Adler Turmixgép keverőszárral AD 4212

Adler Turmixgép keverőszárral AD 4212

Száma: 10059580
Közvetlenül partnerünktől
Egy nagyon praktikus 300 W-os mixer, amely nélkülözhetetlen eszköz mindenkinek, aki süteményt és süteményt süt. 5 különböző sebességgel használható, attól függően, hogy milyen ételt készít. Emiatt a liszt más hozzávalókkal való keverésére is használható, illetve a tojásfehérje habbá verésére is. További információ
7 999 Ft
Termék ára
Partnerünktől: SEVERNOGROUP Sp. z o.o.

Átmenetileg nem vásárolható

Termékek partnerünktől: SEVERNOGROUP Sp. z o.o.

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 10059580

Leírás

Egy nagyon praktikus 300 W-os mixer, amely nélkülözhetetlen eszköz mindenkinek, aki süteményt és süteményt süt. 5 különböző sebességgel használható, attól függően, hogy milyen ételt készít. Emiatt a liszt más hozzávalókkal való keverésére is használható, illetve a tojásfehérje habbá verésére is. Ha szükséges, használhatja a BLEND funkciót. A keverő nagyon praktikus és megbízható, és hosszabb ideig is használható anélkül, hogy fennállna a tönkremenetele.

  • Teljesítmény 300 W
  • 5 sebességfokozat
  • BEND gomb
  • Két habverő és két tésztahorog rozsdamentes acélból
  • Rozsdamentes acél keverőtengely rögzítők
* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.