importtuning Vw Scirocco 3 Tuning-Tec Led Bar Hátsó Lámpa ( 2008-Tól )

importtuning Vw Scirocco 3 Tuning-Tec Led Bar Hátsó Lámpa ( 2008-Tól )

Száma: 29631001
Közvetlenül partnerünktől
LDVWC2     VW Scirocco 3 Modell: Sport Coupe     Típuskód: –     Évjárat: 2013 -tól    Színe: Piros/Füst     Európai engedéllyel (E jellel) rendelkezik! Megfelel a hatályos jogszabályoknak.     Az ár 1 szettre értendő és 2 hátsó lámpát tartalmaz (1 jobb és 1 bal).     A ledes fényforrásokat a . További információ
184 900 Ft
Partnerünktől: Jazini Bt.

Partnerünk által szállítva

2024.7.23 - 2024.7.25 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: Jazini Bt.

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 29631001

Leírás

Cikkszám: LDVWC2

    VW Scirocco 3 Modell: Sport Coupe     Típuskód: –     Évjárat: 2013 -tól    Színe: Piros/Füst     Európai engedéllyel (E jellel) rendelkezik! Megfelel a hatályos jogszabályoknak.     Az ár 1 szettre értendő és 2 hátsó lámpát tartalmaz (1 jobb és 1 bal).     A ledes fényforrásokat a lámpa tartalmazza. A normál izzókat, csak abban az esetben, ha a gyári izzóktól eltérő foglalattal rendelkezik.    Helyzetjelző: LED     Fék: LED     Index: LED     Köd-zárófény: LED     Tolató: Izz.

*Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.7. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.