Hastex Készlet tűzoltó készülék P6Th + füst tűzjelző

Márka: Hastex Katalógus száma: 100003898957

Közvetlenül partnerünktőlIngyen szállítás

Hastex Készlet tűzoltó készülék P6Th + füst tűzjelző

A készlet tartalma egy poroltó készülék P6Th + egy füst tűzjelzőt. További információ

18828

18 828 Ft ÁFA-val együtt

Katalógus száma: 100003898957

Leírás

Termékleírás

A készlet tartalma:

1 db  Hastex poroltó készülék P6Th

1 db füst tűzjelző GS 506

Hastex poroltó készülék P6Th

Legmegfelelőbb tűzoltó készülék az új családi házakra.Ez az oltókészülék a kitűnő oltási képességeivel, teljesíti a legigényesebb követelményeket a tűz oltásához.A jobb megértés érdekében a  34A oltási képesség azt jelenti hogy, egy engedélyezett vizsgálati létesítményben a készülék képes 3,4m hosszú, 0,5m széles és 0,56 m magas fa gerendából állított máglya eloltására.

A 183B tűzoltó képessége azt jelenti, hogy összesen 183 literes kör kadban lévő első osztályú éghető folyékony keverék  veszelyek  233 B eloltására képes.

A tűzoltó készülék 6 kg ABC oltóport tartalmaz. Ez egy állandó nyomás alatt álló készülék. A nyomásérték a szelepbe telepített manométeren ellenőrizhető.

A biztonsági feltételeknek megfelelően a 110 kV-os elektromos feszültség alatt álló készülékek oltására is használható.

A készüléket a EN –3 EU-ós szabvány szerint van bevizsgálva.

A kínálat tartalmaz egy tartót a készülék biztosítására.

GS 506 füst tűzjelző

A füstérzékelő figyelmezteti Önt a lakásban vagy a házban keletkező tűzre. A fotoelektromos technológiának köszönhetően a készülék érzékenyebb a lassú égésű tüzek észlelésére, mielőtt a lángba törnek és megolvaszthatják az órát, amelyek sűrű, sötét füstöt és kevés hőt termelnek. Ez a készülék nem tartalmaz radioaktív elemeket, amelyek veszélyesek lehetnek a környezetre. A füstérzékelőt minden helységbe be kell szerelni. A minimális szintű védelem érdekében a nappali és a hálószoba közötti térben egy érzékelőt kell felszerelni. Helyezze a készüléket a nappali közelébe és győződjön meg arról, hogy a jelzés hallható-e a használt helyiségekben is. A füstérzékelő hangos riasztást csak akkor indít, ha a levegőből érzékeli a szivárgó füstöt vagy a égési részecskéket. A füstérzékelő működését tesztgomb segítségével lehet tesztelni. Ne használjon más vizsgálati módszert.

A riasztás figyelmezteti Önt, hogy cserélje ki az akkumulátort.

A LED jelzi a műveletet.

A kínálat tartalmaz 9V-os akkumulátort is.

Egyszerű telepítés (A kínálat tartalmaz csavarokat és csapokat).

Az érzékelő az EN 14604 szabvány szerint van bevizsgálva.


Paraméterek

%2% paraméterei

Típus Por készülék
Töltési mennyiség 6 kg
Működési hőmérséklet tartomány -30°C-tól +60°C-ig
Minimális oltási hatás 233B, 34A, C
Tűzvédelmi osztály A, B, C
Tartály átmérője 150 mm
Magasság 570 mm
Mennyiség 9,8 kg

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.