Calvin Klein CK One - tusfürdő 250 ml

Calvin Klein CK One - tusfürdő 250 ml

Száma: 100003995874
Közvetlenül partnerünktől
Ez egy könnyű frissítő illat, amelyet mind a nők, mind a férfiak számára terveztek. A CK One természetesen tiszta illat, azonos az új trendekkel. A CK One illata bevallja a személyiséget, és egyúttal egy belsőleg megkülönböztetett csoporthoz fordul, amely e megközelítés alapján azonosítja magát. További információ
4 800 Ft
Piaci ár ÁFA-val együtt
4 620 Ft
Partnerünktől: Vivantis

Elfogyott

Termékek partnerünktől: Vivantis

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.

Száma: 100003995874

Leírás

Ez egy könnyű frissítő illat, amelyet mind a nők, mind a férfiak számára terveztek. A CK One természetesen tiszta illat, azonos az új trendekkel. A CK One illata bevallja a személyiséget, és egyúttal egy belsőleg megkülönböztetett csoporthoz fordul, amely e megközelítés alapján azonosítja magát. Ez egy frissítő keverék a pézsma és a gyümölcs hangokból erdei alapon.

Az illatot 1995-ben indították el.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.