Hastex CO2 tűzoltó készülék (hó) 5kg - S 5 B

Márka: Hastex Katalógus száma: 100003897340

Közvetlenül partnerünktőlIngyen szállítás

Hastex CO2 tűzoltó készülék (hó) 5kg - S 5 B

A 113B oltókészülék magasfokú oltóképességgel, olyan helyiségekben szükséges, ahol nagyfokú hatékonyságra van szükség. További információ

37783

37 783 Ft ÁFA-val együtt

Katalógus száma: 100003897340

Leírás

Termékleírás

A 113B oltókészülék magasfokú oltóképességgel, olyan helyiségekben szükséges, ahol nagyfokú hatékonyságra van szükség. Felhasználható üzletekben, konyhákban, számítógépes központokban, transzformátor állomásokon, liftek, felvonók gépházaiban,élelmiszeripari szolgáltatásokban stb.

Ez a tűzoltó készülék megtalálható, ott ahol nem kívánatos a rendetlenség  permetezett oltóanyag használata után az adott térben (elektromos alállomások , transzformátor állomásokon, liftek, felvonók gépházaiban, élelmiszeripari szolgáltatásokban,stb.). Ezáltal elkerülhető a további károsodás azokban a berendezésekben, amelyekben még nem tett kárt a tűz. Ez egy állandó nyomás alatt álló eszköz.

A készüléket a EN –3 EU-ós szabvány szerint van bevizsgálva.

A biztonsági feltételeknek megfelelően a 110 kV-os elektromos feszültség alatt álló készülékek oltására is használható.
A kínálat tartalmaz egy tartót a készülék biztosítására.Paraméterek

%2% paraméterei

Típus CO2 készülék - hó
Töltési mennyiség 5 kg
Működési hőmérséklet tartomány -30°C-tól +60°C-ig
Minimális oltási hatás 113B
Tűzvédelmi osztály B
Tartály átmérője 137 mm
Magasság 710 mm
Mennyiség 16 kg

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.