-30%
Tesori d´Oriente Ayurveda - tusfürdő 250 ml

Tesori d´Oriente Ayurveda - tusfürdő

1 100 Ft
760 Ft

Az Ayurveda a Tesori d'Oriente márkától egy keleti illat nőknek, amelyet 2017-ben dobtak piacra. A gyümölcsös fejillat narancsból, citromból és bergamottból áll össze. A szívillat borsból és más fűszerekből, íriszből, y-langból, y-langból és ibolyából áll össze.

Partnerünktől: Vivantis
-16%
Adidas Climacool - tusfürdő 250 ml

Adidas Climacool - tusfürdő

660 Ft
550 Ft

Mossuk friss menta illatú létrehozott különleges kapszulát, hogy frissíteni kell a bőrt. Mosás után a levelek hosszú ideig egy érzés a tisztaság, és minél többet izzad annál felfrissíti a testet. Ez áll a zöld levelek a fű, citrom, alma és őszibarack.

Partnerünktől: Vivantis
-24%
Tesori d´Oriente Ayurveda - fürdőkrém 500 ml

Tesori d´Oriente Ayurveda - fürdőkrém

1 450 Ft
1 100 Ft

Az Ayurveda a Tesori d`Oriente márkától egy keleti női illat, amely 2017-ben került a piacra. A gyümölcsös fejillat narancsot, citromot és bergamottot tartalmaz. A szívillatban rejtőzik a bors és egyéb fűszerek, írisz, y-lang y-lang és ibolya.

Partnerünktől: Vivantis
-19%
Black - tusfürdő 250 ml

Black - tusfürdő

870 Ft
700 Ft

A Denim Black egy fás-virágos férfi illat, amely pézsma tónusokat tartalmaz. A tiszta virágos fejillat rózsát, jázmint és muskátlit tartalmaz. A szívillat összetevői közé tartozik a  cédrus, pacsuli és a szantálfa. A kompozíciót az ámbra, tölgyfa moha és krétai gyanta labdanum kombinációja zárja.

Partnerünktől: Vivantis
-23%
Bruno Banani Man´s Best - tusfürdő 250 ml

Bruno Banani Man´s Best - tusfürdő

1 240 Ft
950 Ft

Bruno Banani Man´s Best bemutatja a keleti – fűszeres illatot azoknak a férfiaknak, akik fel akarják kelteni magukra a figyelmet. A rózsabors, pomelo és alma illatjegyeivel nyílik meg. A szívillat összetevői közé tartozik a szerecsendió, fahéj és a kasmírfa.

Partnerünktől: Vivantis