LED Tolató: Izzó Cikkszáma: LDVWG.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.