TEFAL BL962B38 Ultrablend Cook

TEFAL BL962B38 Ultrablend Cook

Száma: 1094660
2 év garancia
Nagy sebességű mixer sokféle ételt szétmixel és egyúttal megfőz a frissítő koktéloktól a zöldség levesekig és mártásokig. A Tefal BL962B38 Ultrablend Cook mixer meg fog lepni a szuper teljesítményével a nagy sebességének köszönhetően 45 000 fordulat percenként. A 6 kés Tripl'Ax Pro technológiával és a 1300W nagy teljesítményű motor mindig biztosítja a nyersanyagok megbízható mixelését. További információ
75 490 Ft
Forgalmazó: MALL

Elfogyott

Száma: 1094660

Leírás

A Tefal BL962B38 turmixgép főbb jellemzői

  • Nagy sebességű mixelő főzési lehetőséggel
  • Tripl'Ax Pro penge technológia
  • 8 automatikus program
  • Nagy teljesítményű motor
  • Ellenálló üveg edény

Kész szószok egy-kettő

Asztali turmixgép Tefal BL962B38 szürke dizájnban tápláló tízórait és meleg szószokat varázsol elő pár perc alatt. A professzionális Tripl'Ax Pro penge technológia biztosítja a tökéletes gyümölcs és zöldség mixelést, a hat rozsdamentes acélból készült penge erejével, amelyek három különböző szinten helyezkednek el. Ezek megbízhatóan szétmixelik az alapanyagok sejtfalát, ezért az egészséges turmixok és a smoothie-k tele lesznek a szükséges tápanyagokkal. A pengék több mint 460 km/óra sebességűek, ennek köszönhetően a készülék 45 000 fordulat/percre képes. Mindez lehetővé teszi az erős és ellenálló hosszú élettartamú 1300 W-os motor.

Kísérletezz a Tefal BL962B38 turmixgéppel

Az Ultrablend Cook turmixgépen szabadon választhatsz a 8 automatikus program közül az elkészítés különböző módjaihoz. A friss Smoothien kívül könnyedén készíthetsz tejes koktélokat, jégkását, vegán tejet, különböző püréket és kompótokat. A gőznek köszönhetően egészséges leveseket is főzhetsz és sokféle mártást készíthetsz. A készülék további programja egy újabb praktikus automatikus tisztítási funkció, ami sokban megkönnyíti a munkádat. A biztonságosabb kezelés érdekében egy speciálisan módosított fedél szolgál, amely megakadályozza a készülék elindítását amíg nincs jól rögzítve.

Recept házi mandula tejre

100 g mandulát éjjelre beáztatjuk hideg vízbe. A következő napon leszűrjük a turmixgépbe, és ontunk rá 0,5 liter vizet. Simára turmixoljuk. Szükség esetén felöntögessük vízzel. A turmixolt folyadékot ízesítsük pici sóval, és édesítsük. Egy egészségesebb változatnál a cukrot mézzel helyettesíthessük. Végül mindent leszűrünk és hidegben tárolunk. A maradék masszát felhasználhassuk például desszertek sütéséhez.


Ellenállás és biztonság

A készülék stabil kezelése érdekében hozzá járul az üvegedény, amely ellenáll a magas hőmérsékleteknek és gyakori ingadozásainak. A turmixgép lehetővé teszi a pontos hőmérséklet ellenőrzését az edény belsejében, hogy biztosítva legyen az aromák és az ízek optimális felszabadulása. Az ügyes fedélsegítségével egyszerűen szabályozhatod a gőz szivárgást, vagy további összetevők adagolását

A Tefal BL962B38 turmixgép mindent megkönnyít…

A működés nyomon követéséhez a Smoothie mixer digitális kijelzővel rendelkezik, amellyel mindent intuitíven és könnyedén beállíthatsz. Az vezérlőpanel jelzi a hátralévő időt és a kiválasztott sebességet az adott programhoz. De rendelkezésedre áll egyedi kézi beállítás lehetősége is.

Tulajdonságok:

  • Mosogatógépben mosható
  • Háromtengelyes penge
  • Impulzus funkciók
  • Jégzúzás funkció
  • Vágás, szeletelés
  • Üveg edény

Műszaki paraméterek

Teljesítmény 1300 W
Tartály űrtartalma 1,75 l
Méretek 49,5 × 22 × 23,5 cm (ma × szé × mé)
Tömeg 6,16 kg

Linkek

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.